• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben geldimm günüm sende tedaviye başlıyomuşsun ohh ne güzel hepiciğimiz hamiş çıkıcaz inşallahhhh..tüm dualarımız seninle canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun ....

sagol canim, gerci ben daha tedaviye baslamiyorum doktora gidip uc ay sonra asilama yapsak olur mu diyecegim o da en az alti ay kendin dene diyecek yine ben duygu somurusu yapcagim:)) kisacasi pazarliga gidiyorum canim:)) ah ah bu ay kendiliginden hamile kalsam, ay ruya gb dusleyemiyorum bile :CüvCüv:

selam kızlar gezdim geldim ,bol bol alışveriş ettim geldim bu arada 6 gün sonra adet günüm ama hiç belirtim yok heralde bu ayda bebiş gelmeyecek neyse ya sabırrrr diyelim geçmişe şöyle bi göz attım müjdeli bi haber yok heralde inşallah ilk müjdeyi 5 kasımda gökçemden alıcaz...
neyse gidip bi sıcak duş yapayım kara kış geldi valla...

herkese merhaba,
14 aydır bızde meleğimizi bekliyoruz ama hala gelmedi :( sat 28 ekımdı mujdelı haberımız yola cıktı dedık ama negatıf cıktı hala da gelen gden yok ama bende kasımda anne olmak isteyenlerdenim

Benimde 4 gün var adete.ama benim adet olacağım kesin.belirtiler var.kasık ağrılarından tanırım ben adeti.insan adet olunca üzülüyor.ama 1 ay sonra bebiş için tekrar umutlanıyor.

effect036atiyegh7.gif

sagol canim, gerci ben daha tedaviye baslamiyorum doktora gidip uc ay sonra asilama yapsak olur mu diyecegim o da en az alti ay kendin dene diyecek yine ben duygu somurusu yapcagim:)) kisacasi pazarliga gidiyorum canim:)) ah ah bu ay kendiliginden hamile kalsam, ay ruya gb dusleyemiyorum bile :CüvCüv:
valla inanırmısın günüm az önceki mesajımda yazıcaktım ama yazmadım..bencede aşılamaya gerek kalmıcakmış gibi geliyor.ama takdiri ilahi işte..inşallah düşündüğümüz gibi olurŞeniz
selam kızlar gezdim geldim ,bol bol alışveriş ettim geldim bu arada 6 gün sonra adet günüm ama hiç belirtim yok heralde bu ayda bebiş gelmeyecek neyse ya sabırrrr diyelim geçmişe şöyle bi göz attım müjdeli bi haber yok heralde inşallah ilk müjdeyi 5 kasımda gökçemden alıcaz...
neyse gidip bi sıcak duş yapayım kara kış geldi valla...
bersucum ohh iyi etmişin gezmekle kafan dağılmıştır biraz neden bu kadar umutsuzsun bakalım daha zaman var hiç bişey belli olmaz canım
herkese merhaba,
14 aydır bızde meleğimizi bekliyoruz ama hala gelmedi :( sat 28 ekımdı mujdelı haberımız yola cıktı dedık ama negatıf cıktı hala da gelen gden yok ama bende kasımda anne olmak isteyenlerdenim
canım hoşgeldin aramıza günün geçti ama test negatif diyorsun belli olmaz belkide geç döllenmedir adetin gelmedikçe umudunu kaybetme bi zaman sonra testi tekrarla yada doktora git

sağol ablacımm sanada iyi gecelerropuyorumnanaktan

tık tık tıkkkkk kimse yok muuuuuuuuzemuszemus

ebuşumm gelmişin canomm bi yakalarsam seni varyaaaa bi öpecem bi öpecemmmmmmkaydirigubbakcemile3hadi hayırlısı canım benim umutla tedavinin getirecegi sonuçları beklicem canım...
evet gittik kaynanaya sigara dumanından mahvoldum genemafoldumbensinir yaa içmeden duramıyolar.başta eşim tabi:oklava:diyorum onlara ölümüm sigaradan olacak benim diye ama anlayan yokkkkkkkkkkkkkkkkkk:mymeka:

