• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tamam ebrarım anladım canım.
kızlar ben müsadenizi istiyecem.
çok canım sıkkın içim daraldı..halıcılarda gelmedi dün yine kaldı halılarım..
annem aramış 5 gibi gelceklermiş...sabah sabah da cam sildim can sıkıntısına::((
saat 4 e kadar anneme çıkıyoz kardeşimle..
gökçemmm inşallah pc bi daha açtıgımda haberini alırımmm:Saruboceq:
sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canom kusura bakma yaa zilali hazırlıyodum bugün okula gidicek nihayet beslenmesi falan derken geciktim

derinim loçkam gidiyonmu canın sıkma kız halıların yinemi gelmedi canını sıkma loçkam biraz dışarı çıksan aaçılırsın belki öpüyomseni canım

derinim loçkam gidiyonmu canın sıkma kız halıların yinemi gelmedi canını sıkma loçkam biraz dışarı çıksan aaçılırsın belki öpüyomseni canım

evet gelmedi kuşum yaa sinir olduk kardeşimle...
neyse ben giyiniyimde çıkmadan yazarım yine.

derinim güle güle canım .bende aslında bi yandan iş yapıp biyandan sizi takip ediyorum .gökcemin haberini almak için girdim .neyse görüşürüz cano..öptüm seni..

derinim güle güle canım ya aslında bende çıksam iyi olur bulaşıklarım duruyor öyle çok değil ama sular kesikti içime sinmiyor şimdi onları yıkıyım ortalığı toparlıyım gelirim yine öptüm sizi

herkes gidiyo bende gidiyim bari .ama aklım burda kalıcak .neyse açık kalsın pc bende işlerimi halledeyim..görüşürüz arkadaşlar..

evet ebrarım belkide kurumamıştır ama onlar özel makinelerle kurutmuyolarmı ki ne bilim..anlamadım gitti...getircektiler önceki gün..leke çıkmamış benimkinde.onu çıkarım getircez demişler ama yok.

neyse çıkıyom biraz ben hoşçakalın canlar..

derinim güle güle canım ya aslında bende çıksam iyi olur bulaşıklarım duruyor öyle çok değil ama sular kesikti içime sinmiyor şimdi onları yıkıyım ortalığı toparlıyım gelirim yine öptüm sizi

tamam görüşürüz bebişim.
valla ebuş benimde aklım kalcak annemde açabilirim inşallah yaaa.
öptümkaydirigubbakcemile4

kızlarrrr gökçemin haberi gelmedi mi daha?ay eve geldim ilk iş pc yi açtım karnımı bile doyurmadan halayı kaçırmayayım diye

kızlarrrr gökçemin haberi gelmedi mi daha?ay eve geldim ilk iş pc yi açtım karnımı bile doyurmadan halayı kaçırmayayım diye

pardon kızlar
gökçem normal yollarlamı yoksa tedavi ilemi sonuç bekliyor?
ben de merak ettim açıkcası....

Back
X