• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım sitede var bence.kaç gündür bi agırlık var.dün gecede girilmiyodu hiç.
günüm ben şimdi çıkıyorum canım izninle...geç olmadan gideyim malum hava erken kararıyo artık.öptüm seni herşey çok güzel olacak buna inan.ama yumurtlama günlerinde o esnada aklına getirmemeye çalış anladın onu senyerimsenibenyani gitmiş midir olmuş mudur diye düşünerek olmasın ve de içinden besmele çek başlarken...çok açık yazdıgım için kusura bakma bana bi ablam da demişti bunu ve sitede de okudum.açıkçası önceden yapmazdım...herzaman öyle başlıyorum artık ..ay ne ayıp konuştuuummm dimi:kedi:ama napiim yaaa gerçek bu sizde öyle yapın kızlar.içinizden yada hafif sesle besmele çekin yerimseniben

iyi akşamlar hepinize ben kaçıyomkaydirigubbakcemile4gece gelemeyebilirim kaynanamlarda olucaz çünkü offffkaydirigubbakcemile4

derincim ciktin mi burda misin gidion mu, ben yazmazsam f5ile guncellemiyor sayfayi:)) bos bos yaziom kusra bakmayin kizlar:))

tamam canim, yok iyi yaptin acikc yazmakla dogru bir yaklasim oyle yapmali hele bizler:)) ay ben de utandimopuyorumnanaktan neyse evet dusunmemek de lazim aman salla gitsin en iyisikaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben neden yumurtlamıyorumm
ovlsyon testi kullanıyorum reglimin 8 günnünden beri bugün 18 gün ama hala çift çicgi yokkkkk
böle olan varmı??????????
valla şaşırdım kaldım
hamiş olmaktan geçti neden yumurtlamadığımda kaldım şimdide delikafadulden delikafadulden

tamam canim, yok iyi yaptin acikc yazmakla dogru bir yaklasim oyle yapmali hele bizler:)) ay ben de utandimopuyorumnanaktan neyse evet dusunmemek de lazim aman salla gitsin en iyisikaydirigubbakcemile3

:kedi: olsun napalım...kötülükler uzak olsun besmeleyle bizdenopuyorumnanaktanhayırlısı inşallah.görüşürüz bebişim hoşçakalŞeniz

ya kızlar ben neden yumurtlamıyorumm
ovlsyon testi kullanıyorum reglimin 8 günnünden beri bugün 18 gün ama hala çift çicgi yokkkkk
böle olan varmı??????????
valla şaşırdım kaldım
hamiş olmaktan geçti neden yumurtlamadığımda kaldım şimdide delikafadulden delikafadulden
iki secenek var ya hep yaniliyordun yumurtlaman gec oluyor; ya da bu aylik yumurtlamadin bazen sadece bir ay yumurtlamazmisiz cok normalmis ama bence birinci secenek? onceden hic denemis miydin testle? bir de reglen kac gunde bir gelir?

canım ilk defa kullanıyorum testi??
29 30 günde bir
acaba idrarımı fazla tutamadığım için test mi yanlış çıktı yaaaaaaa
valla bakalım eğer 3 gün içinde gelmezse artık yapacak bişey yok :a015:

GÜNÜMMMMMM CANIMMMM çok özür yaa gerçekten unutmuşum ama dalgınlık işte canım arkadaşım çok özür Şeniz
buarada nasılsın canım?herzaman dualarımdasınız bunu bil canım .inşallah doktorun kabul ederde hepimiz başlarız hayırlısıyla tedaviye valla buara baya ümitliyim topicden .hayırlısı canoooo

DERıNıM ,MAKBUŞUM saolun canım arkadaşlarım evet içim çok rahatladı korkuyodum açıkcası ya olmazsam diye neyse sonunda geldi :sinifsinif:
DERıNıM kaynanaya gidiyomuşsun güle güle git cano napalım eşlerin hatırına katlanmak zorunda oluyoruz .buarada bunların hepsi aynı bizi aramak yerine eşlerimizi ararlar napalım nede olsa geliniz değilmi :olmaz:hadi öptüm cano..
ALıKAYRACIM canım haklısın aslında unutulmadında site uzun zamandır sorunlu sende girmediğin için gözden kaçmıştır.canım inşallah perşembe pozitif sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsun canım..
SEMA sende üzülme tatlım inşallah aşılamaya başlarsında sonuç pozitif olur herşey gönlünce olsun canım...

ayşencim inşallah iki çizgiyi yakalarsın ben hiç kullanmadım bu konuda pek bilgim yok canım umarım herşey gönlünce olur..

canım ilk defa kullanıyorum testi??
29 30 günde bir
acaba idrarımı fazla tutamadığım için test mi yanlış çıktı yaaaaaaa
valla bakalım eğer 3 gün içinde gelmezse artık yapacak bişey yok :a015:

uc gun bes gun demeden bence sonuna kadar yap testi guzelim belki de hic bilmiyorsun ve gec yumurtluyorsun yakaladigin anda hamile kalicaksin, insallah. bence testin icini oku ve dedikleri kadar tutup dene bir daha normalde bugunlerde yumurtlamalisin, bana da haber ver sonucu merak ettim:))

GÜNÜMMMMMM CANIMMMM çok özür yaa gerçekten unutmuşum ama dalgınlık işte canım arkadaşım çok özür Şeniz
buarada nasılsın canım?herzaman dualarımdasınız bunu bil canım .inşallah doktorun kabul ederde hepimiz başlarız hayırlısıyla tedaviye valla buara baya ümitliyim topicden .hayırlısı canoooo

canim inan saka yaptim hicbir onemi yok sana takilmak icin:)) insallah ebrarcim siramiz gelmistir, hayirliiysa yakinda hepimiz teker teker mujde getirecegiz aslinda biliyoruzki siramizi bekliyoruz neyseki inancliyiz yoksa nasil basa cikardik bugunlerle, yine de sansliyiz bu acidan.

gündoğmadan tamam canım haber veririm bakalım dediğin gibi belkide her zaman geç yumoşlanıyorumdur
8 9 gibi yaparım akşam bakalım
o değil ne yumurtlama testinde ne gebelik testinde çift çizgiyi göremiycem galiba ben eşimede sölüyorum
ne yapayım artık dalgaya vuruyorum
teşekkürler canım opuyorumnanaktan

ben geldimm günüm sende tedaviye başlıyomuşsun ohh ne güzel hepiciğimiz hamiş çıkıcaz inşallahhhh..tüm dualarımız seninle canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun ....

Back
X