bersumm canım benim..kız belirtim yok diyosun belirti şart degil annem yaaa belkide vardır ne biliyosun delümmŞenizinşallah yaaaa:Saruboceq:valla kız çok soguk hava heee :1shok:demin geldik kayınvalidemlerden de,ben üstümü degişirken bi baktım eşimde dogalgazı yakmış hemenkaydirigubbakcemile3pek üşür benimki:asigim:

kızlarr riçim ugramıyo kaç gündür yaaa benim fıstıgım iyidir inşallahzemuszemus

herkese merhaba,
canım ümidini kesme bence..inşallah vardır.bak 5 gün geçmiş tarihin..normalde tam günlerinde oluyosan büyük ihtimalle hamiş olabilirsin gibi geldi bana inşallah tabi..
Benimde 4 gün var adete.ama benim adet olacağım kesin.belirtiler var.kasık ağrılarından tanırım ben adeti.insan adet olunca üzülüyor.ama 1 ay sonra bebiş için tekrar umutlanıyor.

tatlım adet belirtileriyle gebeligin ilk belirtileri aynı gibiymiş biliyo muydun?
inşallah agrılar adete degilde meleginin yola çıktıgına işarettir:Saruboceq:opuyorumnanaktan

slm kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım kacırdıgım olursa affola
derınım benı merak etmıssın cnm sagolasın teyzene cok gecmıs olsun cnm umarım amleıyata gerek kalmadan kurtulur bıde kanaman olmus önemlı bısıy olmadıgına sevındım cnmopuyorumnanaktan
makbusum sende sormussun benı cnm ya benımkı evde oldumu gıremıyorum:oklava:ısteklerı bıtmıyo ya mısafır oluyo ya bız mısafırlıkte oluyoz bende gönderdım ıse gırdım hemencecık:roflol:sen nasılsın cnm sonucları gösterebıldınmı doktora ıyı haberlerını beklıyoruz cnm benıma.s.
ebrarım kırmızılar gelmıs hadı hayırlısı cnm umarım tedavın ılk ayında sonuc verır cnm benım:1hug::Saruboceq:
sevalım senıde üzgün gördüm cnm üzülmek yok cnm her ay bızım ıcın bı ümıt allah baska dert vermesın bak sana bısıy anlatıcam ozaman durumunun kıymetını bılıceksın cnm..bı kızla tanıstım genc yasta kanser tedavısı görmüs kemoterapi yumurtalıklarını kurutmus evlı ve hıc cocugu olmucagını bılıyor okadr üzüldümkü düşün hıc yumurta yok ve sansıda yok allah yardımcısı olsun ve allah bızlerede caresı olmayan dertler vermesın cnm:Saruboceq:onun ıcın halımıze bın şükür
ceylanım gelmıssın özledık senı cnm umarım ıyısındır kibŞeniz
günüm umarım rüyan gercek olur ama ben ona rüya demıyorum :asigim:cnm senınde buay melegın senınledır ve doktora o teklıfı etmene bıle gerek kalmaz:Saruboceq::1hug:
alıkayracıgım ben gecmıse yazmıstım gülüm senı merak ettıgımı hadı hayırlısı umarım persembe günü güzel haberlerı verırsın bıze cnm:Saruboceq::emir_bebek::CüvCüv:
aglamacıgım senınde bulantlar dvm edıyomus cnm umarım gecer cnm ya ama sız ıyı olunda oda gecıcek elbet:lepi:Şeniz
semacıgım cok sevındım cınsıyetı öğrenmıssın allah gönlüne göre versın cnm saglıcakla gelırler ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
gökcem umarım sende ıyısındır hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm ınsallah:Saruboceq::Saruboceq: cok özledık senı:1hug:
yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız umarım sızınde dularınız kabul olur :Saruboceq::Saruboceq::nazar:
bersucugum al bendende okadr benımde 4-5 günüm var ama belırtı yok of yoruldum artık ama neyapalım umarım melegın senınledır cnm ses vermeden gelıyodr:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bıde yazdıgım gıbı bendede hıc belırtı yok sıfıra sıfır elde var sıfır hayırlısı dıyıp allahıma sıgınıyorum allahım gecıktırmez umarım kucagımız dolar yakında:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın fıstıklar dilerim sürprizlerle dolu harika bir hafta geçirirsiniz...
derin haım uyur heralde hala :))) yetişemedi bugün
riçimmm ben daha gösteremedim sonuçlarımı canım kısmetse bugün yada yarın gidicem doktora..
sevilim hoşgeldin geçende gelmiştin yazdım ama kaçtın hemencik

