- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
kız ben diyorum bak üstüne basa basa içime doğuyor erkek velet olacak bu
Mayanın güzel kızları,güzel anneleri,tebrik ederim,çok çok çok sevindim...
Hayırlısıyla sağlığınızla bebişlerine kavuşur,büyütürsünüz inşallah...
Bende 5 haziranda lucrine başlıcam inşallah...Çok heyecanlıyım,sizleri görünce dahada heyecanlanıyorum ve umutlanıyorum...
Her şey gönlünüzce olsun...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
babytwin ,
nasıl bir hamişsin , nasıl bir kadınsın sen yaaa,
kendi hikayemi evirdin çevirdin, alladın pulladın sanki ben yaşamamışım gibi b ir daha anlattın , dinlettin ,ağlattın , okuttun bana :))) 1 haftadır şehir dışında tatildeyim, bir de özel msj atıp patlatmışsın bombayı..( böyle bombaya can kurban o ayrı kaydirigubbakcemile5) en başından beri umutla inançla yürüdün , allah sonunu da keyifle sevgiyle verecek , tıpkı gönlünden geçtiği gibi ...Ankara ya gelirsem bir yakın tarihte kapını çalmazsam ne olayım...Kocaman öpüyorum yanaklarından, bir de halay çekiyorum üstüne arkandan kaydirigubbakcemile2
seninki gibi iş istiyorum ben ya
anladın sen onu :roflol:
babytwin bugün seranenesle konuşurken senden bahsetti senin moral olacağını söyledi ve bende bir çırpıda yazılarını okudum arada atladıklarım olabilir amaçok ama çok etkilendim pco ohss ve sperm problemi hepsi mevcut bendede
ben de ankaradayım ve 3. denememi yapıcam inşallah haziran ayı içinde şu an hala ilaç içiyorum daha sayın iğnelerle görüşemedik
benim doktorumda ohss riskine karşılık hastanede yatabileceğimi bile söyledi gerçi ben ohss yüzünden ilk denememde 15 gün yatmıştım galiba bu seferde olmamak için yatıcam ama olsun ne yapalım sonu güzel olsun inşallah
bu yolda emek veren herkesin gönlündekini Allah kucağına versin
sende sağlıklı ve mutlu günleri meleklerinle birlikte geçir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?