• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim bildiğin gibi cano yaa .dün başladım doğum kontrol ilacına .bebiş isterken bunu kullanmak biraz zor geliyo ama napalım kısmet.
cano şuanda varya kalbimin sesini ağzımda duyuyom sanki okadar heyecanlıyım .inşallah müjdeli haberi alırız..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ebrarım aynen bende çok heycanlı ve duyguluyum bugün inşalah gökçoşunum haberiyle daha iyi oluruz çok doluyum

güzel dua ve dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
burda yaşanan her güzel duygu her güzel haber bu yazıdaki gibi hepimize birer mum daha yaktırıyor...
hepimizin güzellkilerle sonuçlanan savaşı,savaştan vazgeçmiş tüm arkadaşlara bir mum daha yaktırısın inşallah....

canım süperdi gerçekten umarım mumlar hiç sönmez .umutlar bize ençok istediğimiz bebişlerimizi getirir .umarım sende pozitifi görürsün canım ..:Saruboceq::Saruboceq:

derinim bildiğin gibi cano yaa .dün başladım doğum kontrol ilacına .bebiş isterken bunu kullanmak biraz zor geliyo ama napalım kısmet.
cano şuanda varya kalbimin sesini ağzımda duyuyom sanki okadar heyecanlıyım .inşallah müjdeli haberi alırız..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olsun cnm yaa naapıcan kullanman gerekiyosa mecbur ...olsun haplar bitincede rahatlıcan ama kistin eriyecek inşallah.

ya gökçem nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

sağol ebroşum valla tam anlamıyla olmadım inşallah olmamda herşey bana bakıyor valla
canım inşallah olmazsın yaa .çok haklısın sen hasta olursan fena olur .ama lütfen kendine dikkat et bırak işleri filan dinlen azcık canım .seninde hakkın var buna
ebrarım aynen bende çok heycanlı ve duyguluyum bugün inşalah gökçoşunum haberiyle daha iyi oluruz çok doluyum

sevalm al bendende okadar bende çok doluyum .umarım güzel haber gelirde hepimiz mutlu oluruz..

aşkböcegim canım benim...umud etmek,inanmak olmasa zaten halimiz yaman...
Allahım çok büyük çok merhametli...hepimizi görüyor içimizi bizden iyi biliyor...
yazılmış yazımızı bekliyoruz hepimiz..bbebek konusunda da kararlamıştır Rabbim der hep kayınvalidem bana...valla eşimin ailesinden bu konuda Allah rzı olsun..bazılarını duyuyorum çok zorluyolar bin soru soruyorlar..Allahtan bizimkiler öyle degil.

saol derinim öyle canım mecbur napalım..hayırlısı böyleymiş..
evet bi gelseydi gökcem .inan kalbim durcak yaaa

vevet drinim ben im eşimin aileside hiç sormazlar sadece kayınvaldecim hasta olduğumu sorar regl oldunmu evet derim olsun der daha gençsin hayatı yaşayın gezin tozunder geçer
ama onlarda çok istiyolar benle birlikte gün sayıyolar ben anlıyom

aşkböcegim canım benim...umud etmek,inanmak olmasa zaten halimiz yaman...
Allahım çok büyük çok merhametli...hepimizi görüyor içimizi bizden iyi biliyor...
yazılmış yazımızı bekliyoruz hepimiz..bbebek konusunda da kararlamıştır Rabbim der hep kayınvalidem bana...valla eşimin ailesinden bu konuda Allah rzı olsun..bazılarını duyuyorum çok zorluyolar bin soru soruyorlar..Allahtan bizimkiler öyle degil.

bu arada kızlar aklımdayken söyliyim..
kısmet olurda sonucum inşallah pozitif olursa eğer...
aşılamada kullandığım gonal f iğnemden arttı..
onu gerçekten ihtiyacı olan aşılama yaptırmayı düşünen bir arkadaşımla paylaşmak istiyorum..
eğer ben unutursam sizler hatırlatın (inşallah tutar benim aşılama ve başkalarınada faydam olur) bu arada derincim sende hatırladığım kadarıyla dostinex kullanıyordun kısmet olur olumlu sonuçlanırsa açılmamış dostinex var bende onuda sana veririm..

böyle anlayışlı insanların olması çok güzel .ALLAH RAZI OLSUN onlardan .onlarda baskı yapsa halimiz nasıl olurdu kızlar ...

evet ebrarım allah razı olsun onlarda baskı yapsalardı heralde aklımızı yitiridik valahi
ateş böceğim inşaslah olur canım çok iyi düşünmüşsün canım

bu arada kızlar aklımdayken söyliyim..
kısmet olurda sonucum inşallah pozitif olursa eğer...
aşılamada kullandığım gonal f iğnemden arttı..
onu gerçekten ihtiyacı olan aşılama yaptırmayı düşünen bir arkadaşımla paylaşmak istiyorum..
eğer ben unutursam sizler hatırlatın (inşallah tutar benim aşılama ve başkalarınada faydam olur) bu arada derincim sende hatırladığım kadarıyla dostinex kullanıyordun kısmet olur olumlu sonuçlanırsa açılmamış dostinex var bende onuda sana veririm..

oyy ablam benimm Allah razı olsun canım yaa...opuyorumnanaktanşuanda prolaktin ne durumda bilmiyorum gerekirse söylerim ...söylemen yeter canım ablam...inşallahh onları bi daha kullanmana gerek kalmayacaktır.:Saruboceq:

böyle anlayışlı insanların olması çok güzel .ALLAH RAZI OLSUN onlardan .onlarda baskı yapsa halimiz nasıl olurdu kızlar ...

evet ebrarım allah razı olsun onlarda baskı yapsalardı heralde aklımızı yitiridik valahi
ateş böceğim inşaslah olur canım çok iyi düşünmüşsün canım

evet kızlarr..ben anlatırım o sormadan...geçen son konustugumuzda tdaviye başlayacagımı söyledim sevindi..onlarda çok aşırı istiyor..ilk hamileligimi söyledigimizdeki halleri gözümden gitmiyo:çok üzgünüm:

kızlarrrkaydirigubbakcemile3 tunişim büyüdü de kameradan dınkk dınkk yapıyo banaaa bende onakaydirigubbakcemile3 kafasını sallıyo yaniikaydirigubbakcemile3

evet derinim çok istiyolar kaynanam şididen çocuk arabalarına bakıyo tornum olsun evimi satarım okutrum diyo şunu alırım bunu alırım diyo

derinim yok ya olsa dururmuyum arardım hemen .ufff şu haberi bi getirse bize .allahım neolur canomun yüzünü güldür..

evet derinim çok istiyolar kaynanam şididen çocuk arabalarına bakıyo tornum olsun evimi satarım okutrum diyo şunu alırım bunu alırım diyo

evet canım..geçen kaynımın çalıştıgı yerin yanında bebe magazası var yani bebe şekerlemeleri mevlüt için..kapı süsleri çiçekler ne ararsan o tarz şeyler satıyo.içi gidiyo bakarkenn...bende dedim bi torun olsun da yaparsınkaydirigubbakcemile3 oo dedi hele bi olsu neler yaparım ona ben...:hulya:ee torun oldumu bişyler yapası geliyo bunların o da ayrı tartışşmaya açık bi konu yani:mymeka:

Back
X