slm kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım kacırdıgım olursa affola
derınım benı merak etmıssın cnm sagolasın teyzene cok gecmıs olsun cnm umarım amleıyata gerek kalmadan kurtulur bıde kanaman olmus önemlı bısıy olmadıgına sevındım cnmopuyorumnanaktan
makbusum sende sormussun benı cnm ya benımkı evde oldumu gıremıyorum:oklava:ısteklerı bıtmıyo ya mısafır oluyo ya bız mısafırlıkte oluyoz bende gönderdım ıse gırdım hemencecık:roflol:sen nasılsın cnm sonucları gösterebıldınmı doktora ıyı haberlerını beklıyoruz cnm benıma.s.
ebrarım kırmızılar gelmıs hadı hayırlısı cnm umarım tedavın ılk ayında sonuc verır cnm benım:1hug::Saruboceq:
sevalım senıde üzgün gördüm cnm üzülmek yok cnm her ay bızım ıcın bı ümıt allah baska dert vermesın bak sana bısıy anlatıcam ozaman durumunun kıymetını bılıceksın cnm..bı kızla tanıstım genc yasta kanser tedavısı görmüs kemoterapi yumurtalıklarını kurutmus evlı ve hıc cocugu olmucagını bılıyor okadr üzüldümkü düşün hıc yumurta yok ve sansıda yok allah yardımcısı olsun ve allah bızlerede caresı olmayan dertler vermesın cnm:Saruboceq:onun ıcın halımıze bın şükür
ceylanım gelmıssın özledık senı cnm umarım ıyısındır kibŞeniz
günüm umarım rüyan gercek olur ama ben ona rüya demıyorum :asigim:cnm senınde buay melegın senınledır ve doktora o teklıfı etmene bıle gerek kalmaz:Saruboceq::1hug:
alıkayracıgım ben gecmıse yazmıstım gülüm senı merak ettıgımı hadı hayırlısı umarım persembe günü güzel haberlerı verırsın bıze cnm:Saruboceq::emir_bebek::CüvCüv:
aglamacıgım senınde bulantlar dvm edıyomus cnm umarım gecer cnm ya ama sız ıyı olunda oda gecıcek elbet:lepi:Şeniz
semacıgım cok sevındım cınsıyetı öğrenmıssın allah gönlüne göre versın cnm saglıcakla gelırler ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
gökcem umarım sende ıyısındır hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm ınsallah:Saruboceq::Saruboceq: cok özledık senı:1hug:
yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız umarım sızınde dularınız kabul olur :Saruboceq::Saruboceq::nazar:
bersucugum al bendende okadr benımde 4-5 günüm var ama belırtı yok of yoruldum artık ama neyapalım umarım melegın senınledır cnm ses vermeden gelıyodr:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bıde yazdıgım gıbı bendede hıc belırtı yok sıfıra sıfır elde var sıfır hayırlısı dıyıp allahıma sıgınıyorum allahım gecıktırmez umarım kucagımız dolar yakında:Saruboceq::Saruboceq:
oyy fıstıgım sagol canım benim.inş teyzoşum bugün alacak biopsi sonucunu:Saruboceq:
yaa seninde 4-5 gün kaldı demek adete ay inşallah olmazsın kızzzzzzz:Saruboceq:senin gibi tatlı mı tatlı bi minişin olacak inşallah canım benimopuyorumnanaktan
bendende herkeze günaydınnnnnnnn
günaydınnnn sevilimm canımmm hoşgelmişsin ama kaçırdımm:1no2:Şeniz
günaydın fıstıklar dilerim sürprizlerle dolu harika bir hafta geçirirsiniz...
derin haım uyur heralde hala :))) yetişemedi bugün
riçimmm ben daha gösteremedim sonuçlarımı canım kısmetse bugün yada yarın gidicem doktora..
sevilim hoşgeldin geçende gelmiştin yazdım ama kaçtın hemencik
nannnnn su uyur makbuş uyumazzzsırnaşık şeyheryerden fırlıyon nan:mymeka:
bi agız tadıyla açılış yaptırmadınız insana bee riçle sana ahada bunu gönderiomkaydirigubbakcemile hee bide msn de sapuk similesinisırnaşık şey

Back
X