• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla yiyom yiyom bana mısın demiyo bi gram almıyorum deli oluyorum deli herkesin derdi kendine derinim kilo vermeye uğraşıyo ben almaya uğraşıyom neyse bu sefer kaçtımmmmmkaydirigubbakcemile4

sagol derinim iyiyim ilacimi icince kafam rahatladi walla bana da uyku basti kizlar ben de yavastan gidip kis uykuma kaldigimdan yerden deva edeyim. opuyorum hepinizi.
acemi caylagin halayinda yarin bulusmak umuduyla insallah. :nazar: :sm_cool:

oyy canım benim ya.sen böyle uykudan bahsedince sıcacık pufidik yatagıma hemen girip uyuyasım geliyo heeekaydirigubbakcemile3tamam yarın halaya bekliyoruz..ama ben sabahtan ortopediye gidicem kaçta gelirim bilmiyom yaa kaçırırsam halayı:((

valla yiyom yiyom bana mısın demiyo bi gram almıyorum deli oluyorum deli herkesin derdi kendine derinim kilo vermeye uğraşıyo ben almaya uğraşıyom neyse bu sefer kaçtımmmmmkaydirigubbakcemile4

heee kızzz delü olma fıstık gibi hatta mankenlerden güzelsin loo daha ne istiyon alıp naaapıcannn:oklava:hadi yeter kızdım gel bi öpemmmmŞeniziyi uykular tatlı cadı:jeyyar:

evet canım.aslında yarın annemle ortopediye gidicez boynu tutulmuşta aradı demin gidelim diye.dedim bende gitmişken görünsemmi...film ister kesin şimdi.ilaç falan verirse tedavimle çakışır diyorum o yüzden bu sıralar gitmesemmi kafam karışık bu konuda.
canım olsun sen göster yinede .söylersin durumunu ona göre verir belki ilaç .sonra hamiş kalırsan film filan çektiremezsin .hallet şimdiden cano .yinede sen bilirsin..
sagol derinim iyiyim ilacimi icince kafam rahatladi walla bana da uyku basti kizlar ben de yavastan gidip kis uykuma kaldigimdan yerden deva edeyim. opuyorum hepinizi.
acemi caylagin halayinda yarin bulusmak umuduyla insallah. :nazar: :sm_cool:

canım inşallah yarın halayda buluşuruz sanada iyi uykular tatlı rüyalar.öptüm..

iyyim derinim nasil olayim yaa eh iste her zamanki halimiz iyi olmak icin dualar ediyorum allahima hayirlisi ne yapalim cekiyoz istee sen nasilsin bakiimm

kızlar bende kaçıyorum valla benimki kızmadan .
derinim ,ağlamacım hadi öpüyorum sizi iyi geceler ..
yarın halayda görüşürüz...

hoscakal ebrarim kis git kocisinin yanina benim dertte valla hic birine uymuyo kocissiz bi evde yapayalniz gibiyim bi garip bu duygu bebek olur biraz iyi gelir dedim vallah canlari sag olsun herkesin yeri ayri simdi daha cooookkkkk ariyorum esimi cok zoruma gidiyo simdi ona daha cok ihtiyacim var ama yanimda sadece büyük bi boslugu var mafoldumben

ahhhh gurbet aaahhhh seni benmi yarattim bilmemkiiii bütün garezin banami bilmemkiiii...........

deriiniiimmm nerdesin kuzuuu bu gurbet vurdu yine kisss acsana ferdinin programini cok acikli yaaa

ay bu sefer kactim:))
aglamacim bak hormonlardan da cosuyon sen boyle duygusal, kotu seyler dusunme hicbir seye morelini bozma, bebisin seninle cok sukur kociste gider gelir isine, ne yapsin ekmek parasi. yaninda olmasa da o hep kalbiyle seninle bir tanem.

