• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

cano madem öyle sana desiinki tedavi sonuç vermez tüpbebeğe geçin .başındanmı savmış anlamadım 6 ay beklemek çözümmüymüş yani..

anam gökçem gelmiş caınm nasılsın çok özledm
seni inşlaah bize güzel haberlele gelirsin canım
ebrarım sen nasılsın inşalah sonuçların iyyi çıkar canım
makberim sen doktorlara bakma rabim yeterki istesin canım belimi olur çok şükür temiz çımış
derinim sende inşalah yaran iyleşmiştir canım

tedaviye başlamak istemedi bence kendi özelinde ücret almak varken devlet hastanesinde bu tarz şeylerle uğraşmak işine gelmedi heralde..neyse boşverin yaa

bende iyiyim gökcem bildiğin gibi işte .seni özledim yollarını gözledim dön gel gökcem kkya göbüşünde bebişinle kaydirigubbakcemile3
bak şair oldum sayende delü ..keyfin yok farkındayım ama lütfen sıkma tatlı canını çıkmayan candan umut kesilmez .bizde umutla bekliyoruz pozitif sonucu..

kızlar mrb ben geldim güzel dilekleriniz için sagolun inş rabbim nasip eetmiştir hayırlısı ile bakalım gerçi test yaptım dün negatif çıktı rabbim büyük hayırlısı
canımm hoşgeldin yaaa...iyi insanlar lafının üzerine geldi:))
canom o testleri boşver önemli olan kan testinin sonucu kuşum rahat ol sen.inşallah hayırlısı ne ise o olsun.
selam hanımlar ben geldim malesef hayırlı haberlerle gelemedim sonuçlar iyiymiş fakat doktor acayip moralimi bozdu :((( tedavi yapsakta bişeye fayda etmez 6 ay daha bekle dedi..sözde ,iyi doktordu off yaa ne şanssızım ben
selam makbuşum..ne diyim ben bu doktora şimdi salak herif..telde görüştük zaten ama yine diyim..6 ay bekledin olmadı diyelim,gidince ne tedaisi dicek onu merak ediyom yani..resmen ilgilenmemiş yaa gıcık..sen bakma ona iyi bi doktor bulursan hiç durma canım.
ebroşum hayırlı haberler alırsın canım inşşş temiz çıkar sonuçların
makbuşda gitmiş inş onunda güzel ıkar
derinim sen nasılsın canım yaran agrıyomuş geçmiş olsun
sevalim canım geldim gitmişsin sanada kolay gelsin kib
evet canım agrı yapıyo ama idare eidoyruz işte.sagol canım.

makbuşum haklısın cano .neyse sıkma canını allahım normal yoldan yollasın meleğini inşallah..
sevalim saol canım benim inşallah herşey temiz çıkarda başlıyabiliriz tedaviye .sen nasılsın cano?

vayyy ebroşşş hanımmm ne güzel sözler öle gızz özleminden sair olmuşun sennn inş göbüş doludur kızzzz hayırlısı ile inşşş
evet derinim erken yaptım belki çıkmamıştır die kendimi avutuyom bakalım hayırlıs olsun inş gelmiştir melegim inşşş
valla makbuşum bu dr alara güven yok yaa gitcen özele bascan parayı nasıl bakıyo sana... neysee sıkma canını
sevalim geldim canım sen nasılsın inş rabbim nasip eyler anne olmayı bekliyorum bi ümitsizlikleee

bencede makbuşum o ilgilenmek istememiş savmış kısacası başından...dedigin gibi özeline gitsen öyle yapmaz ama uyuzlar yaaa.

canon sizleri gördüm daha iyiy oldum hiç moralinizi booozmayın bacılarım
gökçem erkeen yaptığın için sonuç çıkmamıştır canım hele idrarda hiç çıkmaz cok erken kanada çıkar
makberim sende iyi bir doktora git canım doktorun tufmışta zaten
ebrarım canım senin sonuçlaırnda iyiy çıkar inşalah

evet sevalim 5 inde dedi ben idrar yaptım da onu dedim canım perşembe giderim bakalım kısmet olursa tes için sen nasılsın

canım ümitsizlenme canım nişalah rabim nasip etsin canım annae olmayı
topiçimizde b ulunan herkese ve annae olmayı isteyen bizm gibi annee adaylarına rabim bu duyguyu yaşatsın

kızlar güzel dilekleriniz için sagolun hepinizi tek tek öpüyorum burda olan ve olmayan tüm kk nın delü garularınıııı allah razı olsun hepinizden neyse inş hayırlısı olur benim için birazdan kociş gelir pc başında kızıyo bana görürse kib öptm

ya kızlar bende bugün tahlilleri devlette yaptırdım biraz zor oldu ama para vermeden yaptırmakda güzel oluyo .özele sordum 120 tl dediler .zaten doktorum devletin doktoru olduğu için rica kağıdı yazdı yapıldı tahlillerim..artık para vermekten bıkmıştım tahlillere..

gökçem bende dükan ev öğle gidip geliyom ben kafamdasn çıkardım artık her şeyi oluruna bıraktım her seferinde ümitleniyom hasta oluyom daha kötü oluyom ben şu an öğle bir karar aldım

makbuşum haklısın cano .neyse sıkma canını allahım normal yoldan yollasın meleğini inşallah..
sevalim saol canım benim inşallah herşey temiz çıkarda başlıyabiliriz tedaviye .sen nasılsın cano?
amin bitnemm can sıkma değilde moralimi bozuyor aslında neyin ne olduğunu biliyorum ama onların öyle umursamaz söylemeleri daha çok koyuyor mafoldumben
vayyy ebroşşş hanımmm ne güzel sözler öle gızz özleminden sair olmuşun sennn inş göbüş doludur kızzzz hayırlısı ile inşşş
evet derinim erken yaptım belki çıkmamıştır die kendimi avutuyom bakalım hayırlıs olsun inş gelmiştir melegim inşşş
valla makbuşum bu dr alara güven yok yaa gitcen özele bascan parayı nasıl bakıyo sana... neysee sıkma canını
sevalim geldim canım sen nasılsın inş rabbim nasip eyler anne olmayı bekliyorum bi ümitsizlikleee
canım ben özel hastaneyede gitsem ücretsiz muayene oluyorum aslında orda da var yaşlı bi doktor ben öylesine konuştuğumda bile bana gel tedaviye başlıyım demişti
bencede makbuşum o ilgilenmek istememiş savmış kısacası başından...dedigin gibi özeline gitsen öyle yapmaz ama uyuzlar yaaa.
haklısın bitanem valla öyle olur insanlar adileşmiş ne diyimki artık
canon sizleri gördüm daha iyiy oldum hiç moralinizi booozmayın bacılarım
gökçem erkeen yaptığın için sonuç çıkmamıştır canım hele idrarda hiç çıkmaz cok erken kanada çıkar
makberim sende iyi bir doktora git canım doktorun tufmışta zaten
ebrarım canım senin sonuçlaırnda iyiy çıkar inşalah
sevalim bidaha doktora gitmeyi düşünmüyorum artık sıkıldım aynı sözleri duymaktan :çok üzgünüm:

gökçem güle güle canım kendine iyi bak güzel haberlerler gelmen dileğiyle anım alahaemanet ol seni çok öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gökcem hadi güle güle canım .moralini bozma lütfen dualarım seninle ..
sevalim saol tatlım inşallah hepimiz için hayırlısı olur..
GÜNÜM nezaman gelir acaba ?inşallah doktor kabul etmiştir tedaviyi .hayırlısı inş..

Back
X