bugün ikili test günü... opuyorumnanaktan
ne yaptın hayatım.. test yapıldı mı? sonuç ne zaman hayırlısıyla?
Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun
merhaba bende tüp bebek tedavisi oldum transferim yapıldı sizin yazılarınızı okuduk çok güzeldi hamileliğinizi tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasib etsin inşallah.tutunma iğnesi oldum yazmışsınız bunun ismini öğrenebilirmiyim bu konu hakkında bilgim yok ve dokter böyle bişey olduğundan hiç bahsetmedi bikaç gündür regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum doktorum normal olduğunu süyledi ama ben biraz tedirgin oluyorum 2 negatif aşılamam var bu ilk tüp bebek denemem sorunumuzda sperm hareketsizliği doktor tedavi hakkında çok olumlu konuştu bizim için..3 gün sonra kısmetse test günüm çok sakindim ama ağrılar beni üzdü
hahahahahah serenascım hoşgeldin öncelikle. şoktayım canım :) skandal skandal... :1shok: ya benimki de kız olursa diye düşünürken ben, sürpriz senden geldi... enteresan gerçekten. bekliyeceğiz demek ki...
benim 2'li test ve muayene bugüne kaldı. progestanı bugün bıraktım çok şükür. ama tansiyon düşmesi yine oldu demek ki çok alakalı değilmiş. ve mide bulantılarım var yaklaşık 10 gündür. feci birşeymiş... tek iyi tarafı kilo veriyorum... hihoyyyt
bugün yazarım muayene sonrası...
canımm sen de geleceksin minik bebeğini görmeye inşallah... çok öpüyorum, kendine iyi bak... opuyorumnanaktancanımmm benim harika haberler zevkle okudum ..sanki senile mayaya geldim gibi :) darısı başımıza inşallahhh...
babytwin merhaba sana güzel haberi vermek istedim çok şükür12.gün değerim 611 çıktı şükürler olsun rabbime ALLAHIM hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah isteyen herkeze nasib etsin AMİN.
babywın nasılsın canım...................herkes nasıl bebışler nasıl............
hamışler artıyooooooooooooo.............sırma canım................ıkız veya uçuz.............................hadı bana arkadas ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?