• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba kızlar.ben geldim.kimse yok mu?moralim çok bozuk.bugün adet oldum.ağlamak geliyor.ağlayamıyorum.canım çok sıkkın.içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.benim durumumda olan kaç kişi var bilmiyorum.çok acı.

ahh canım ahhh bir senedir her ay aynı şeyleri bende yaşıyorummm
insanın eli hiç bişeye gitmiyoo en ufak şeye ağlayası geliyo moralmen sıfırın altını buluyosunn
üzülme canım biz yanındayız
rabbim bizler içinde ol diyecek inşllhhh bir gün
SABIR.........opuyorumnanaktan

merhaba kızlar.ben geldim.kimse yok mu?moralim çok bozuk.bugün adet oldum.ağlamak geliyor.ağlayamıyorum.canım çok sıkkın.içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.benim durumumda olan kaç kişi var bilmiyorum.çok acı.

canım selam..üzülme lütfen:teselli: aylar bitme di ya bu ay olmadıysa öbür aya yeni bir umut canım..Allah saglık versin gerisi boş..böyle üzülürsek moralimiz düşerse olmaz..bu çok etkiler olumsuz yönde..toparlan ve diger aya oodaklanmaya çalış canım..inşallah gelecek meleklerimiz yakında.:Saruboceq:

kızlar canım aileme bakıyorum da.reklem arasında size bi bakayım dedim.
integralcim ayrıca dün akşam konusurken sitede sorun oldu sanırım giremedim çok ugraştım canım.o yüzden kusura bakma.

aysen arkadaşım sağol.anlayamıyorum artık bazı şeyleri.arkadaşım bebek istemediği halde hamile kaldı.bu ne ile ilgili.umudum yok.foruma da artık bakmayacağım.

evet benim halamın gelinide 3 çocuğuna hamile kalmış aldıracaktııı
bende dedimki duyunca ben ararım mevlam vermez sen istemezsin mevlam verir
sakın aldırma felan dediysemde nafileeeeeeeee
ne diyelim allah dermansız dertler vermesin

integralcim lütfen böyle düşünme canım...Allah herkesi türlü şeylerle sınar...
kimine verir kıymetini bilecek mi diye belkide...Rabbim yardımcımız olsun..tabiki ne desek üzüntünü dindirmez belki ma gerçek bunlar canım.sabretmekten başka çaremiz yok...bizimde bigün yüzümüz gülecek..en uygun zamanını belirlemiştir Allah buna emin ol canım.
istediklerimize sahip oldugumuzda nasıl "şükürler olsun rabbime" diyosak olmadıgında da sabredip olacagı günü bekleyecegiz tatlım.üzülme nolur.

slm kislar nasilsiniz yaa iyisiniz umarim hepinizde....

hocaammm canimsin yaa bi karsilasamadikki heee sakin üzülme caniimm inss olacak olacak inss caniimmmm özletme fazla gel arada ok

kizlar ben yeni konu acmistim konum kapatilmis neyse fark etmiyo yani ben bilmeyerek acmistim zaten ayni konudan birdaha oldugunu bilmiyodum yani nêysee hepinizide özledim yaaa kötüyüm bugün bulantilar yogunlasti yine iyiydim yaa kac gündür seviniyordum inss cabuk gecerr akannehir

kizlaarrr nerdesiniz yaaaben kaciyorum valla hocam sakin sikma canini allah büyük canim yaaa ben yatacam biraz basim agriyo migdem tuttu birde neyse öptüm hepinizide byee

selam kizlar haberleri mi vermeye geldim; komik karisik bir gorusme daha oldu, gittik dedim normalde bugun catlardi ama daha catlamadi yarina falan catlar soldan yumurtladim doktor da, oyle bildigini sanirsin ama bilinmez dedi, bakti aaa evet solda 18 mm yarina catlar, ultrason gbsin dedi cok guldu:))
her sey iyi dedi, asilama gereksiz vakit kaybi olur senin durumunda dedi, esimden sperm testi tekrari istedi iki yil once yaptirmisti en son, emin olmak istedi.
once nasil morelim bozuldu tup asilama vs senin durumun icin gerekli degil sen hamile kaliyorsun ama tasiyamiyorsun demez mi!!! aha dedim delirmis bu ne dio tahmin ettimki karistirdi benim hikayemi cok da yorgundu doktor bugun ya dedim 21 ay ne hamile kalabilmesinden bahsediyor bu doktor, esime diyorum cevirsin diye, neyse buna dank etti, basladi sesli dusunmeye laproskopi yapsak mi ben araya girdim "yapisiklik suphen mi var" hayir dedi sonra gerek yok cok gerekli degil durumunda, tup bebek deneyebiliriz dedi, asilama sarti yok mu devletin odemesi icin diye sorduk bilmiyorum dedi sasirdim orda bir karisiklik oldu anlamadi soruyu. sonra esimle konustular "hopp bana da cevirseniz" dedim bunlar takildi kendilerince, ben sonucta sunu ogrendim kan pihtisi testini ve sperm sonuclarini al gel konusalim tup bebek denenebilir:))

günüm gerçekten ilginç bir görüşme olmuş .türkiyede olsa doktor direk derdiki gel sen benim yerime otur .kaydirigubbakcemile3 valla kk sayesinde herşeyden habermiz var .aslında bilinçli hasta olmakda güzel ama burdakiler çok bilenlerden hoşlanmıyo .neyse hayırlısı canım pıhtılaşma filan çıkmazda inşallah herşey gönlünce olur .opuyorumnanaktan
ben inanıyorum ama tüpe filan gerek kalmıycak .hem bence biraz bekle canım tüpbebekde çok stresli bir iş .bilmiyorum 1 kere yaptım ama iki yıldır tedavi olmaktan uzaklaştırdı beni .karar senin yine canım .hayırlısını diliyorum..

kızlar canım ailem bitti hadi gelin artık...
ağlamacım canım görüşemedik yiğenimiz üzüyo galiba seni .neyse sabret annesi azcık daha var sonra inşallah hamişliğin tadını çıkarırsın...

ben geldim kızlarr.
günümm cidden bende iki defa okudum kısss:)))
benim de anladıgım senin anladıgın gibi.tüp bebek denenbilir demiş...ama bi dedigi de dogru be kuşum sen hamile kalabiliyorsun..önemli olan yumurtlama durumun bence şuanda...çatlama ignesi falan mı vermeliydi acaba?hayırlısı inşallah ya...ama bencede tüp için acele etme canım sen bilirsin yinede.

Back
X