• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum hoşgeldin tatlım bizde bekliyoruz henüz haber yok ...
bitoş ablam sanada hayırlı günler .sevgiler...

ebroşum caNIM naber vaalla sabırsızlıkla bekliyorum gökçemi sabahtan mı yaparlar testi acaba merak ediyorum çok ben okula gitmeden gelseydi gökçem

hanımlar ben bekleyemicem yaa pazara gitmem lazım aksine uzak buraya da kociş anneme vırakıcak beni ordan minibüsle gidicez ablamla ev gelir gelmez bakıcam topice öpüyorum sizi

canommm nediyceğimi bilemiyorum ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok üzgünümmm çokkkkk

gökçem hayırlı olsun üzzülme dicem ama üzülmemek elde değil biliyorum ama yinede kendini çok yıpratma ne olur...rabbim büyük inşallah zamanı geldiğinde olacak

inanmıyorummmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbencanım üzülme ne olur yaa off ne desek faydasız :(((

gokcem canim cok uzuldum, hepimiz cok umutluyduk cok dua etmistik ama demekki hayirli degilmis, bu kadar insan arkandan dua etti, hayirli olsa vakti gelmis olsa olurdu. biliyorsun degil mi bircok kadin tup bebek arkasindan dogal yolla hamile kaliyor. Insallah oyle olucak senin de ve bize diyeceksin "o zaman ne kadar uzulmustuk ama hayirlisi degilmis simdi vaktiymis diye"

ebrarım cnm hayırlısı olsun cnm kıst gıder meraketme tsh düşer bukadr bekledk bır ay daha beklerız herseyın hayırlsıı cnm allah gönlüne göre verır ınsallah:Saruboceq:
sema785 cnm tedavın hayırlı olsun dularımız senınle :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar iyi günler tekrar benim nette sorun var giremedim gecmişi okudum gökçeye çooook üzüldüm RABBıM inş önümüzdeki ay doğal yolla nasip eder tüm sıkıkntısı üzüntüsü gecer bende tüp bebek deniyeyim diyom ama bu sonucu almaktan korkuyom ALLAH sabrını versin gökçecim

Back
X