• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

29 30 günde bir canlarım
8.gün başladım 23 güne kadar yaptımm hep silik çıkıyodu bi gün herzamankinden biraz koyulaştı ama yine diğeri gibi olmadı
25 gün yaptim çizgi bile yoktu
bugün tekrar denedim yine hiç bişey çıkmadı anlamadımmmm gittii vallaaaa

canım bide demeyi unuttum 20 ve 25 de çıkmaz tabii.belirli günleri oldugu için..25e kadar yumurtlama bitebilir.detlerin düzenliyse günlerinde yumurtluyosundur canım.

loçkam maşalah canım çalışkansın kız burda olaydın bandad öğretirdin örgüyü

evet canım ögretirdim..:))
dün kardeşimle ne güldük..ben örüyom o bana bakıyo..dedi ki;"bakarım bakarım anlamam dedi nasıl birleştirirde yaparsıné:roflol: o da bilmiyo zincir bile çekemiyo:)))yanlış anlama bilmeyebilirsiniz yani normal bişey bu..hiç istemedi ögrenmek o oyüzden.ama şişle dün ve haroşaa örüyo:))

selam hanımlar ben geldim ama acayip moralim bozuk az önce kapıyı çaldı çocuklar bizim arabaya çöp kamyonu çarpmış hemde duran arabaya :((( sol tarafı baya göçmüş nedir bu üstümüzdeki bela anlamadım yaa

selam hanımlar ben geldim ama acayip moralim bozuk az önce kapıyı çaldı çocuklar bizim arabaya çöp kamyonu çarpmış hemde duran arabaya :((( sol tarafı baya göçmüş nedir bu üstümüzdeki bela anlamadım yaa

geçmiş olsun cnm...olsun mala gelsin gelen üzülme.

evet canım ögretirdim..:))
dün kardeşimle ne güldük..ben örüyom o bana bakıyo..dedi ki;"bakarım bakarım anlamam dedi nasıl birleştirirde yaparsıné:roflol: o da bilmiyo zincir bile çekemiyo:)))yanlış anlama bilmeyebilirsiniz yani normal bişey bu..hiç istemedi ögrenmek o oyüzden.ama şişle dün ve haroşaa örüyo:))[/
heee kız bende öğleyim dantel yine biliyomda örgü bilmiyom kız bende hiç istemedim anne m gel öğretem çok dedi ama dinleyen olmadı şimdide öğreten birini arıyom

makberim çokgeçmiş olsun canım kız cana gelmsinde vallahi bizim de hiç üstümüzden gtmiyo nusubetsizlik hayır olsun canım bundada bir hayır var demek

bersucum derincim sevalcim biraz geç oldu ama hoşbulduk canlarım netten düştüm de giremedim sonra kablo kopmuş meğer yaptım da girdim
dediğiniz gibi hayırlısı olsun zaten beklentim yoktu üzülmedim hiç
gökçemin iyi olduğuna sevindim eğer görüşürseniz selamlarımı söyleyin çok öpüyorum onu

makbercim geçmiş olsun canım sinir bozucu bi durum gerçekten ama cana geleceğine mala gelsin dimi canım sağlık olsun

bersucum derincim sevalcim biraz geç oldu ama hoşbulduk canlarım netten düştüm de giremedim sonra kablo kopmuş meğer yaptım da girdim
dediğiniz gibi hayırlısı olsun zaten beklentim yoktu üzülmedim hiç
gökçemin iyi olduğuna sevindim eğer görüşürseniz selamlarımı söyleyin çok öpüyorum onu

olsun canım önemli degil..söylerim esmam..

sağolun kızlar ama acayip moralim bozuldu yaa duran arabaya çarpıyor kii konteynırla araba arasnda da mesafe var :(((

önemli değil esmacım
ayyyyyyy canım valahi gözüm yoktu canım ah kıyamam sana canım benim nazarımımı değdi acaba ama kötü niyet olarak demedim loçkam

ya kızlar kendimden korkmaya başladım sabah yine zor uyandım kötü bi rüya gördüm :(((geçende aynısı olmuştu bu seferde abimin parmakları kapıya sıkışmıştı:(((Allahım sen hayırlara vesile et

ay alah kazadan beladan korusun makberim canım sadaka ver ayetükürsü oku kapının önünü sirkeli sula sil perşembe günleri ben öğle yaptığımda inanki bütün nusubetsizlikler kalkıyo

önemli değil esmacım
ayyyyyyy canım valahi gözüm yoktu canım ah kıyamam sana canım benim nazarımımı değdi acaba ama kötü niyet olarak demedim loçkam

yok kızzz şakalstım delü o lurmu öyle şey hiçç şakadan dedim vallahiŞeniz

makbercim üzülme...rüyalarıda çok takma içinden çıkamazsın..abine üzüldügün için öyle rüyalar görmen normal.bidaha olursa diye korkuyosun çünkü.Allah korusun.

ay alah kazadan beladan korusun makberim canım sadaka ver ayetükürsü oku kapının önünü sirkeli sula sil perşembe günleri ben öğle yaptığımda inanki bütün nusubetsizlikler kalkıyo

kapı önünü sirkeli suyla mıııCADIARZU duymuştum bikaç kişiden de.büyüleri falan sokmuyomuş içeri.Ayy Allah korusun beeee.

kız loçkam canım biliyom kız canım yoruldun canım yaa
evet loçkaam belimi olur insanlar çğ süt emiş valalhi şahsen b ize yapmışlardı evimde bir ara hiç huzur yoktu hasretim huzura şimdi :nazar:

neyse kızlar öptüm hepinizi.belim kötü yaaa.sandalye tepesinde dahada agrıdı..oturayım biraz koltukta..örgümü bitiriyim bide..yemekde yemedim hep elmayla geciştirdim ..bişyler atıştırayım kepek ekmegimle.görüşürüz.

kız loçkam canım biliyom kız canım yoruldun canım yaa
evet loçkaam belimi olur insanlar çğ süt emiş valalhi şahsen b ize yapmışlardı evimde bir ara hiç huzur yoktu hasretim huzura şimdi :nazar:

yaa..yaparlar valla sevalim beklenir insanlar bi acaip oldu...
neyse görüşürüz kızlar:gitme:

Back
X