• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oh maşalah makberim bende öpüyom seni canım afiyet olsun bacım aç bırakma kendini hasta düşersin
hanımın çiftliğni izliyonmu bende aşkı memuyu izliyo bihterde çok kıcık

kaçmış derin hanımm valla onun dediği gibi değil aç kalmıyorum gayet rahatım yani syrıca bol bol su içip elma yiyorum..merak etmeyin beni ayrıca en fazla 2 dilimde çavdar ekmeği yiyorum..neyse ben kaçtım kociş geliyor masayı hazırlıyım yemeklerim oldu bile öpüyorum sizi çok yemekten sonra gelirim

güle güle afiyet olsunnn

hı izliyom ama çoook merakla değil ezel yaprak dökümü kül ve etes aşkı memnu bunları kacırmamaya calısıyorum

nuanaycım iyi oldu kız bugün seni yakalmışken iyi zaman geçti bende kaçayım yavaştan canım

güle güle bende sac bakım yağı aldım onu sürüyodum yarım saat sonra duş alıcam görüşürüz tatlım

nuranaycım kendine iyi bak oh iyi ediyn bakımli arkadaşım sağlıkla kal canım öpüyom seni

bay bay tatlım havada soğuk kılimayı actım banyoya girmek zor senle konuş mak iyi geldi yarın görüşürüz...

kızlarrr bi bakıp çıkıyom belki gideriz kardeşime.
nurucum valla ben hamur işini çok severim dayanıcam artık yada ucundan tadıcam herşeyinkaydirigubbakcemile3
neyse ebrarım sende burdasın ama ben çıkıyom cano görüşürüz.Şeniz

selam arkadaşlar .az önce geldim doktordan ..şuan annemlerdeyim..
tedavi iptal malesef kist erimemiş ayrıca tsh hormonumda yüksek çıkmış .diğerleri çok iyi dedi doktor ama kistle tedaviye başlıyamam riske atamam dedi .mafoldumbenmafoldumben doğum kontrol ilacı verdi kafamçokkarıştıkist erisin diye .tedavi 1 ay daha bekliycek yani .buarada dahiliyeye gidip tsh için ilaç yazdırmamı söyledi .bende durumlar böyle canlar .fazla üzülmedim herşeyde hayır vardır .
sizlerde iyisiniz inşallah .gece görüşürüz .öptüm sizi...

buarada öyle kötü anlatmışımki yani biraz karışık olmuş kusuruma bakmayın .çok acıktım galiba ondan :utangac:
hadi görüşürüz canlar.byyyy

nehaber makbercim kız ben aşılamaya başladım özel tüp bebek merkezinde olucak ne olur dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bacılarım her an her dakika kalp atışlarım yükseliyor ne yapacagımı bilmiyorum:delphin::delphin::çok üzgünüm:

tedavi iptal malesef kist erimemiş ayrıca tsh hormonumda yüksek çıkmış .diğerleri çok iyi dedi doktor ama kistle tedaviye başlıyamam riske atamam dedi .mafoldumbenmafoldumben doğum kontrol ilacı verdi kafamçokkarıştıkist erisin diye .tedavi 1 ay daha bekliycek yani .buarada dahiliyeye gidip tsh için ilaç yazdırmamı söyledi .bende durumlar böyle canlar .fazla üzülmedim herşeyde hayır vardır .
canım üzülme yaa vardır bunda da bir hayır inşallah ilaçlar fayda ederde önümüzdeki ay başlarsın
nehaber makbercim kız ben aşılamaya başladım özel tüp bebek merkezinde olucak ne olur dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bacılarım her an her dakika kalp atışlarım yükseliyor ne yapacagımı bilmiyorum:delphin::delphin::çok üzgünüm:
gözün aydın semacım hayırlısı olsun tatlım sakin ol dua et bol bol

ALLAH yardımcın olsun arkadasım kalbini ferah tut umarım bu sıkıntıların ilk ve son olur bebeğin hiiiiiiiiiiç bırakmaz seni ..

canım üzülme yaa vardır bunda da bir hayır inşallah ilaçlar fayda ederde önümüzdeki ay başlarsın

gözün aydın semacım hayırlısı olsun tatlım sakin ol dua et bol bol

ediyorum bitanem ama bir taraftanda hep o kuşku çok masrafımız oldu özel oldugu için bide olmasa diyorum bazen içimden :uhm:neye yanarım ben ozaman senağlama:1no2:

kötü düşünmee hayırlısını dile Rabbimden inşallah tutar canım dua etmekten başka bişey gelmez elden

canım benim hakkında hayırlısı aslında hepimiz tevekkül etmaliyiz bak demekki bi çaresiz varmış kız ne düşündüm şimdi biz bu sıpalara kavusunca kız olsun erkek olsun nasıl ellere veririz evlendiririz ay bende saçmaladım ah olsunlarda dimi üzme kendini görüşürüz canım...

ALLAH yardımcın olsun arkadasım kalbini ferah tut umarım bu sıkıntıların ilk ve son olur bebeğin hiiiiiiiiiiç bırakmaz seni ..

sagol arkaşım işallah rabbim boş döndermez o hastanelerden benim gibi olan bacılarımı :Saruboceq: hayırlı evlatlar versin

Back
X