• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:roflol:delüü gelmiş bilem kızım 7buçukta kalktım ben dahada erken girerdim de anama geldim :)) kuaföre gidicem biliyon

hee geldim.bugün kocişe mama hazırlamadım:)))şuraya bak bebişim yok kocişe mama hazırlıyom sanırsam kafayı yidimsırnaşık şey

günaydın canlarım dün giremedim evimim temizledim koltullarıı falan sildim yastıklarımı yıkadım canlar sizide çok özledim
derinmi bacım nasılsın canım düğün ansıl geçti canım hiç bir şeyi kafaya takma kaynana taksın
ağlamacım caınm sen nerelerdesin her şey yolunda umarım özledim kız seni
makberim sen nasılsın canım eşin sınava girmiş inşalah istediğiniz ssonucu alırsın canım kız kkuaföremi gidiyon zaten güzelsin sen canım
ebrarım canım sen nasılsın rahısızmışsın geçmiş olsun canım nişalh beişin seni bekletmeden gelir canım
günüm canım sen nasılsın tabi dua edriz canım seninbeeğin çok yakında sana gelecek emin olcanım
riçhim canım sen nasılsın inşalah adetin gelmezde meleğin sana gelir canım evet rabim dermansız dert vermesin makberimede söyledim ben kafamdan çıkartım canım böyled dah iyim canım her ayım kabusa dönüşüyo bu ayda her şeyi oluruna bıraktım canım öptüm seni
semoşum canım hadi gözün aydın inşalah sağlıkla kucağına alırsın tatlım canım özledim seni canım her şey yolundaymış çok sevindim çok öpüyom canım
esmacım sen nasılsın canım senin eşinde sınava girmimş inşalah isrediğiniz sonucu alırsın can ım
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldininz aramıza

sevooooo okuyon mu haaaylaa kıs günaydın bebişimm hayırlı işler olsun bol satışlar canım bak attım siftahı yere gördün mü bozukluklarısırnaşık şeybenim elim ugurludur..inşallahhh çok işlerin olur:lepi:

günaydın hoşgeldin sevalim ohh mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet :)))
evet kuaföre gidicem saçlarıma röfle yaptırıcam :)))) yinemi demeyin ne edim can sıkıntısı
bu arada yarın sabah gidicem hastaneye sonuçları göstericem ilk adımı atmış oluruz

neyse hanımlar ben kaçıyorum faturalarımda var yatırılacak gidiyimde biran önce öğleden sonra kızları hastaneye götürücez..öpüyorum sizi çokkk kendinize iyi bakın

tamam makbuşum hadi git de gel..şöyyyleee bi şarışın olup:))))öptüm.

sevalimm nerdesin canom..ben dedim bak siftahı attım çok iş olcak bugün:)))

arkadaslar ben adet oldum sılın lısteden :( yenı tarıhım 28kasım bunu eklersınız :(

arkadaslar ben adet oldum sılın lısteden :( yenı tarıhım 28kasım bunu eklersınız :(

lilyumcum hoşgeldin canım...
hayırlısı lütfen üzülme tatlım.biliyorum kolay degil,hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.bu ay olmadıysa önümüzdeki aya ne var ki ...inşallah olacak canım sıkma canını.:teselli:

kızlar yaaa.benim bebiş isteyen bir arkadasım var...o da bizler gibi aynı...
geçende de düşügü oldu ikinciye:((((
rüyamda onu gördüm..ikimiz de test yapmışız ve bana gösteriyor..kız diyo bunu geçen gün yaptım sakladım..çok silik bi çizgi diyo ama var mı sence?
bende alıp elime bakıyorum "bak benim yaptıgımla aynı "diyorum..ama onunki birden koyulaşıyor aaa diyorum ikinci çizgi nasılda koyu var bence sende diyorum...
ama benimki haala aynı duruyor...silik çizgi benimde bu arada rüyamda:)
hayır olsun inşallah.

dernmi makberim
derinim canım atım siftanı yere maşallah
ah bacım siftahamı senden olsun loçkam
makberim canım sağol canım valahi bende senin gibi saçıma çok yaptırıyom bende bayramda yaptırayım diyom canı m yapta resmini yolla

sevalim bende yaptırıcam bayrama kısmetse..özledim röfleli saçlarımı yaaamafoldumbenyine sarı saçım ama röfle degil düz açık renk...bi msn açmadın kendine sevalim yaa ögrüşek şöyleee:umursamaz:

kızlar ben bi süpüreyim yerleri sileyim.halılarım gelecek yıkamadan.
inşallah gelir tabi 4 gün dediler bugün 5inci gün.
görüşürüz kızlar hoşçakalın.semoşum kalamıyom canım sende geçmişi okuyon ama...
ekranı kapatmıyorum ben buralardayım öptüm.

derinim açacam valahi açacam bende dayaamıyom size va
lahi canım daha sık görüşürüz faccebook var demi canım

derinim bacım oh şimdi teretemiz olmuştur bende buralardayım kahvaltı yapayım görüşürüz öpüyomopuyorumnanaktan

face var canım özelden yollarım ismi soyadı hatta şimdi yolluyom bak.senin face varsa ekle.ama eşinin vardı sanırım tühhh..ekleme o vakıt:))))

Back
X