• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

üzülme derinim hamiş olunca naapcaklar alışsınlar öyle değilmi?:hulya::hulya:akannehir
he yaaa:roflol: haklısın..bide öbür aya gidince yine donduralım derse o zaman vay halinesırnaşık şey
hadi derincim git yat sennn kocişide ihmal etme tatlı rüyalarrrrrrr

tamam canım..valla iyi de sayılmam uykum da geldi...öptüm hepinizi canlarım.ALLAHA EMANET OLUN..görüşürüz.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

arkadaşlar bende izninizi istiyorum .benimki gelir çay yapıyım .donmuştur şimdi bide acayip yağmur yağıyo .delü adam sucuk gibi olmuştur .
hadi öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .bu topic hep böyle dolu olur inşallah ..iyi uykular..

derinim ,bersum,richim,ağlamacım,günüm,makbuşum hepinize iyi geceler canolar ...
ebrarda kaçar kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

kocişe kahve kendimede süt ısıttım onu içiyorum ben tam bir süt canavarıyım eşim ilk evlendiğimizde bu sütleri napıyon süt banyosumu yapıyosun sana süt yetiştiremiyom diyodu bi inek alalım başka türlü olmayacak diye dalga geçiyo :))

kızlar rüyamda polis gördüm anlamını yazıyorum size

Azrail Aleyhisselama ya da şiddet ve kedere delalet eder

neyse bende kaçıyım bari sabah yine erkenciyim nasıl uyurum bilmiyorum o kadar uyuduktan sonra :)))nöbet tutarım artık neyse bana iyi geceler sizlere günaydınlar olsun

930112elpv3l0t5qou0.gif

makbusum aklina kötü seyler getirme bacim hem her rüya tabiride dogru diyecek biseyde yok demiii cimcimemm hadi bende kacar ebrarim sanada iyi geceler kuzuu öptüm sizleri byee

gunaydin kizlar dun internetim gitti gece muhabbet esnasinda:((
mkbercim abine cok gecmis olsun, iyidir Insillah simdi.
poliste tvda gormektendir oyle her seyi kotuye yorma hemen canim. Allah korusun var mi ailede yasli biri hasta, ay ben de yorma deyip ne yaziyorum tovbe tovbe...

gunaydin kizlar dun internetim gitti gece muhabbet esnasinda:((
mkbercim abine cok gecmis olsun, iyidir Insillah simdi.
poliste tvda gormektendir oyle her seyi kotuye yorma hemen canim. Allah korusun var mi ailede yasli biri hasta, ay ben de yorma deyip ne yaziyorum tovbe tovbe...
günaydın canım hoşgeldin sağolasın yaa en son dün gece haber aldım mızmızlanarak uyumuş dikiş atılırken çok acı çekti :(( Allah korumuş
yaa tvde görmekten bilmiyorum ama baya kötü bir rüyaydı hayır olsun ne diyim

ah canim acisi vardi demek bir de tramva tabii yasadigi ameliyatli parmagi Allah korumus sen boyle iyi yanlarina bak, rahatla kotuyu cagirma canim.

disarda isim var, cikmaliyim cok da az uyudum oglene uyuklamassam gelirim makbus. kotu seyler dusunme canim, hayra ciksin ruyalarda ust uste geldi mi geliyor walla!!

Back
X