Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimm kızlar yaa evi toparlayıp ütü yaptım kocişe 3 haftalık gömlek ütüledim :))))
derin hanımm bide bana demiş hala gelmemiş diyee ben 8den berim burdaydım kimse gelmeyince kaçtım hıııhhhh
sevalimm seninde rüyan hayırlara vesile olsun canomm
nurcum seninde canın sıkkın heralde hayırdır neyin var kuzum
nuranycım canım ne diyeyim ki canım erkeek mileti heves etmiştir belkide canım ama seni üzmüş canım olur böyle şeyler canımya bu erkekler niye böyle facte adres almıştı ben safım ya bakmadım gelen giden mj lere gidenleri bi okudum kızlar kulübü kurmuş neler yazmış pislik bende kalsın hemde evde ben dizi izliyom bana dediki ben tabancı film izliyecem bende tamam dedim ana ertesi gün facre öylesine girdim delirdim sinirden önce inkar etti sonra özürler falan filan gırgırına yazmış ulen ben neler ne sıkıntı üzüntü çekiyom senin sipermlerin yükselsinde bebeğim olsun diye ne paralar harcıyom valla eşim güzel temiz giyinsin diye ben özenle alışveriş yapıyom adama bak tabii kendine güveni geldi neler neler söyledim dayanamadım bi tokat attım ama çoldırmıştım normal biri olsa ama ALLAHını günahı bilen biri ama seytan bunlarla daha cok ugrasıyo annesine babasına dedim sifreyide verdim kardesine al oku mjleri dedim dün özürler güller bide istediğim bi künye vardı çok güzel onu almış gelmiş ama ne onun ne getirdiklerinin yüzüne baktım ben tesettürlüyüm ama saçlarım boyalı bakımlı evde hep güzel giyerim elbiselerim kotlarım dolu dışarda gözü kalmasın diye neler neler aldım avon un makyaj ürünleri falan ama derler ya haram tatlıdır işte o misal gerçi mjden baska bişey yok ama bugün bunu yapan yarın ALLAH bilir işte böyle ilk defa basıma geldi ya sinirim oynadı valla bacım sen de ben ne yapayım???
canımm eminim çok güzelsindir kii zaten her kadın eşine süslenmeli o afedersin eşinin eşekliği olmuş..yanında senin gibi biri varken sanalda olsa bu tarz şeylerle uğraşmak çok aşağlıyıcı bi durum ..Allah ıslah etsin ama sen üzülme olurmu dediğine göre birdaha tekrarlayacak cesareti kalmamıştır işin içinde seni kaybetme korkusu varya zaten bende bosanacam dedim ama kahrolsun seviyom daha simdi konustuk hep diyorum arkamda güvenebileceğim bi eşim var dedirtmicen sen bana dedim zırlıyo nasıl kız resmimi koysam valla sizde beni beğenirsiniz ailesi biz kapalıları böyle bilmezdik sen farklısın diyolar yani o derece yüzümde sacımda maskelerle dolasırım hep ama bekalıgımdan beri böyleyim reglim bitti oyuncak dükkanına bakan cocuklar gibi bakıyo yüzüme ama havasını alır hem aileme desem iş daha büyür napayımALLAH kalbini çevirsin.
ya zaten bende bosanacam dedim ama kahrolsun seviyom daha simdi konustuk hep diyorum arkamda güvenebileceğim bi eşim var dedirtmicen sen bana dedim zırlıyo nasıl kız resmimi koysam valla sizde beni beğenirsiniz ailesi biz kapalıları böyle bilmezdik sen farklısın diyolar yani o derece yüzümde sacımda maskelerle dolasırım hep ama bekalıgımdan beri böyleyim reglim bitti oyuncak dükkanına bakan cocuklar gibi bakıyo yüzüme ama havasını alır hem aileme desem iş daha büyür napayımALLAH kalbini çevirsin.
kızlar dışardaki malarım düştü yere onları topladım kusura bakmayı
makberim nuarnycım ordasınız demi
yoo canım ailene sakın birşey anlatma. sen affedersin onlar affetmez. kinlenir kalırlar. ayrıca böyle olayların ne açıklık kapalılıkla ne güzellik çirkinlikle alakası var. erkek ya kendinde bir şeyi eksik görmüştür onu kapatmak için böyle bir şey yapar özgüveni yerine gelsin diye. gördüğü tedaviden olabilir. ya da kanı bozuktur sürekli yapar. adı üstünde erkek yani.
onun ailesine de bişey anlatma bence. sizin eviniz size kalsın. aileler karışınca iyice büyüyor işler. yaptığını yanına da bırakma ama. en az 1 hafta oda cezası ver ona. sinirlenme sakin umursamaz durursan daha çok çıldırıyorlar. ama bence hemen yelkenleri suya indirme.. ne diyeyim Allah bir daha yaşatmasın inş..
bende biraz müsadenizi istiyim ufaklığı yıkıcam yarın okula gidicek...gelirim yine öptüm sizi
delii güldürdün beni hayır canım kardeşimde değil benim en küçük kardeşim 20 yaşında kaydirigubbakcemile3ben eşimin 2. evliliğiyim ilki akrana evliliği teyze kızı..2 tanede kızı var biri 11 diğeri 6yaşında..bizim evleniceğimiz duyulunca kii akraba yaa kadın çocuklarına binbir küfür ederek yolladı daha 1 aylık evliyken o zamandan beri bendeler..aslında daha neler neler varda kısa kestim ben canımkız makbe rbu ufaklık kim ben köpek sanmıştım ilk ama okul dedim,n merak ettim kardeşinmi