Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet kuzum yaa az kaldı işte heyecan var sabırsızlık var korku var işte bir garibim hani ağrım sancım filan yok bebişte oynayıp duruyor içimde iyiyizde işte son anlar geldi stresim varsağol sevilimm kız sen böylede güzelsindir canım ne kadar uğraşırsak uğraşalım hamişliğin kattığı o güzelliği yakalayamayız..ee nasıl gidiyor bitanem az kaldı değilmi
şuanda 14 kilo almış durumdayım canım 46 ile kaldım 62 yim şimdiderincim bende kilo alsam diye uğraşıyom 5 kilo eksiğim var :))) nerde bol kalorili şey var onları yiyom ama bana mısın demiyo hemen yakıveriyorum 2 saate kalmadan gene acıkıyom sevilim sen kaç kilo aldın inşallah bende şöyle bi 15 kilo alırım hamilelikte....
derincim bende kilo alsam diye uğraşıyom 5 kilo eksiğim var :))) nerde bol kalorili şey var onları yiyom ama bana mısın demiyo hemen yakıveriyorum 2 saate kalmadan gene acıkıyom sevilim sen kaç kilo aldın inşallah bende şöyle bi 15 kilo alırım hamilelikte....
sağol canım benimmmmmmm allah hepimize yaşatsın insallah bu duyguyu:1hug:kıyamam sanaa en güzel anlardır aslında şu an yaşadıkların hem bişey olurmu korkusu hem bebişine kavuşma mutluluğu ve heyecanı hemde merak sen yinede stres yapma dicem ama biliyorum boşa konuşucam :))) bol bol dua et bitanem bizlerin dualarındasın her zaman