Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sewwgi

Gel bebişimm geellll:)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.974
6
78
:56:Kıızlaarrrr sizde benim gibi umutlar eylüle kaldi diyorsanız gelin birlikte paylaşalım yaşadıklarımızı....
Eylüldeo göbüşler dolsun bebişler gelsin:)))) :49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek:

(Beklenen Adet Tarihlerinizi) Batlarinizi yazarsaniz liste oluşturup birlikte takip ederiz..

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]:75:ÜYELER[/TD]
[TD]:18:BAT[/TD]
[TD]:49: SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD]
:49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]terslale82[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]silzi22[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cuteheart[/TD]
[TD]8-9 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]handrake[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azerikizi91[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyican06[/TD]
[TD]18 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurmur87[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Benim umutlar kasıma kaldı arkidişimmm :26: Daha hapımı bitirceeeeeeeeeeem, doktora gitceeeeeeeeeeemmmm, sora doktor bana folik asit vercekkkkk, bide kan tedavisi belkiiiiiiiii... offfffffff çok işim varmış benim yaw :18: Sz doktora dnıştınız mı?

Benim umutlar kasıma kaldı arkidişimmm :26: Daha hapımı bitirceeeeeeeeeeem, doktora gitceeeeeeeeeeemmmm, sora doktor bana folik asit vercekkkkk, bide kan tedavisi belkiiiiiiiii... offfffffff çok işim varmış benim yaw :18: Sz doktora dnıştınız mı?

Yok canım ya ilk defa bu ay denedik olmadığını bugün öğrendim. Doktorada gitmeyi düşünüyorum ama takip icin bakalım

Son düzenleme:
Gebelik öncesi en aznından bi sağlık ocağına görünmek gerekyomuş, kan durumun nasıl, vücudun hamilelik için uygun mu? diye. bence hamiş olmadan önce bi git canım ya, hem 3 ay önceden foli asit kullanmaya başlamak gerekiyomuş. Bi sürü bi sürü şeyler :18: bende hmen olsun istiyorum artık ama bebişim sağlıklı olsun diye herşey :emir_bebek: Hayırlısı olur inş. canım

Gebelik öncesi en aznından bi sağlık ocağına görünmek gerekyomuş, kan durumun nasıl, vücudun hamilelik için uygun mu? diye. bence hamiş olmadan önce bi git canım ya, hem 3 ay önceden foli asit kullanmaya başlamak gerekiyomuş. Bi sürü bi sürü şeyler :18: bende hmen olsun istiyorum artık ama bebişim sağlıklı olsun diye herşey :emir_bebek: Hayırlısı olur inş. canım

Aynrb doğru diyosun bu seferemibn adımlarla çıkalım yola:))

Yok canım ya ilk defa bu ay denedik olmadığını bugün öğrendim. Doktorada gitmeyi düşünüyorum ama takip icin bakalım

Canım, gebelik düşünüyorsun ya, hemen Folidoce hapa başla tatlım.
Gebelik planlayan her kadın hemen folik asit takviyesine başlamalı çünkü.
Bu yazdığım hap B12 takviyesi olan tek folik asit hapı.
B12 folik asiti destekleyen ve tutan bir vitaminmiş çünkü...
Folik asit özellikle gebeliğin ilk 4 haftasında büyük öneme sahip, bebeğin beyin ve omurilik rahatsızlığına karşı...
12. haftaya kadar da devam ediliyor zaten bu hapa, ama ilk 4 hafta çok önemli, hamilelik 4. haftada anlaşıldığı için kaçırmamak lazım... Onun için de gebelik planlayan anne adayları 2 ay önceden başlarlar folik asite...

Hatta geçenlerde okudum, gebelik planında eşler de folik asit takviyesi yapmalıymış tıpkı bizler gibi, sperm kaliteleri için, o yüzden eşin de başlasa iyi olur, sen yine bi araştır eşlerin de folik asit kullanımının önemini, göreceksin zaten
:34:

Ayrıca gebelik planı öncesinde reglinin 2. veya 3. günü (mutlaka bu iki günden birinde) jinekoloğa gidip vajinal muayene ile yumurtalarının durumuna ve hormon tetkiklerine baktırmanda fayda var. Sonuçta planlı bir gebelik düşünüyorsunuz, ön inceleme yapılmasında fayda var...
İnşallah bebeklerin çok bekletmeden sizinle olur
:16:

Canım, gebelik düşünüyorsun ya, hemen Folidoce hapa başla tatlım.
Gebelik planlayan her kadın hemen folik asit takviyesine başlamalı çünkü.
Bu yazdığım hap B12 takviyesi olan tek folik asit hapı.
B12 folik asiti destekleyen ve tutan bir vitaminmiş çünkü...
Folik asit özellikle gebeliğin ilk 4 haftasında büyük öneme sahip, bebeğin beyin ve omurilik rahatsızlığına karşı...
12. haftaya kadar da devam ediliyor zaten bu hapa, ama ilk 4 hafta çok önemli, hamilelik 4. haftada anlaşıldığı için kaçırmamak lazım... Onun için de gebelik planlayan anne adayları 2 ay önceden başlarlar folik asite...

