• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydınlarrrrrropuyorumnanaktaniyi bir haftasonu olsun.önünüzde koskoca 3 gün var dinlenmek için çalışan arkadaslarımm iyi degerlendirin valla...
bende kocişi yolladım oturdum hemenkaydirigubbakcemile3bugün kahvaltı hazırlayamadım kocişime:((((o yüzden işim de yok bulaşık falan gibi...ablam geldi dün anneme,kahvaltıya bekliyolar beni...birazdan kaçarım ortalıgı toparlayıp.
zemuszemus:içelim:

günaydınnnn herkese hayırlı cumalar diliyorum Rabbim tüm dualarınımızı kabul etsin inşallah

slide1ys5jj2vm7.jpg

gulgoncaue4.jpg

kızlar moralim çok bozuk, dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim yine, daha bir senelik evli, benden sonra evlenenlerin çoğunun ya bebeği oldu ya da hamile şu anda, çok üzüldüm dün akşam, hamile olanlara sağlıklı bir bebek diliyorum yanlış anlamayın kıskanmıyorum ya da kötü niyetli bir kıskançlık değil diyim, ben neden hamile kalamıyorum Allahım ne olru bizi de sevindir artık :(

ALLAHIM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN BU GÜZEL GÜNDE...
CUMAnız MÜBAREK OLSUN canlarım.
hepinizi çok seviyorum.

günaydın makbuşum ve merseraycım...
merseraycım üzülme nolur anlıyorum seni ama sırayla be canım elbet olacak bol bol dua et bugün.Rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

kızlar ben kaçıyom müsadenizle..ablam bekliyor.hoşçakalın...
akşama da kına var gece gelebilir miyim bilmiyorum merak etmeyin beni..öptüm canlarım.opuyorumnanaktan

güle güle derinimm..
merseraycım goşgeldin canım üzülme lütfen yaa vardır bunda da bir hayır acık daha sabredicez başka bişey gelmez elden

neyse kimseler yok kaçıyorum ben şimdide bizim ufaklık hasta eteşlendi dün kahvaltı hazırlıyımda şurup içiriyim ona öpüyorum sizi gelirim yine

herkese günaydım
dün akşam hastalandım makberim 29 kasım canım ekleyebilrmisin artık ben umudumu kestim kendimdeninşalah sizin hamiş haberlerinizi alırımda umutlanırım tekrar

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inşş
umarım herks iyidir bende iyi sayılırım fazla umut yok belirtide yok ama rabbim büyük diyorum bakalım bekliyorum ayın 5 ini....
merseraycım üzülme canım benim eltim iki ay önce evlendiler ve şimdi hamile canım:( napalımm rabbim bizlere sıkıntı ile sahip olmayı nasip etmiş ama bizim evlatlarımız belki başkalarınınkine göre daha hayırlı olucak inşş
kızlar hepinizi öpüyorum çokkkk özledim sizleri yaaa neyse görüşmek üzre kib dua edin bana olurmu sık gelmiyorum diede kızmayın bana sonuç alayım bi hayırlısı ile sıksık gelirim inşşş görüşürzzzz byy

göçem canım hoşgeldin nasılsın canım inşalah iyiy güzel müjdeli haberlerle gelirsin seni çok özledik canomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız ben çoook iyiyim dün hastana kapalıydı bayram diye alamadım sonucu bu sabah aldım geldim şükür az bi enfeksiyon fışında bişey çıkmadı sadece fitil vermişti reglim bitince kullanacağım gecer merak etme dedi ama ben rahat edemem bayramdan sonra gene simir vereceğim geçmişmi öğreneyim ALLAHa şükürler olsun tek derdim bu olsun şimdi hsg filmi çektirmeyi koydum kafaya bayramdan sonra ya kaldı bu sa aranızda rahim filmi çektiren varmı dr 300 milyona cekiyoz dedi acaba baska yerlerde fiyat nekadar ohh içiim çok rahat bide sağlıkla hamile kalabilsek hep beraber RABBıM güzel günler hürmetine bizleri bebeklerimize kavuştursun AMııııııN.

