Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim kuzum sen nasılsın çok soğuk burası sıcacaık ewimde oturuyorum işte kuzumsevilimm canım hoşgeldinn nsılsın bebişim?
iyiyim kuzum sen nasılsın çok soğuk burası sıcacaık ewimde oturuyorum işte kuzum
çağla sıkelle aynıydık hemen hemen o doğurmuş bende son ayıma girdim bekliyorum işte ama artık çok sabırsızlandım insann aklından çıkmıyor hiç
dikkat et kendine hayatım bak grip salgını var iyi teyzesi oynaşıp duruyor işte sırnaşık şeycanım benim bende iyiyim.dedigin gibi çok soguk valla kış geldi haaaaakannehir
bende sıcacık evimde oturuyom:)))ama deminden beri orayı burayı sildim camlar açık tabi ayaklarım dondu şimdi iyiyim...
nasıl gidiyor,paşamız nasıl![]()
ayyyyyyyy hayırlı olsun canım bende eskisi gibi sarısın olmak istiyorum benim röfleli idi kıslar ama diplerim çok uzayınca çukalataya boyattım organik boyayla ablam kuaför röfle yapmadı o sakıncalı kokusunu solumaman gerekiyor diyeben geldimm yeni saçlarımlan :))) valla çok yoruldum kuaförden çıktım koşa koşa okula gidip feyzayı aldım ama saçlarım güzel oldu ohhhh
sevalim resim ekle demişsin valla şuan yapamam canım annemdeyim ancak yarın yada çarşamba günü
evet ya çok korkuyorum zaten.Allah herkesi her hastalıktn korusun.dikkat et kendine hayatım bak grip salgını var iyi teyzesi oynaşıp duruyor işte sırnaşık şey
selam güzeller öğle arası için eve geldim hem geçmişi okudum hemde tıkındım biraz sizleri görünce bi merhaba diyeyim dedim
benim büyük ihtimal sezaryan hayatım doktorum öyle demişti bu sorunlu günlerde ama son ay karar veririz yinede belli olmaz bakarsın sancın gelir hastaneye gelirsin açılmanda olur ozaman olur dedi işte haftaya son kez gidiyorumalttan muayene edip karar vereceğiz normalmi sezaryanmı:çok üzgünüm:ay evet yaaa.inşallah sende çagla gibi normal ve rahat bi dogum yaparsın kuşum yaa dualarım seninle:Saruboceq: