umutların bittigi an bu andır:((((((((((((((

hayalim3kelime

evli-mutlu-çocuklu(ins)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
524
12
643
kızlar cok moralim bozuk 2 senedir ugrasıyoruz 6 ay once bir dusugum oldu o gunden beri adetim hep 28 gunde oluyordu bu ay 24unde olmam lazımdı olmayınca baya umutlandım ama bugun yaptıgım testteki kocaman cizgiyi yine yanlız basına gotunce yıkıldım resmen esim kan testi yaptıralım diyor ama ben tekrar tekrar umutlarımın yıkılmasını istemiyorum 4 gun gecti ve teste cıkmadı hiç igtimal yok degilmi kızlar>(((((((((((((((

canım eğer olsaydı büyük ihtimalde idrarda çıkardı, ama geç döllenme ihtimali de var tabi.sabah idrarınla yaptın değil mi? git kan ver için rahat etsin istersen.. bu arada umutların niye bitsin bu ay yoksa öbür aylarda olur inşallah. bu kadar yıpratma kendini, ben de 2 yıldır uğraşıyorum.. her adet olduğumda ben de üzülüyorum 10 tane test yapıyorum adetten önce ama yıkılmak yok.

gec döllenmedende umudum yok cünkü 12 gundur esimden uzaktım:( bu ay cok yıkıldım nedense cok umutlanmıstım esimde cok istiyor ve sorun bende ben onun için üzülüyorum:((((((((((

hemn dikkatini dağıtmak gerek, ( ben de bi başarabilsem :)) çalışıyorsan daha çok çalış, çalışmıyorsan, git sürükleyici bi roman al, eşi dostu ara sinemaya git, vs vs bişeyler yap, hayatı zehir ediyoruz kendimize. hayat çok kısa aslında.

malesef hayatta basaramadıgım teksey kendimi bu konudan uzaklastırmak ne yaptıysam olmuyor gun boyunca is sinema tiyatro geziyorum ama yataga girince aklımda tek sey oluyor oda bebek:(

arkadaşım üzme kendini bu kadar olur en uygun zaman da en uygun şekilde merak etme strese sokma kendini strese girdikçe süresi aslında sen uzatıyorsun geçen sene nisan ayından beri bende korunmuyorum her 1.5 yıl oldu neredeyse ama ümidim var hala soranlara doğru zamanı bekliyor diyorum ve öyle düşünüyorum:90::90::90::90:

Back
X