Umutlarini Mayisa saklayanlar...

aminnn inşşaallahhh ahyırlı ve uslu çocuk nasip etsinn

bızım bebıs yarı cerkez adanalı yarı rumelı turku kosovalı olucak ama kocam esmer ben sarısın mavı gozlu bakalım:))) Aman hayırlısıyla gelsın de bebısımız:=))))

pembişim benimde eşim sarışın mavi gözlü bende beyaz ten ela gözlüyüm bebiş ne olurkine benim oğlum bana çekmiş inşaallah ikincide babasına çeker değişiklik iyidir tabi işin espirisi her zaman hayırlısı...

1970 adapazar dogumluyum aslen OF luyum 4 kardeşiz 2 abim 1 kız kardeşim var hepsının 3 tane evlatları var ben geç evlendim 40 yaşında o yuzden cocuk arayıslarına erken basladım annem babam cok sukur hayattalar evlenmeden önce çalışıyordum bir otobus firmasında banko görevlisiydim yani gitmek isteyenlerin biletlerini kesiyordum evlenince eşim çalıstırmadı cok insanlarla iç içe oluyorsun yolcular şöförler mavinler falan birazda kıskancız galiba boğa burcu ben ikizler anlaşıp gidiyoruz işte..eşim babası arnavut annesi boşnak kumral yeşil gözlü ben esmer kahverengı gözlu hatta bana kimse laz demez biraz erzurum dadaşlarına benzerimhayat güzel iyiki evlenmişim daha önce evlenmeyi sadece bebek için isterdim ama hayatımı çok yaşadım nerde sabah orda akşam doğu hariç tüm yurdu gezdim sanırım güzel bir yaşantım vardı ama bır yerde dur demek lazım anne yaşı geçmedenAŞK evliliği yaptım seda sayanın modasına uydumama süperr bişi lokum gibi maşallah

aynen canım aman hayırlıs ya saglıklı olsunlar da yusuf suresını oku canım onun gıbı guzel yuzlu ve ımanlı olsun bebeısın bı arkadasım hamıle ondan duymustum

kız 40 yaşına kadar nasıl dayandım ben 20me kadar zor dayandım.bana kalsa 10 yaşında evlenirdimm.şimdi kaç yaşındasınnn.

kız 40 yaşına kadar nasıl dayandım ben 20me kadar zor dayandım.bana kalsa 10 yaşında evlenirdimm.şimdi kaç yaşındasınnn.

kızzz biraz erkek fatma büyüdüm pek dayanmıyacak gıbı degıldım ne bıleyım ama sımdı dayanam gıbı gelıyor bu kadar leziz bişi oldugunu bilseydiimm ooooo

cok sevındım cnaım benım ya sende pco mu vardı oyle mıhatırlıyorum tedavın nasıl oldu ne kadar sure sonra oldu ben de pcoyum daa

hyr cnm başka biriydi bende hatırlamıyorum tam ismini benim 2. denemede oldu çok şükür size de rabiim en kısa zmnda nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…