- 31 Temmuz 2025
- 201
- 75
- 13
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Insallah ya benim dogum gunum bu ay sonunda asil hediyeyi ben vermek istiyorum rabbim nasip ederse insallah bu ayİnşallah ya Bu ay o ay olsun kimyasalıma geçen yıl bu ay kalmıştım bu ay da sağlıklısına olsun diyedua ediyorum
inşallah canımInsallah ya benim dogum gunum bu ay sonunda asil hediyeyi ben vermek istiyorum rabbim nasip ederse insallah bu ay
Bugun pik gozukuyor canim T cizgisi C den koyu bayaKızlar bu pik oluyor değil mi? Eğer öyleyse inşallah bugün pik olmuştur.dün olduysa çok üzülürüm
Evet geçen ay bile böyle koyu olmamıştı. Baya şaşırdımBugun pik gozukuyor canim T cizgisi C den koyu baya
Bugün pik canımKızlar bu pik oluyor değil mi? Eğer öyleyse inşallah bugün pik olmuştur.dün olduysa çok üzülürüm
O neden oyle oluyor bende hic bilmiyorum bazi aylar bu kadar koyu oluyo bazi aylar ikisi ayni renk oluyor nedense gecen ay bende koyulasmadan yumurtlama oldu mesela cok farkli yaEvet geçen ay bile böyle koyu olmamıştı. Baya şaşırdım
O zaman bugün değerlendirme zamanıBugün pik canım
Neden acab baya ilginç. İllai bir sebebi vardır.O neden oyle oluyor bende hic bilmiyorum bazi aylar bu kadar koyu oluyo bazi aylar ikisi ayni renk oluyor nedense gecen ay bende koyulasmadan yumurtlama oldu mesela cok farkli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?