• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlanmak da güzeldir bazen...

Merhaba hanımlar. Bu gün içimde fırtınalar kopuyor. Rüyamda bir kız çocuğum olmuştu. Aynı bana benzeyen. Rüyanın hep sürmesini ne çok isterdim. Hastalığım sebebiyle çocuk sahibi olmam çok riskli. Yüzde seksen ölürsün dedi doktor. Yüzde yirmilik yaşama şansı da göze alınır mı bilemedim. Aslında çok yeni evliyim. Eşim de bunu bilerek evlendi benimle. Yine de bi tuhaf oluyor insan.Burda bazen hamile kalmak için uğraşanları görüyorum. İmreniyorum onlara. En azından umutları var. Ben ise öylece bakıyorum. Çocukları çok seven eşim bile benim üzüldüğümü görünce ''Ben artık çocuk sevmiyorum '' diyor =( Hiç de beceremiyor yalan söylemeyi. Hiç kıyamıyorum ona. Kızıyorum bazen kendime. Onun baba olma hakkını elinden almış gibi hissediyorum. Gerçi ne olursa olsun seninle evlenmek istiyorum demişti bana. Çok sevdik birbirimizi. Hala öyle çok şükür. Bi bebeğimiz de olsaydı keşkee =((

Kardeşimin eşinin de hamile kalmaması lazımmış. Taşıyıcı anneyle bebek sahibi oldular. Bu da bir alternatif olur.

27 Yaşındayım. Kalp ve akciğer hastalığım var. Yetmezlik yaşıyorum iki organımda da.

Ciddi bir sağlık sorununuz var. Çocuk bundan önemli değil bence. Allah size sağlık versin, sevdiklerinize bağışlasın. Önemli olan bu.

Merhaba hanımlar. Bu gün içimde fırtınalar kopuyor. Rüyamda bir kız çocuğum olmuştu. Aynı bana benzeyen. Rüyanın hep sürmesini ne çok isterdim. Hastalığım sebebiyle çocuk sahibi olmam çok riskli. Yüzde seksen ölürsün dedi doktor. Yüzde yirmilik yaşama şansı da göze alınır mı bilemedim. Aslında çok yeni evliyim. Eşim de bunu bilerek evlendi benimle. Yine de bi tuhaf oluyor insan.Burda bazen hamile kalmak için uğraşanları görüyorum. İmreniyorum onlara. En azından umutları var. Ben ise öylece bakıyorum. Çocukları çok seven eşim bile benim üzüldüğümü görünce ''Ben artık çocuk sevmiyorum '' diyor =( Hiç de beceremiyor yalan söylemeyi. Hiç kıyamıyorum ona. Kızıyorum bazen kendime. Onun baba olma hakkını elinden almış gibi hissediyorum. Gerçi ne olursa olsun seninle evlenmek istiyorum demişti bana. Çok sevdik birbirimizi. Hala öyle çok şükür. Bi bebeğimiz de olsaydı keşkee =((

Evlat edinmeyi düşünseniz..

Allah buyuk ondan hic umit kesilmez. Tasiyici annelige basvurabilirsiniz yada evlatlik alabilirsiniz. Rabbim kucaginizi bos birakmasin insallah. Bu cagda alternatifler cok daha evliliginiz cok yeni herseyi oturtun sonrasi gelir

Kardeşimin eşinin de hamile kalmaması lazımmış. Taşıyıcı anneyle bebek sahibi oldular. Bu da bir alternatif olur.
Nasıl yaptılar acaba? Türkiyede yasak diye biliyorum. Bunun için Kıbrısa gidiyorlar.

Nasıl yaptılar acaba? Türkiyede yasak diye biliyorum. Bunun için Kıbrısa gidiyorlar.

Gürcistan'a gittiler ama detay bilmiyorum. Zira normal doğum olduğunu söylüyorlar. Biz de bozmuyoruz nasıl rahat edeceklerse öyleymiş gibi yapıyoruz. Ayrı ayrı annelere aynı zamanda yerleştirme olmuş bir kız bir erkek. Sanırım cinsiyet seçimi de yapmışlar.

Hiç ummadığınız bir anda bi bakmışsınız değerleriniz yerine gelmiş, risk kalkmış
ümidinizi yitirmeyin bence

Hastaliginiz ne tam olarak?
Nasil ölum ihtimali oluyor?
Hic duymadim daha once.
Cok gecmis olsun, bi umit vardir her zaman, insallah iylesirsiniz.

Hastaliginiz ne tam olarak?
Nasil ölum ihtimali oluyor?
Hic duymadim daha once.
Cok gecmis olsun, bi umit vardir her zaman, insallah iylesirsiniz.
Kalp akciğer yetmezliğim olduğu için doğum yapmam riskliymiş. Organlar hamileliği ve doğumu kaldıramazmış.

evet insanın bir bebeği olması çok güzel bişi bu doğru ama sizin sağlıklı olmanız daha önemli belki birgün annesi babası hayatta olmayan birini evlat edinirsiniz ya da doktorunuz musade edecek şekilde iyileşirsiniz ...siz sağlıklı olmazsanız o bebek nasıl buyuycek ki... sağlıkla kalın ve Rabbim bu cuma günü sizin gibi bebek isteyen herkesin kucagına hayırlı sağlıklı bir evlat versin...

Back
X