Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bitanemm yaa gerekiyordu aslında mecburiyetten aldık yanii hem daha rahat olucam böyle sandelye tepesinde zor oluyodu :)))
olurmu öyle şey canım görmemişlerdir heralde...
ceylanımm özledim seni yaa daha sık gel canım benimopuyorumnanaktan
canım hoşgeldin aramıza geçmiş olsun öncelikle madem doktorun verdiği süre geçti tekrar git tedaviye başla canım ama tek bir doktorada bağımlı kalma en iyisini bulana kadar uğraş
inşallah daha fazla bekletmez canım..hoşbuldum canımmm öle yapıcam napalımm dr. dr.da gezicem artık yeterki minik sıpam gelsinnn sizlerin sorunu nedri arkadaşlarrrr geçmişi okuyamadım ama kısa zamnda okumayı düşünüyorummm bu aradaa kk da sorun var galbaaa 1 saatte siteye zor giriyorummmm cok yavaşşşşş
canım girdi benimkide iyi geçti diyor ama bilemiyorum dediğin gibi hayırlısı artık..slm canolar aslında bu gece gelip sizlerle sohbet etmekti niyetim ama misafir geldi giremedim
özlemişim muhabbetlerimizi
makbuş kocan müdür yardımcılığı sınavına girdimi kız benimki de girdi
nasıl geçmiş seninkinin sınavı
benim kociş elimden geleni yaptım diyo hayırlısı bakalım inşallah siz de hayırlı sonuçlar alırsınız
kızlar ben çıkıyorum şimdilik kendinize çok iyi bakın hepinizi öptümmmm
zynocum aramıza hoşgelmişsin canımopuyorumnanaktanhoşbuldum canımmm öle yapıcam napalımm dr. dr.da gezicem artık yeterki minik sıpam gelsinnn sizlerin sorunu nedri arkadaşlarrrr geçmişi okuyamadım ama kısa zamnda okumayı düşünüyorummm bu aradaa kk da sorun var galbaaa 1 saatte siteye zor giriyorummmm cok yavaşşşşş
esmacım karşılaşamadık canım...gelseydin bile kimse yokmuş zaten.bende dügüne gitmiştim:))anneanneciginden haber var mı canım tedavi nasıl devam ediyor?slm canolar aslında bu gece gelip sizlerle sohbet etmekti niyetim ama misafir geldi giremedim
özlemişim muhabbetlerimizi
makbuş kocan müdür yardımcılığı sınavına girdimi kız benimki de girdi
nasıl geçmiş seninkinin sınavı
benim kociş elimden geleni yaptım diyo hayırlısı bakalım inşallah siz de hayırlı sonuçlar alırsınız
kızlar ben çıkıyorum şimdilik kendinize çok iyi bakın hepinizi öptümmmm
aglamacımmm gelemedim kuşum yaff dügündeydik canomŞeniztek kalmışsın kıyamam...slm kizlarr niye kimsecikler yok kizzz gezmelerdemisiniz kizlaarrrr.....
makbusum nasilsin bacimm
ebrarim derinim,gökcem,ricim,mizmizim,(senden bi haber cikmadi baci ne haldesin)
sevalim,buttercim, eylülcüm offff kizlarr adinizi bile unutturdunuz nerdesin anam gelin artik gelin yaaa
makbuşum bitanemm yanlız mı kalmışşşş oy oy oyyy kıyamam ona bennn:teselli:kız gece gelince 12 gibi girmek istedim kazenin mesajı çıktı karşıma geçici olarak servis dışı site diye:çok üzgünüm:neyse kimseler yok bende kaçıyım bari![]()
hahahaaa kendi kazdığın kuyuya düştün demi delüüüüü lülülülülülü
beni kızdırıcakken sen kızdın :)))
neyse kahvaltı hazırlıyım ben selim okula gidicek ilaçlama yapılıcakmış
gelirim yine öptüm seni