• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riche baktim ama gelmemis henuz, Insallah gelmemistir de bebis haberi aliriz.
bersucum senin ne kadar gecikti? hic gecikir miydi? haydi kizlar iki koldan sevindirin topigi.
makbercim cok gecmis olsun ruyan arabaya cikmis galiba, olsun varsin malla gelenle ciksin. acaba rapor flan tuttursaniz odemezler mi?
derincim eline saglik ne oruyon? ben de sadece duz ormesini biliyorum:)))
ben de temizlige giristim kizlar, ara verdim simdi deli gb uyumusum bugun:)) enerjiyi temizlige kullaniyorum zaten hava da hic guzel degil.

bersucum burda gorunuyon ama burda misin acaba, elma elma :))
ne kadar gecikti guzelim belirti var mi? akinti var demissin hamile arkadaslar akintiyi belirti soyluyor Insallah:))

merhaba kızlar ben dün akşam sizin topiğe katıldım dün klomene başladım perşembe günü doktora gitcem bakalım hayırlısı allah olmayanlara hayırlısıyla hamile kalmayı kalanlara da sağlıklı bebeklerini kucağa almaya nasip etsin inşşallah.

günümmm gelmişsin canım...hoşgeldin.
kardeşime mini şal örüyorum canım simli iple...önden üçgen bırakılıp boyuna atılıyo.çok şık duruyor.
uyudun hee ohh olsun canım..ama çok uyuyuncada kafası agrıyo insanın...
bende defne joyun programı varya çat kapı diye,onu seyrediyorum.bi bakayım demiştim.

merhaba kızlar ben dün akşam sizin topiğe katıldım dün klomene başladım perşembe günü doktora gitcem bakalım hayırlısı allah olmayanlara hayırlısıyla hamile kalmayı kalanlara da sağlıklı bebeklerini kucağa almaya nasip etsin inşşallah.

merhaba canım hoşgeldin aramıza...inşallah klomen işe yarar canım.gelişip gelişmedigine bakacaktır yumurtaların.inşallah istenilen kıvama gelmiştirde çatlarlar canım.

kızzlar hani siz günlerinizi listeye yazıyorsunuz ya adet günlerinizi mi yazıyorsunuz yaa bi de ben sizin gibi sık giremiyorum topiğe kocacım nette fazla kalınca bozuluyo şimdi uyuyoda ondan geldim

kızzlar hani siz günlerinizi listeye yazıyorsunuz ya adet günlerinizi mi yazıyorsunuz yaa bi de ben sizin gibi sık giremiyorum topiğe kocacım nette fazla kalınca bozuluyo şimdi uyuyoda ondan geldim

evet canım bekledigimiz adet gününü yazdırıyoruz...bide hamile olanları listeliyoruz:)

tamam canım benimkini de eklermisiniz 2 aralık geçen ay çatlatma iğnesi olduğumda dr 4 gün devamlı ilişki dedi gel görki benim kocam nazlandı neymiş efendim sonra hastamı yatarmiş sinirden ağladım valla ben doktora koşturuyorum uğraşıyorum adamdan bişey istiyoruz yapmıyo çocuk istemese anlıycam ama benim kadar o da istiyo :((

sedacım kaçırmasaydınız iyi olurdu günleri canımm yaaa
ama hayırlısı herşeyin zamanı gelmemiş demekki
bizde yaşıycaz o sevinçli anı inşlhhhh

riçim naberrrrr benim kırmızılar geliyo öncü olarak kahverengimsi gelmeye başladı kısmet değilmiş bari senden güzel haber alayım

kızlar ben geldım benım kırmızılar hala gelmedı sabah test yaptım ılk 5 dk cıkmayınca gıttım uyuudm sıırlendım kalktıgımda kahverengı bız cızgı daha gördüm daha öncede test yapmıstım ama böyle cızgı görmemeıstım ama kesın degıl bence kurumustu ya beklıyorum ıste sasırdım ıyıce kan tahlılı yaptıralım dedım hastane pazrgünü yapmıyomus

bersucugum ümıdını kaybetme daha gelmemıs senınkıler gelmıcek ınsallah beraber sevınıcez
ya bende delı olcam sıkıldım artık bacım ya

en kötüsü belirsizlik gelecekse geleceğini bileyim eğer bebiş yoksada bir an önce adet olayım böyle beklemek çok zor ama sabah bende test yaptım bende silik milik hiç bi çizgi yoktu tabi bi gün gecikme ile çıkmamışda olabilir ama kısmet bakalım

ben kaçıyorum kociş acıktı bütün gün öyle yattım kalktım hiç bi işe elim ermedi bi uyuzluk vardı ne yapayım gece görüşürüzzzz

cnm daha bırgün gectı senınkı bekle bakalım dün arastırdım 1 hafta sonra cıkan bıle oluyomus ıdrarda ya keske yrn gıdebılsem benım evde yokkı beklıcem bakalım dedıgın gıbı hamıs degılsek gelsın de stresten kurtulalım

riçhim canım nasılsın kız kırmızılar gelmeiş kız inşlah hamişsindir inşlah yarın tpoiçi çoşar senin haberinle
bersucum canım nişalah seninde hamş haberrinin alırız canım olsanda üzülme vkti zamanı var demek

Back
X