• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günnn bende alıcam kız ovulasyon testi yeter canıma tak dedi garikaydirigubbakcemile3ama ben yakalayamadan elimdeki tüm testleri bitiririm yinede çıkmaz çizgisırnaşık şey

sağol derinim hoşgeldin canım yaa verdiği diğer ilacın adınıda söyliyim ben daha önce duymadım hiç prednol

kızlar ya istanbulda hava ne güzel.kısa kollu duruyorum valla evde:)))
dışarı çıktık kardeşimle,ince spor kazak giyinmiştim valla bide üstüne polarsırnaşık şey
piştim tabi yolda çıkardımm anlayacagınız son yaz günlerinden bigün geçirdik..birkaç gün böyle olsa keşke yaaa.:Saruboceq:

derin iyiyim sen nasılsın hayat hep aynı azcık heyecan istiyom ama tık yok ALLAH bu günleri aratmasın sen nasılsın umarım iyisindir elma sirkesine devammı???

günnn bende alıcam kız ovulasyon testi yeter canıma tak dedi garikaydirigubbakcemile3ama ben yakalayamadan elimdeki tüm testleri bitiririm yinede çıkmaz çizgisırnaşık şey

ya bende aynısını düşündüm alıcam acaba yarın alsam hemen söylermi bugün 10. günya bide eşiminkiler azcık daha hızlansa oooof

evet buarada ceylanım nerelerdein geldimde yakalıyamadm canım kız kendini özletiyon
kızlar sağolun allah razı olsun

ne bilüm anam ya eczacı salak yanlış okudu yada yazan kız yanlış yazdı o zaman
bende bi yanlışlık var cnm yaaa doktoru arasan?
ya bende aynısını düşündüm alıcam acaba yarın alsam hemen söylermi bugün 10. günya bide eşiminkiler azcık daha hızlansa oooof

he yaa aynen canım..ama hemen yapma bence 12. gün başla canım.

günüm gitinmim icanım
makberim internete bir araştırsana bakayımmı
loçkam vallahi
bende çok korktum çok şükür bir şeyi
yokmuş

evet buarada ceylanım nerelerdein geldimde yakalıyamadm canım kız kendini özletiyon
kızlar sağolun allah razı olsun

sevalll anamm yerim ben o avatarındaki paşayıı ohhh yayılmış bi güzelkaydirigubbakcemile3Allah sanada öyle tatlı bi bebiş nasip etsin loçkam:Saruboceq:

kızlar size ne dicem ben ikizim yani benim ikizim var eşimde ikiz diyolarki sizin ikiz bebeğiniz olasılığı cok yüksek ay bi kızım bi oğlum olsa aynı anda simdi ezan okunuyo ALLAHım kabul et tüm dualarımızı

Back
X