• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarım geldim canım canım ailemi izledim bende.ay melihamın yüzü bi gülmedi bee:sinifsinif:
yaa benim makbuşum niye gelmediki yaaa...doktor da moralini bozdu onun biraz...
:çok üzgünüm:

hoşgeldin derinim valla yaa ama sinir oldum kavuşsunlar artık .bi müddet sonra sıkılıyo insan ..
ya evet bende merak ettim makbuşu hayırdır niye gelmedi acaba ?inşallah sorun yoktur .uyuz doktor arkadaşımın moralini bozdu :mymeka:

bersucum sende hoşgeldin nasılsın canım ?heyecan var değilmi seninde az kaldı hadi hayırlısı...

hoşbuldum ebroşum valla al benden de o kadar canım ailem de kabak tadı vermeye başladı her kötü şeyde bunları mı bulur izlerken sıkıldım daha çok papatyamı izledim

ebroşum ya kendimde belirti aramaktan sıkıldım hiç bi belirtim yok kafaya takmayayım diyorum ama olmuyo işte insan ümitlenmek için bi şeyler arıyo ama kısmet bakalım normalde 7 kasım adet günüm az kaldı gerçekten ama önce gökçemin sonucunu alıcaz halaya kalkıcaz inşallah

ya evet bersucum çok abarttılar artık yeter .yani feridenin halime aşık olmasıda olmadı .bitse artık .şuanda favori dizim ezel .oda bi müddet sonra bozar gerçi ..

ben geldim kızlarr.
günümm cidden bende iki defa okudum kısss:)))
benim de anladıgım senin anladıgın gibi.tüp bebek denenbilir demiş...ama bi dedigi de dogru be kuşum sen hamile kalabiliyorsun..önemli olan yumurtlama durumun bence şuanda...çatlama ignesi falan mı vermeliydi acaba?hayırlısı inşallah ya...ama bencede tüp için acele etme canım sen bilirsin yinede.

canim yok o karistirdi unuttu benim sebepsiz infertelite oldugmu cunku rahim filmi mi ceksek dedi niye ikinci kez dedim pat diye kagidi cikardim dogru ya yapmistik dedi, 21 ayda hamile kaldigimi hatirlayinca kendisi tup bebek denenebilir dedi; benim anladigim ve turk doktorun da dedigi benim dogurganligimda bir degisiklik beklenmiyor zaten sebepsiz infertelite ilk uc yilda hamile kaliniyor sevil betty ben hep kaldik ama iste devam etmeli zaten en son tup bebekle o kadar beklemene gerek kalmaz dedi.
ya iki yil beklerim en az o da:) ya da tup bebegi en azindan bir kez denerim ben deneme taraftariyim cunku burda ucretsiz ve iki yila biz donmeyi dusunuyoruz.
tabii tup bebekle de olucak diye bir sey yokki, Rabbim ne yazdiysa.
aman aslinda her sey bahane kizlar bekleme sureme hareket gelsin die tup bebek istiyorum:)) o tren kacti bana:((

haberleri izlerken tv karşısında eşim uyudu bi uyandı aşkım rüyamda seni gördüm hamileydin dedi ayyy içim bi tuhaf oldu adamcağızında rüyalarına girmeye başladı vall çok koydu bana sadece gülümsedim eşime işte o kadar bişey diyemedim rabbim bizleredee bebiş nasip et....

inşallah bersucum oda test yapmış idrarda negatif çıkmış morali bozuktu aklım hep onda msnde açmadı inşallah iyidir yaa .aslında erken yaptı çıkmaz diye düşünüyorum .boşa üzüyo kendini..
canım valla sende belirti arama inan hep boş çıkıyo sonra hayal kırıklığı .hiç düşünme diycem olmuyo yapamıyo insan .nediyim belirtilerin inşallah hamişliktendir .hherşey umduğun gibi olur canım..

hakkında hayırlısı olsun güncüm rabbim ol dedikten sonra olur.... ama bizler için en zoru beklemek umut edip hüsrana uğramak çok acı rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

evet ebroşum erken yapması iyi olmamış testi belkide boşu boşuna moralini bozdu neyse son iki gün ,,,5 kasım bi gelseeeee

ay bersucum hayırdır inşallah .valla dencek bişey yok gerçekten .benimkide bikere beni görmüştü anlatınca çok ağlamıştım.allah onlara baba bizede anne olmayı nasip etsin..

evet canım inşallah boşuna üzülüyo perşembe günü topicde halay çekicez inşallah .ne çok istiyorum yaa .
bersucum haklısın cansu dere iyi değilde kenan süper işte ..:kedi:

selam bebişimopuyorumnanaktan
hoşgeldin derinim valla yaa ama sinir oldum kavuşsunlar artık .bi müddet sonra sıkılıyo insan ..
ya evet bende merak ettim makbuşu hayırdır niye gelmedi acaba ?inşallah sorun yoktur .uyuz doktor arkadaşımın moralini bozdu :mymeka:
evet cnm yaaa bi kavuşamadılar:((
makbuşşşş gel artık nann delüüüü:oklava:
ebroşum ya kendimde belirti aramaktan sıkıldım hiç bi belirtim yok kafaya takmayayım diyorum ama olmuyo işte insan ümitlenmek için bi şeyler arıyo ama kısmet bakalım normalde 7 kasım adet günüm az kaldı gerçekten ama önce gökçemin sonucunu alıcaz halaya kalkıcaz inşallah

canım inşallahhh gelmeyecek yaaa şöyyleee birkaç hamile çıkaralım artık yaaaa:Saruboceq:

bu ara çok hamiş çıkıyo diye seviniyodum topiklerden takip edip isimlerini bildiğim bozo ve çiçekçik vardı ya biri kimyasal gebelikmiş diğeride düşük yapmış allahtan hayırlısını istemek lazım bulupta kaybetmek daha zor ebroşum sen daha iyi bilirisin allahtan hayırlısı çok fazla isteyipte sonra böyle hüsrana uğramak allah esirgesin

Back
X