- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.961
hem de ne ezikama gel gör kabarıp duruyorum sanki bişi var göbüşde benden önde gitmeye başladı kaç gündür
inş canım inş hayırlısıyla bak canı yürekten dua ettim senin için.hayırlı haberler verirsin inş.benim içinde dua edin:)
Aysemin kasim foloik asit cidden istah aciyo esittir kilo aldiriyo evet. Ve dusun ben buniu 5 aydir kullaniyorum. Aldim 4 kilo bunu dr soledim oda bir hapi 4e bol gunluk ic yada 3 gunde bir butun ic dedi... Ama folik asit acisindan zengin besinlerde var.. Beyaz lahana brokoli karnibahar:)
Kızlar ya labaratuari arayıp spermiogram testini ne kadara yapıyorlar yani fiyatini soracağım ama utanıyorum benim yerime arayıp öğrenir misiniz ya
inş canım inşDüşünsene ne güzel olur ikimizde bu ay hamiş olsak Aynı dönemde doğururuz senle... Beraber büyütürüz yavrularımızı.. Gerçi kaş çok da yakın değil amma olsun Hemşoooom benim Bu akşama kadar bi gol yemez adet olmazsam akşam yasin okuyup dua edicem bol bol sende dualarımdasın merak etme
hahahahaKızlar bakın size ne anlatacam geçenlerde buranın lunaparki açılmış eşim eşimin kardeşi kayınbabam filan gittik orda da bi tanıdıklarini gördük konuştular filan sonra kadın karnıma bakti eşime biseyi varmı dedi bizi bi gülme tuttu karnıma baktım hakkatende hamile gibi çıkmış karnım:)))
yaaaa benim sık idrara çıkma durumum ne olacakkgına geldi artıkınnn (( bide mide bulantısıda başladı.. Kendimi iyice kandırıyorum artık psikolojik olarak hamileymişim gibi hissediyorum hep kendimi.. Off allahım off ne zormuş hamile kalabilmek daha hamilelik dönemi, doğum, bebeğin büyümesi, gelişmesi... Kadın olmak gerçektende çooooooook zormuşş
canım senin bat ne zaman? O idrarı bende bilirim kıçımı silmekten yara oldu hahahahah
kızlar bakın size ne anlatacam geçenlerde buranın lunaparki açılmış eşim eşimin kardeşi kayınbabam filan gittik orda da bi tanıdıklarini gördük konuştular filan sonra kadın karnıma bakti eşime biseyi varmı dedi bizi bi gülme tuttu karnıma baktım hakkatende hamile gibi çıkmış karnım:)))
canımsın bende akşam yasin okumayı düşünüyorum herkes için dua edicem canım benim:)))
aboooow o ne gi 70mi?????
evet öyle dedi canım hen ne testi o?
batım yok maalesef :) düzensizlik var bende.. Ama bugün 28. Gün geçen ay 22 günde kırmızıları görmüştüm.. 24.günde test yaptım ama negatif çıktı... Yine yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum son 2 gündür belirti diye adlandırdığım şeylerde var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?