Ahh güzelimm inşallahÇokçaa aminnn dedimmay belki gebeyimdir hayaller hayatlar
AtttYok ama istersen özelden atarım ben sana
Bi türlü gitmiyo ya sen bana yzsana once bi tatlimAhh güzelimm inşallahGöğüs ucu acısı var şuan iç çamaşırı rahatsız etti öyle farkettim adete daha çok varken ağrı hassasiyet şevonun yüzü bu sefer gülür mü dersiniz bee
Attttabi ki isterim
Teşekkür ederim tatlım utandım şimdiKızlar var ya maşallah amaBaede kendisi güzel olduğu yetmiyor gibi bir dünya güzeli doğurmuş Maşallah yaa kardeşi abisine benzesin inşallah gerçi senden çıkacak sonuçta o da dünya güzeli olur
Utanmaa kızTeşekkür ederim tatlım utandım şimdi
Benim ara ara iki üç saate bir falan ben senden umutluyumUtanmaa kızkarın ağrın nasıl geçti mii benim geçmedi arttı ama ara ara giriyo ilk defa tariflere uyan bişey yaşıyorum
Çocuk gelisimciler iki oldu
Aminnnn. ❤Canım benimm
Kızzz hamişler şu duaya topluca amin diyin hadii
Kuzu benimkide adete çook varken ağrımaya başlamıştı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra. HattaAhh güzelimm inşallahGöğüs ucu acısı var şuan iç çamaşırı rahatsız etti öyle farkettim adete daha çok varken ağrı hassasiyet şevonun yüzü bu sefer gülür mü dersiniz bee
Bende isterimmTeşekkür ederim tatlım utandım şimdi
Kendinden niye umutlu değilsin aceppBenim ara ara iki üç saate bir falan ben senden umutluyum
Benim biraz daha sık iğne yediğim ay gibii kız sen doğurabiliyosun bi tane olmuş öteki daha rahat olur bana göreBenim ara ara iki üç saate bir falan ben senden umutluyum
Aaa meslektaş mıyız yoksaaÇocuk gelisimciler iki oldu
Aminnnn. ❤
Kuzu benimkide adete çook varken ağrımaya başlamıştı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra. HattaCookiie gebelik olabilir demişti de ihtimal vermemiştim. Doğru söylemiş seninki de geliyor Allah'ın izniyle
Bende isterimmhadi hep beraber foto atalım
Evet canim meslektaşızAaa meslektaş mıyız yoksaaağzından bal damlıyo inşallah yaa inşallah canımm. Göğüs uçlarımda acı da hissediyorum
İnşallah canım yaa inşallah bu ay önemli bi ay bizim için tedavinin tam işe yarayacağı ayEvet canim meslektaşız
Kuzu özellikle göğüs uçlarında toplanıyor acı. Allah'ım InsaAllah Rabbimm. Bu Ay herkesten alalım o güzel haberi. Aminnn
Her şeyi denedim olmadı valla bilmiyorumKendinden niye umutlu değilsin acepp
Olacak Allah'ın izniyle. Var bir vakti. ❤Her şeyi denedim olmadı valla bilmiyorum
Açılışı yapayim özelden
Inşallah canımOlacak Allah'ın izniyle. Var bir vakti. ❤
Tamam at canımAçılışı yapayim özelden
Evet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmiBelkide değişiklik gösteriyordur doğru canım neyse geç olsun da güç olmasın yarın verirsin güzel haberler inşallah
İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderimKuzucum o yüzden demiştim barkod numarası diye mesela Ankara diyelim Ankara halk sağlığı laboratuvarı sitesine giriyorsun Orada bilgilerini yazıp barkotu yazınca sana istenilen tahlilleri direk görebiliyorsun
Aileyi kimlikleri nde kanlar halk sağlığı laboratuvarı‘na gönderilir
Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyorInşallah tatlım benim akşam 9 gibi düşüyordu sen takip et yine
Bende isterim kızlarrAçılışı yapayim özelden
Yok aşkımmmKızCookiie daha bisey yok mu
Merakla bekliyoruz bebeğimEvet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmi
İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderim
Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyor
Bende isterim kızlarr
Yok aşkımmm10 gibi annemlere cıkıcam o zamana girilmezse geçerken uğrıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?