selam canım
sadece Maclaren adlı firmayı duymustum
ben bu markayı almayı düşünmüyorum ama olayla ilgili firma açıklama yazısı yapmıs bilgi amaçlı aşağıya kopyalıyorum:
Baston puset tipindeki bebek arabalarının açılıp kapanması esnasında çoçukların arabayla temasından kaynaklanabilecek kaza risklerini azaltmak amacıyla maclaren amerika distribütorü 'gönüllü bebek arabası bilgilendirme programı (Maclaren usa product recall programme) adı altında bir bildiri yayınlamıştır. Bu program ile bebek arabalarının birleşme yerindeki menteşelere koruyucu menteşe kılıflarının dağıtımı ve kullanımının yaygınlaşması amaçlanmaktadır
respicim teşekkür ederim.Bebişinin cinsiyeti bellimi senin.
sinemcim bu soruyla beni can damarımdan vurdun bilesin :tomato:
doktorum 12.hafta kontrolumde erkek olabilir demişti ,o günden beridir cinsiyet konusunda agzını açmıyor.
emin olmak için bebeğimin şeyinin etegimin altından sarkmasını bekliyor sanırım benim doktor :roflol:
Kıyamam sana.Sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o.Benim Doktorumda hiç lafını bile etmedi geçen ay.Bakalım önümüzdeki hafta ne diyecek.Kesin olmadan söylemiyorlar.Sen ne istiyorsun?Ben hafta sonu bebek arabası ve park yataklar hakkında araştırma yaptım.Bilinen markalar Pıerre Cardıne gibi yabancı markaların çinde üretildiklerini ve yedek parça konusunda sıkıntılar olduğunu öğrendim.Bununla birlikte Jhonson marka ürünlerin İstanbul'da üretilidiğini ve yedek parça bulmakta zorlanılmadığını öğrendim.Bilgin olsun.
Respi gözün aydın , hareket etmesi çok güzel değil mi?Belli bir haftadan sonra o kadar güçlü tekmeliyor ki yerinden zıplatıyor seni.ınşallah sağlıkla o günleride görürsün...Babytwin nerede acaba?ınşallah erken doğum yapmamıştır...Sena nasıl acaba?
Canım ne güzel hayırlısı ile kızına sağlıkla kavuşmanı dilerim.Hiç stres yapma.Doğacak nasıl olsa ve herşeye bedel olacak.esengül teşekkür ederim canım... senin için de dua edeceğim doğumda inşallah... sizler için bol bol dua edeceğim, kendim için de şükredeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?