• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aminn bitanem sağol Allah razı olsun haklısın herşey üst üste geliyor önce kızların hastalığı sonra bu olay şimdide annecim hasta ateşler içinde yatıyo ve ben bişey yapmıyorum :((((
neyse inşallah uyuklamazsın tatlım öpüyorum seni

günaydın kızlar nasılsınız akşam iyi kaynatmışsınız topiçimz hep böyle olur inşalah
makberim canum çok çok geçmiş olsu annneciğinede abinede acil şifalar diyom rabim kötülüklerden korusun
m akberim bende rüyamda bir sürü polis ve asker gördüm kaçıyodum onlardan hayır ola inşalah

günaydın kızlar nasılsınız akşam iyi kaynatmışsınız topiçimz hep böyle olur inşalah
makberim canum çok çok geçmiş olsu annneciğinede abinede acil şifalar diyom rabim kötülüklerden korusun
m akberim bende rüyamda bir sürü polis ve asker gördüm kaçıyodum onlardan hayır ola inşalah

rüyan hayrolsun seval makber senin hastalarınada geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin..

can ım hissetim her zaman daha neşeli gib iydin ben anlarım

evet öyle eşimle aram bi kaş gündür limoni canım sıkkın cok üzdü beni kötükedihüso
ama hayat devam ediyo napalım burda hava cok soğuk yağmur geceden beri yeni dindi sen nasılsın işler nasıl inş iyi olur

günaydınnn mı diyimm tünaydın mı bilemedim lokaydirigubbakcemile3
naber kıslarrr sevoş nurucum nasılsınız?
kociş evde bugün ve demin kalktık ikimizde..ay alışmışım erkencilige başım agrıdı vallahi yaa:((((

makbuşum canım rüyanı hemen kötüye yorma biz o rüya tabirlerine aldansak bin kere çocugum olmustu,bin kere ölmüştük tövbe tövbe..takma kafana sen..herşey olacagına varır.

ben şimdi kaçıyom kızlar kahvaltıyı hazırlayayım.öptüm..
nurucum niye keyifsizmişsin merak ettim sıkma canını herneyse...:teselli:

Şeniz Şeniz Şeniz

loçkam bacım günaydın oh tadını çıkar havada sğoğuk valahi derinim akşama kadar yatın
nurcum burd kıyamet kopıyo bir fıryına bir soğuk evimde olasım var valahi canım
sende moralini bozma her evde oluyo münakaşa canım

ırtına bir
soğuk valahi

seval sormuşmuydum unuttum dr sizin bebek olayına ne diyo yani sesep ne merak ettim gerci sebepler ALLAHın elinde ama???

loçkam bacım günaydın oh tadını çıkar havada sğoğuk valahi derinim akşama kadar yatın
nurcum burd kıyamet kopıyo bir fıryına bir soğuk evimde olasım var valahi canım
sende moralini bozma her evde oluyo münakaşa canım

ırtına bir
soğuk valahi

bu öyle bi münakaşa değil ama neyse boş ver ebrar nerde gözükmüyo

canım eşimde varikosel vardı 5 ay önce ameliyat oldu rabime şükürler olsun doktor her şey iyi dei spermi 16 milyon şu an ilaç verdi prexed plıus 150 ytl ilaç spermlerin rahime dölenmsinisağlıyo sperm kalitesini artırıyo 6 ay boyunca kulanacak bendede şu an bir problem yok gibi görünüyo

:)) kociş bakkala gitti şeker bitmiş de..bende kaçamak yaptım:)))
makbuş gelmemiş hayylaaa delü karı nerdesinnnnn...

sevoo senin siftah için girdim ama çoktan etmişindir canım yaaa.yinede her ihtimale karşı atıp çıkıyom...
hooopppp BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.Attım cano bereketli olsunopuyorumnanaktan:Saruboceq:ben kaçıyom geldi kokiş byekaydirigubbakcemile3

her neyse anlatmak i
stersen dinlerim

ya bu erkekler niye böyle facte adres almıştı ben safım ya bakmadım gelen giden mj lere gidenleri bi okudum kızlar kulübü kurmuş neler yazmış pislik bende kalsın hemde evde ben dizi izliyom bana dediki ben tabancı film izliyecem bende tamam dedim ana ertesi gün facre öylesine girdim delirdim sinirden önce inkar etti sonra özürler falan filan gırgırına yazmış ulen ben neler ne sıkıntı üzüntü çekiyom senin sipermlerin yükselsinde bebeğim olsun diye ne paralar harcıyom valla eşim güzel temiz giyinsin diye ben özenle alışveriş yapıyom adama bak tabii kendine güveni geldi neler neler söyledim dayanamadım bi tokat attım ama çoldırmıştım normal biri olsa ama ALLAHını günahı bilen biri ama seytan bunlarla daha cok ugrasıyo annesine babasına dedim sifreyide verdim kardesine al oku mjleri dedim dün özürler güller bide istediğim bi künye vardı çok güzel onu almış gelmiş ama ne onun ne getirdiklerinin yüzüne baktım ben tesettürlüyüm ama saçlarım boyalı bakımlı evde hep güzel giyerim elbiselerim kotlarım dolu dışarda gözü kalmasın diye neler neler aldım avon un makyaj ürünleri falan ama derler ya haram tatlıdır işte o misal gerçi mjden baska bişey yok ama bugün bunu yapan yarın ALLAH bilir işte böyle ilk defa basıma geldi ya sinirim oynadı valla bacım sen de ben ne yapayım???

Back
X