Hatta geçenlerde okudum, gebelik planında eşler de folik asit takviyesi yapmalıymış tıpkı bizler gibi, sperm kaliteleri için, o yüzden eşin de başlasa iyi olur, sen yine bi araştır eşlerin de folik asit kullanımının önemini, göreceksin zaten
:34:

Ayrıca gebelik planı öncesinde reglinin 2. veya 3. günü (mutlaka bu iki günden birinde) jinekoloğa gidip vajinal muayene ile yumurtalarının durumuna ve hormon tetkiklerine baktırmanda fayda var. Sonuçta planlı bir gebelik düşünüyorsunuz, ön inceleme yapılmasında fayda var...
İnşallah bebeklerin çok bekletmeden sizinle olur
:16:

Cok güzel yazmışsın ya cok sagol dediklerini dikkate alicam kesinlikle tesekkürler;)

canım bende umutla bekleyenlerdenim bakalım hangi ayda yakalıcaz topiğin hayırlı uğurlu bol bebekli olur inşallahhh

ben eylülde çalışmalara başlıcamm şöyle kenarda duruyim sizi izliyim bari :31:

:) Sıra sanada gelecek :)
şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah.. :16:
banada nasip eder inşallah..kızlar varsa inşallah yoktur problemlerinizi sorunlarınızı nasıl hamiş kalmaya çalıştığınızı yazın bende faydalanıyim :34: tüyolarınızı da yazın

canım bende pko var ocakta gebe kaldım martta boş gebelik die kürtaj oldum üç aydır korunma vardı bu ay bitti soğan suyu içtim polen kullandım ovulasyon testi yaptım beklemedeyim ama umudum yok bu aydan

şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah.. :16:
banada nasip eder inşallah..kızlar varsa inşallah yoktur problemlerinizi sorunlarınızı nasıl hamiş kalmaya çalıştığınızı yazın bende faydalanıyim :34: tüyolarınızı da yazın

Canım bebiş için doktorlar bana bir sorunun yok diyor çok şükür şimdilik.Ama eşim varikoselden ameliyat oldu sayımız yükselsin diye bekliyoruz inşallah ama denemekte sakınca yok bu süreçte.Ben sorun yok denmesine rağmen belki vesile olur diye kısmetse bu ayki adetimden sonra bal,çörekotu,tarçın yemeyi düşünüyorum.Eşimede keçiboynuzu suyu yapıyorum.Tabi fındık,ceviz,badem yine keçiboynuzu pekmezi falan takviye ediyorum.Rabbim en kısa zamanda sileyen herkese nasip eder inşallah.

canım bende pko var ocakta gebe kaldım martta boş gebelik die kürtaj oldum üç aydır korunma vardı bu ay bitti soğan suyu içtim polen kullandım ovulasyon testi yaptım beklemedeyim ama umudum yok bu aydan

Canım geçmiş olsun.Banada boş gebelik demişlerdi.Bende ocakta kürtaj oldum.Rabbim bir daha yaşatmasın.ben şu ovulasyon testini alamadım gitti :(

Canım geçmiş olsun.Banada boş gebelik demişlerdi.Bende ocakta kürtaj oldum.Rabbim bir daha yaşatmasın.ben şu ovulasyon testini alamadım gitti :(

amin canım çok zor bi durum bi sorunun yokmuş al kullan işte ovi testlerinden eminim işin daha kolaylaşacak canım benim hemşire bi arkadaşım var şeftali yesin bol bol eşin demişti eşinin menüsüne onuda ekle:10:

amin canım çok zor bi durum bi sorunun yokmuş al kullan işte ovi testlerinden eminim işin daha kolaylaşacak canım benim hemşire bi arkadaşım var şeftali yesin bol bol eşin demişti eşinin menüsüne onuda ekle:10:

Hımm zaten pek sever bende bol bol alayım bari ama sevmesine rağmen ye deyince mındar oluyor.Herşeyi hazırlayıp yapıyorumda nazlanıyor yine azcık bende tatlı sert uyarıyorum.Rabbim inşallah vesile eyler çok üzülüyorum.Hamileliğim süpriz olmuştu.Ama çok sevinmiştim sonrası çok zor geçti.Baştan kabullenemedim.Kürtaj için yattığım hastaneden bile kaçtım ama sonuç değişmedi.Allah herşeyin hayırlsını nasip etsin inşallah.

Hımm zaten pek sever bende bol bol alayım bari ama sevmesine rağmen ye deyince mındar oluyor.Herşeyi hazırlayıp yapıyorumda nazlanıyor yine azcık bende tatlı sert uyarıyorum.Rabbim inşallah vesile eyler çok üzülüyorum.Hamileliğim süpriz olmuştu.Ama çok sevinmiştim sonrası çok zor geçti.Baştan kabullenemedim.Kürtaj için yattığım hastaneden bile kaçtım ama sonuç değişmedi.Allah herşeyin hayırlsını nasip etsin inşallah.

evet ya çok zordu aldırmamak için 3 hafta direndim beta hcg 18000 den 12.000 ne düştü o zaman tamam dedim ama o zamana kadar düşme olmamıştı emin olmak istedim insan gerçekten kabullenemiyor...aman sorma şu kocişlerin nazını ben sürekli uğraşıyorum onu ye bunu iç adama vitamin aldık ben getirmezsem aklına bile gelmiyo:37:

evet ya çok zordu aldırmamak için 3 hafta direndim beta hcg 18000 den 12.000 ne düştü o zaman tamam dedim ama o zamana kadar düşme olmamıştı emin olmak istedim insan gerçekten kabullenemiyor...aman sorma şu kocişlerin nazını ben sürekli uğraşıyorum onu ye bunu iç adama vitamin aldık ben getirmezsem aklına bile gelmiyo:37:

Al bendende o kadar.Söylemeden yapma özellikleri yok malesef.Ne yapalım çekicez mecburen.İnşallah hamile kalalımda sıra bize gelsin :)

Merhabalar 2 sene 2 aylik evliyim yavas yavas bebis hazirliklarina basliyoruz ama bir yandanda korkuyorum erkenmii bakabilecekmiyiz yetebilecekmiyiz bir bebegin sorumlulugunu alabilecek kapasitedemiyiz bazenn amann bu kadar dusunmee diyorum bazende iste yine korkular ...degisik duygular karar asamasi biraz zor oluyo =(

Back
X