Umutlanmak istemiyorum.

Bebisimolsunnf

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
25
16
18
29
Merhabalar normalde adetime 10 gün kala bel ağrısı karın ağrısı bide bariz bi şekilde göğüs ağrısı ve göğüslerimde şişme oluyordu bu ay adetime 10 gün kala bel ağrım hafif var kasığımda ağrı var ve batma oluyor beyaz akıntım vardı şuan adetime 4 gün var sarıya döndü akıntım biraz sizce adet mi olcam test falan yapmadım hala adetimi bekliyorum umutlanmak istemiyorum böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba ??

Sari akinti enfeksiyondur büyük ihtimal gebelikle alakasi oldugunu sanmiyorum ama inşallah vardır

Merhaba bisey sorabilir miyim? Benim adetim düzensiz oluyor yumurtlama dönemini nasil hesaplayabilirim
Ovulasyon testi çok popüler ama strese sokabiliyor. Çoğu doktor önermiyor stres sebebiyle ama bu test ile hamile kalan çok. Bana en mantikli gelen yöntem ateş ölçme yöntemi. Arama kismina yazarsaniz bununla ilgili konular bulursunuz. Bence testten daha guvenilir.

Bencede haklisiniz ateş ölçmeyle 4. Ayda hamile kaldım bende yani mucizeydi hatta 3 asilama olumsuz tup bebege baslayacaktim bu ayki adetle birlikte ilaclar hersey öylece kaldı cidden ateş takibi şaşırtmıyor hic

Tebrikler, hayırlı olsun. Sizin gibi pek çok kişide işe yariyor. Ovulasyonda her zaman eşit miktarda hormon çıkmıyor. Yanıltıcı olabiliyor. Ama vücut sıcaklığımız bizi yanıltmıyor. Ustelik de bedava. ovulasyona verilen para çöpe gidiyor benim gözümde. Her gün test harcıyorsun. Sürekli çöp üretiyorsun. Strese girip su içmiyorsun, oooo bir sürü dert. Ateşte hiçbir şey yok. Her gun ayni saatte uyan, gözünü açar açmaz ölç bitti.

Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkeze olsun bu yolda cok ugrasanlardan biriyim bende ama ummadik zamanda kendi gelmek istedigi zaman geldi bebisim suan cok yolun basindayiz ins benimle kalir ovulasyon testlerini bende 7 ay fln kullandım sanirim ama hicbir ise yaramadi birde bnde pco olunca üst üste 3,4 gün t yi koyu görüyordum yanıltıyordu hep

Saglikla kucaginiza alin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…