Umutlarini Mayisa saklayanlar...

inş canım inş hayırlısıyla bak canı yürekten dua ettim senin için.hayırlı haberler verirsin inş.benim içinde dua edin:)

inş canım inş düşünsene ne güzel olur ikimizde bu ay hamiş olsak aynı dönemde doğururuz senle... beraber büyütürüz yavrularımızı.. gerçi kaş çok da yakın değil amma olsun hemşoooom benim bu akşama kadar bi gol yemez adet olmazsam akşam yasin okuyup dua edicem bol bol sende dualarımdasın merak etme

Kızlar bakın size ne anlatacam geçenlerde buranın lunaparki açılmış eşim eşimin kardeşi kayınbabam filan gittik orda da bi tanıdıklarini gördük konuştular filan sonra kadın karnıma bakti eşime biseyi varmı dedi bizi bi gülme tuttu karnıma baktım hakkatende hamile gibi çıkmış karnım:)))

yaaaa benim sık idrara çıkma durumum ne olacakk gına geldi artıkınnn (( bide mide bulantısıda başladı.. kendimi iyice kandırıyorum artık psikolojik olarak hamileymişim gibi hissediyorum hep kendimi.. off allahım off ne zormuş hamile kalabilmek daha hamilelik dönemi, doğum, bebeğin büyümesi, gelişmesi... kadın olmak gerçektende çooooooook zormuşş

ahhh gidi kız bende öyle yemek yerken bütün kemiklerim dinleniyor

canımsın bende akşam yasin okumayı düşünüyorum herkes için dua edicem canım benim:)))

hahahaha bugünlerde herkes bana da aynı şeyi söylüyor bi de sürekli birileri rüyasında beni hamile görüyor.. onların ki de psikolojik sanırım 2 yıllık evli olunca artık herkes zamanı geldi diye düşünüyor sanırım

canım senin bat ne zaman? O idrarı bende bilirim kıçımı silmekten yara oldu hahahahah

canım senin bat ne zaman? O idrarı bende bilirim kıçımı silmekten yara oldu hahahahah

batım yok maalesef :) düzensizlik var bende.. ama bugün 28. gün geçen ay 22 günde kırmızıları görmüştüm.. 24.günde test yaptım ama negatif çıktı... yine yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum son 2 gündür belirti diye adlandırdığım şeylerde var :)

bat ne zmaan tatlım söyle hadi durmaaaa

seastire nerelerdesin kuzuuumm bugün gözlerim seni aradıı.. yazdıklarımı okumuşsundurr yorum bekliyoruumm:) bide sende sık idrara çıkma varmı?

Bat 06 haziran canım /kızlar biz özele gittik muayene için 42tl verdik şimdi yine gideceğiz tahlili göstermek için yine mi ayni parayi vereceğiz

hadi canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…