Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi türlü gitmiyo ya sen bana yzsana once bi tatlim

Hem ebe hem çocuk gelişimciniz var bak gebeye nasip olmaz dimi canımm @tiniminihaniim
Çocuk gelisimciler iki oldu
Canım benimm

Kızzz hamişler şu duaya topluca amin diyin hadii
Aminnnn. ❤
Ahh güzelimm inşallah Göğüs ucu acısı var şuan iç çamaşırı rahatsız etti öyle farkettim adete daha çok varken ağrı hassasiyet şevonun yüzü bu sefer gülür mü dersiniz bee
Kuzu benimkide adete çook varken ağrımaya başlamıştı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra. Hatta Cookiie gebelik olabilir demişti de ihtimal vermemiştim. Doğru söylemiş seninki de geliyor Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim tatlım utandım şimdi
Bende isterimm hadi hep beraber foto atalım

Benim ara ara iki üç saate bir falan ben senden umutluyum
Benim biraz daha sık iğne yediğim ay gibii kız sen doğurabiliyosun bi tane olmuş öteki daha rahat olur bana göre
Aaa meslektaş mıyız yoksaa ağzından bal damlıyo inşallah yaa inşallah canımm. Göğüs uçlarımda acı da hissediyorum

Aaa meslektaş mıyız yoksaa ağzından bal damlıyo inşallah yaa inşallah canımm. Göğüs uçlarımda acı da hissediyorum
Evet canim meslektaşız
Kuzu özellikle göğüs uçlarında toplanıyor acı. Allah'ım InsaAllah Rabbimm. Bu Ay herkesten alalım o güzel haberi. Aminnn

Evet canim meslektaşız
Kuzu özellikle göğüs uçlarında toplanıyor acı. Allah'ım InsaAllah Rabbimm. Bu Ay herkesten alalım o güzel haberi. Aminnn
İnşallah canım yaa inşallah bu ay önemli bi ay bizim için tedavinin tam işe yarayacağı ay

Belkide değişiklik gösteriyordur doğru canım neyse geç olsun da güç olmasın yarın verirsin güzel haberler inşallah
Evet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmi
İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderim
Inşallah tatlım benim akşam 9 gibi düşüyordu sen takip et yine
Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyor
Açılışı yapın bende atarım I imtisall

Açılışı yapayim özelden
Bende isterim kızlarr
Kız Cookiie daha bisey yok mu
Yok aşkımmm 10 gibi annemlere cıkıcam o zamana girilmezse geçerken uğrıcam

Merakla bekliyoruz bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…