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inşş
umarım herks iyidir bende iyi sayılırım fazla umut yok belirtide yok ama rabbim büyük diyorum bakalım bekliyorum ayın 5 ini....
merseraycım üzülme canım benim eltim iki ay önce evlendiler ve şimdi hamile canım:( napalımm rabbim bizlere sıkıntı ile sahip olmayı nasip etmiş ama bizim evlatlarımız belki başkalarınınkine göre daha hayırlı olucak inşş
kızlar hepinizi öpüyorum çokkkk özledim sizleri yaaa neyse görüşmek üzre kib dua edin bana olurmu sık gelmiyorum diede kızmayın bana sonuç alayım bi hayırlısı ile sıksık gelirim inşşş görüşürzzzz byy

teşekkür ederim canım sağol, şimdi iyiym bir ara kötü oldum ama yapacak bişey yok sabretmekten başka hayırlısı neyse o olsun

canlarrr kırk saat giremedim topice ya bu nee..işlerim de vardı anca selam vermeye girdim ama kimse yok haliyle..çok da uykum var geçe bile kaldım yani..ebrarım canım yakalayamadım seni yine:(((
aglamacım öpüyom seni de tatlım.
tamam bersum iyi gezmeler kuşum sana öptüm.
makbuşum riçimmm diger kızlar öptüm herkesi.

bu arada mızmızcım ben sana hazırlıklı git dedim ama sen hastane dedigin için canım.
ssk da yaptıracagını deseydin daha düzgün bilgi verirdim..bide yanlış anlama da "bi arkadas hazırlıklı git" dedi demende kırdı beni.adımı deseydin keşke niye öyle dedin anlamadım ya neyse.
inşallah sonuçların iyi çıkar.

oy cnm benım ben sana demedım evet bız senle konustuk ama ben bır kac kısı ıle daha konustum ama adını hatırlayamadıgım ıcın onu ole dedım senın adını unuturmuyum kızla msn konustum ole ama adını unuttum sne benım cnmsın hıc ole sey olurmu senın ozel ıcın dedıgını bılıodumkaydirigubbakcemile2

slm kızlar bugun karnımdan utrasona soktular hıc bırsey cıkmadı ıyı hersey dedıler bırde ınfertıte gıt dedıler gıttım ordada hormon testı yapacaklar bugun 3 de alcam sonucu bakalım ne cıkcak ınsallah hersey duzgundur duzgunse esıme bakcaklarrmısssssss

n uanycım gözün aydın can ım ne güzel inşalah beişinde tez zamande gelir sana

sagol cnm son 1 haftada okadar sıkıldımki anlatamam insanlar cok fenalar çok kalleşler tabii herkes değil lafın gelişi öyle dedim benim çevremde beni üzüp hırpalamk isteyen bi kaç kişi var ALLAHım onlara hidayet versin dilleri bana değmesin varsın dünya onların olsun inan insan sabredince ALLAH sabrını mükafatlandırıyo ben cok şeye sabrettim eşim evine iyice bağlandı huzurumuz var yicek ekmeğimiz var bazen kendimi koyversemde cocuğun zamanıda gelecektir deyip dua ediyorum ALLAH dermansız dert varmesin kötü fırsatçı insanlara fırsat vermesin bu gün evde yokum akşam görüşürüz cuma vakti duaların kabul olduğu zamalardandır her hacetimiz için dua edelim İNNESSABRI VESSALAH ALLAH sabredenlerle beraberdie ALLAHa emenet olun öptüm hepinizi...

canım hoşgeldin aramıza yaa erkeklerin geneli böyle bu işi görev olarak görmek istemiyorlar benimkide öyle aslında üstüne gitmemek oluruna bırakmak lazım böyle kasıldıkça kasılıyoruz..ayrıcaa eğer çift çizgiyi gördüysen o günlerde ona belli etmeden başka yöntemler bul ki sadece bebek için olduğunu anlamasın yerimseniben

saol cnm artık hiç ovulasyon testyle fılan ugraşmicam artık kendısı ugrassın bıras varıkosel var onda bende sorun olsa ben elımden gelen herşeyi yaparım rabbim ne zaman isterse ozaman versıın ben artık ugrasmıorum korunmamda ama ozdel bısıde yapmam

Back
X