Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım umarım doğum günü hediyen RABBİMİN verdiği mucizen olur .beklemek çok zor iyi bilirim .ama dediğin gibi sabırr .az kalmış zaten...![]()
amin canım kardeş gibisi yok inan..Allah tüm kardeşleri birbirine bagışlasın..maşallah derinim RABBİM ayırmasın sizi .kardeş gibi varmı yaa .benim kuzumda uzakta okuyo neçok özledim onu .
derinim inşallah yaşıycaz bizde sonra şikayet etmeyiz umarım .şimdi şikayet eden kadınlara çok kızıyorum .sürekli çocuklarından dert yanıyolar .allahım eksikliklerini vermesin .:Saruboceq:
hoşgeldin canım yaa ne güzel bir rüya böyle.rabbim hayırlara çıkarsın inş gerçegini yaşarsın.:Saruboceq:derin ebrar seval aşk böceği nasılsınız ben 2 gün yoktum izmirde sanki kkdan çok uzun müddet uzak kalmış gibiyim geçen gün çok güzel bi tiya gördüm güya rüyamda bebeğim olmuş çok güzel bi oğlan süt bile emziriyodum hani insan rüyada yorulur ve o yorgunlugu hisseder ya bende doğumun ağrısını hisettim rüyamda sabah eşimi göndermek için kalkmadım bile devamını görmek için ama uyanınca baktım bomboş kucağım rüyası bukadar güzelse kendi duygusu kimbilir ne kadar güzeldir ALLAH hepimize yasatsın bunu..
iyiyim güzelim yemeği yedik rehavet çöktü bende uykumu açmaya çalışıyom valla 1 hafta ne çabuk geçiyo di mi ama sanki dün gibi buraya melihamı izlicem demem ....vayyy ömrümüz geçiyo ya şu bebişler nazı bıraksada biran önce gelseler