biliyorum günüm bacim biliyorum ama nasilsa icim yaniyo zaten aglayip duruyom iste böyle amaannn neyse hadi sana iyi geceler bacim allah rahatlik versin öptüm seni bacim

iyyim derinim nasil olayim yaa eh iste her zamanki halimiz iyi olmak icin dualar ediyorum allahima hayirlisi ne yapalim cekiyoz istee sen nasilsin bakiimm
Allah iyilik versin canım.bende bildigin gibi işte cnm yaaa iyi şükür.
kızlar bende kaçıyorum valla benimki kızmadan .
derinim ,ağlamacım hadi öpüyorum sizi iyi geceler ..
yarın halayda görüşürüz...
tamam canom görüşrüz.halaya yer ayırın bana geç kalırsam.malum doktora gidicem yarın annecikimle.öptüm canom görüşürüzopuyorumnanaktan
hoscakal ebrarim kis git kocisinin yanina benim dertte valla hic birine uymuyo kocissiz bi evde yapayalniz gibiyim bi garip bu duygu bebek olur biraz iyi gelir dedim vallah canlari sag olsun herkesin yeri ayri simdi daha cooookkkkk ariyorum esimi cok zoruma gidiyo simdi ona daha cok ihtiyacim var ama yanimda sadece büyük bi boslugu var mafoldumben

oyyy öyle tabii canım yaaa.biliyosun benim zaten en büyük korkum buydu..askere giderse onsuz kalkamam altından çok yıpratırım kendimi.psikolojimdn olurum diye korkuyodum düne kadar..ama artık biraz daha rahatım aglamacım.bi düşünüyorum insanlar ne sartlarda doguruyor büyütüyor...diyelimki eşim askerde olacak hamileyken...varsın olsun diyorum dünyada eşi askerde olup da doguran ilk kişi olmam heralde..yada gitmedi askere erteledi.eee bu zaman zarfında o gidene kadar bebek olacagı ne malum.öyle degil mi..yaaani bunun sonu yok.varsayımlarla hareket etmekten vazgeçtim ve tedavime start verdim şükür...seni çok iyi anlıyorum eşinin olmaması şuanda çok kötüdür muhtemelen ama güçlü olmaya çalış canım.en azından arada geliyor görüşüyosunuzz.hiç göremeyenler napsın.herzaman en kötüsünü düşünüp sanslı hissetmeliyiz kendimizi.

Son düzenleme:
cok haklisin derinim ama simdi valla bu piskoloji laftan almiyoki neler söylüyrum kendime birini duyyorum digerleri ucup gidiyo bu kalbim vala laftan almaz oldu cok düstüm üstüne her zaman kiziyorum biraktin gittin beni diye geri nasil pisman oluyorum bi bilsen mesaj atip özür diliyom falan siz iyi olun ne yapayim söyle olsun diyo ama ne yapalim olsun cekecez bacim yaa gecer inss bu günlerde inss

neyse aglamacım ben yatıyorum canım kusura bakma yanlız bırakıyom canom.
öptüm seni iyi bak kendine gülüm.Allaha emanet ol...Şeniz

cok haklisin derinim ama simdi valla bu piskoloji laftan almiyoki neler söylüyrum kendime birini duyyorum digerleri ucup gidiyo bu kalbim vala laftan almaz oldu cok düstüm üstüne her zaman kiziyorum biraktin gittin beni diye geri nasil pisman oluyorum bi bilsen mesaj atip özür diliyom falan siz iyi olun ne yapayim söyle olsun diyo ama ne yapalim olsun cekecez bacim yaa gecer inss bu günlerde inss

geçecek canım sen hiç üzülme.eşini de üzme..sonuçta ikinizi için çalışıp çabalıyor..o çok mu ister seni bırakıp gitmeyi sanki..rahat ol canım..bebişin dogacak sag salim,sonra sen onunla ilgilenirken zamanın nasıl geçtigini anlamayacaksın canım benim.

inss derinim cok sagol tatlim yaa inss rabbim senide bütün kardeslerimide güldürür zamani gelince inss bacim inss hadi kib sende öptüm baciiii

Back
X