Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

Dikenlikaktus

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
172
58
13
31
Merhaba kizçeler kısaca kendimden bahsedeyim nisan ayindan bu yana hamile kalmak icin ugrasiyorum malesef olmadi bir turlu 8 aydir hamile kalamadim omega 3 multivitamin d3 vitamini folik asit kullanmaya basladim gecen ay sogan kuru yaptim bana dokundu 5 gunden fazla icemedim hayit otu tohumu araliklarla iciyorum. Doktora gittim sukur bir sikinti cikmadi ama hic ilgilenmediler umursamadilar da hsg cektinmek istiyordum ama kafana gore cektiremessin dedi doktor baska bir kac doktorada gittim ama tam olarak istedigim bir sonuc alamadim kimse birsey yapmak istemiyor gibiler ayni ne ilac ne baska birsey hic birsey yapmiyolar devlet doktorlari malesef kendi kendime duydum seyleri yaparak gebe kalmaya calisiyorum sizler de durumlar nasil insallah bu ay guzel haberler aliriz

Merhaba,
bende de pcos var ve 3,5 senedir hamile kalmayı denedim her gittiğim doktor kilo vermemi söyledi 75 kiloyum ve kilomu çok gösteren biri değilim, 2 senedir glifor kullanıyorum şekeri dengelemek için beni baya şekerli şeylerden uzaklaştırdı fakat kilo vermem zor oluyor, bu sene kendi araştırmalarımla önce devlete muayene oldum ve klomen ve çatlatma iğnesi uygulayıp uygulayamayacağımızı sordum, ümitlendirmedi fakat kabul etti, iğne olacağım gün taini çıktı başka doktora rica ettim kabul etti iğneyi yazdı, bu sefer iğne bulamadım 2 doz yazılmıştı, 1 ini buldum ve yaptırdım, şu an iğnenin 6. günündeyim d vitamini ve demir hapı kullanıyorum , folik asit başlamadım henüz bu ay zorlayıcı ama umuda yaklaştığım bir ay oldu, 3 ay bu şekilde deneyeceğim velhasıl kelam rabbim sağlıksız ve hayırsız evlatla kimseyi sınamasın bu bekleyiş en güzel en hayırlı en sağlıklı evlatlara bekleyişimiz olsun, sabrınızı dik tutun.

Amin canim oyle tabi basta biraz aksilik yasamissin ama sonucu imsallah guzel olur bana hic klomen vs vermediler anlamadim ki hic herkeze vermiyolar mi acaba

bana da her gittiğim doktor “sen kendin hamile kalabiliyorsun” diyip diyip gönderdi aylarım gitti şimdi tedavi görüyorum. seni başından savan doktorlarla vakit kaybetme.
Ay gercekten oyle asiri sacma sapan doktor var gitmiyorum zaten baska doktor bakiyorum zaten bu hamile kalma sureci zor psikolojik olarak yipraniyoruz destek ariyoruz doktorlar destek yerine kostek oluyolar can sıkıyolar

Klomeni evet herkese vermiyorlar yumurtlama bozukluğu olanlara pcos sendromlulara veriyolar genelde senin yumurtlama veya çatlama sorunun var mı herhangi bir doktor sana teşhis koydu mu kaç yıllık evlisin tüm bilgilerimi yazayım, hsg yi aşılama başlangıcı veya tüp bebekyapacaklar için isterler genelde ki tüpler açık mı değil mi kontrol edilsin, benim temiz çıktı hsg ama tek sorun yumurtlama bozukluğu bende ki yumurta büyümüyor büyüse de çatlamıyor ve döllenme olmuyor, bunları desteklemek için bu sürece girdim

Merhaba bana da 14 ay oldu ilki kimyasal olmuştu o ay hayıt tohumu çayı içiyordum kimyasal olunca bidaha denemedim de onu da son üç ay femara kullündım yine olmadı bu ay zeytinyağında incir tüketin dediler dnu yaptım yine olmadı önümüzdeki aya yapacak bişey kalmadı

Anladim canim ben doktora gittim ama bir kac kere tahlil vs yaptirdim kan idrar ultrason ilacli mr tomografi vs cektirdim hic bisi cikmadi sukur sag sol over da kist cikti ama onada onemli degil hamile kalmayi etkilemez dedi yumurtlama da buyume catlamasinda vs bir sikinti yok sukur ovuslayonlada takip ediyorum saten tek sey tuplere bakmak kaldi onada bakmadilar saten herkeze yapilmaz dedi iste oyle kaldi bida gitmedim doktorada

Ne diyim canim hayirlisi olsun vakti saati vardir elbet hic ummadimiz anda insallah rabbim sevincli haberi almayi nasip etsin bende denedim hayit otunu ara ara iciyorum surekli degil sogan suyunu denedin mi belki fayda eder bana dokundu icemedim ben

herkese yapılmaz lafını kim dediyse yalan çocuğu olmayanlara 1 yıl geçtiyse bu test istenir doktorlar tarafından ama bunu araştırma hastaneleri veya özel doktorlar sorar, normal devlet hastaneleri ilgilenmez, araştırma hastanesine infertilite bölümüne randevu al.

Ne diyim canim hayirlisi olsun vakti saati vardir elbet hic ummadimiz anda insallah rabbim sevincli haberi almayi nasip etsin bende denedim hayit otunu ara ara iciyorum surekli degil sogan suyunu denedin mi belki fayda eder bana dokundu icemedim ben
Yok onu denemedim kimyasaldan sonra prolaktin degerlerim oynadı biraz. Sanırım o da biraz etkiliyormuş yapma dediler Bal çörekotu tarşına bakıcam gibi

yürüyüş yapılmasını çok öneriyorlar, ben çalıştığım için yapamıyorum ama imkanın varsa bolca yürü

Sehir hastanesine gittim orda dediler canim 2 3 ayda bekleyim eger olmassa esimle beraber gidicem artik devlet asla ilgilenmiyor

Merhaba arkadaşlar, ben de 3 aydır gebelik istiyorum. 6 ay önce gebeydim ama kaybettim, ilk 3 ay bekleyerek boş geçirdim. Küçük bir ilçede yaşıyorum burda infertilite doktoru bulmak çok zor. İki aydır yumurta catlamiyor kiste dönüşüyor. Yine kist gibi baskı sızlama ağrıları başladı. Kasım ayinda ultrason ile yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile ilerlemek istiyorum ama önce tabi ki bunlar için iyi bir doktor bulmam gerekiyor... Allah hepimizin yardimcisi olsun gerçekten..

Yaa cok gecmis olsun canim kist bende de var cok agrim oluyo benimde adet donemi ozellikle sancim falan cok oluyor kist icin sogan kuru cok iyi geliyor istersen deneyebilirsin bende doktorla ilerlemek istedim ama malesef buyuk sehirde yasadigim halde adam gibi bir doktor bulamadim hic baslarindan saviyolar ozellikle devlet asla bakmiyor gucun varsa ozele gidip yaptirmak daha mantikli

kızlar bat yaklaşan ve heyecanlanan var mı, çok ümitlenmek istemiyorum ama sabırla bekliyorum haftaya salı test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…