• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse ben kaçıyorum sustunuz hepiniz görüşürüz sonra birazdan evden çıkarız bizde kociş gelicek kızları hastaneye götürüceküz öpüyorum sizi

riçişkomm hoşgeldin canım sagol sennasılsın?

tamm makbuşm görüşürüz canım geçmiş olsun kızçelere de.

ricişkom mu:roflol::roflol:allah senı negüzel dedın sen öyle güldürdün benıkaydirigubbakcemile3
derinişkom ben ıyıym gülüm sen nasılsın bakem

riçhim hoşgelin nasılsın canım
makberim kahvaltı yapıyom hiç yapasımdaa yok
geçmiş olsun canım

ricişkom mu:roflol::roflol:allah senı negüzel dedın sen öyle güldürdün benıkaydirigubbakcemile3
derinişkom ben ıyıym gülüm sen nasılsın bakem

sırnaşık şey ne mutlu seni güldürdüysem kıssszemuszemushee öyle demek geldi içimden:)))iyii oturuyom napiyim..dışarı çıkıp çıkmamak arasında kaldım napsam ki.
alışverişde etmem gerek...offfffffffffffffffffffffff

orda hava güzel anlasılan derınım güzelse cık bacım bız karı gördük bgn daglardazemuszemuszemuszemus
hoşbulduk sevalım nasılsın cnm görüşmeyelı

sevalım kahvaltı demısken bende yapmadım daha cok acıktımcokacimcoook
kızlar müsadenızle ben gıdım kahvaltı yapım 49a düşmüşüm zatı:mymeka:
yıne gelırımgörüşüürz kendınıze ıyı bakına.s.

kızlar bende kaçayım izninizle yaa..alışveriş yapayım biraz..kardeşim tunişe beşik bakıcakmış bide ona arkadas olayım öpüldünüz kızlar hoşçakalın.

riçhim seni gördüm daha iyi oldum
canım sende benim gibi geç kalmışsın kahvaltıya canım
derinim alışverişmi yapacan loçkam kız git yap gel hava soğumadan

selam ben geldim nasılsınız hanımlar ?geçmişi okuyamadım sayfalar geçmiyo yine neyse hepiniz iyisinizdir umarım..
ben yine rahatsızım biraz boğazlarım fena .neyse umarım gelirsinizde muhabbet edebiliriz ...

sevalim valla öyle hava çok soğuk burdada kaloriferleri yaktım bugün ..ben iyiyim canım saol sen nasılsın ?işlerin iyimi canım..

Back
X