,selam sena'cım... evet özlüyoruz seni ama sen yine de sık girme, dinlen bence de... keyfini çıkar yazın son günlerinin... sonbahar kapıda... kışın gelmesine ilk kez bu yıl o kadar üzilmicem senacım... o yaklaştıkça bebeklerimiz de yaklaşıyor bize... hihoyyyt ben de facebook'a son hallerimin fotosunu koydum... Çok öpüyorum seni, benim yerime de keyfini çıkar tatilin nolurr. ben bu yaz yapamadım ama seneye bebişle yapıcaz inşallah uzun bir tatil... opuyorumnanaktan
muallim iyiyim canım, hepiniz iyisinizdir inşallah... iştahım fena açıldı, sürekli bir acıkma halindeyim... ne kadr kilo aldıracak şey varsa canım onu istiyor, eskiden çok sevdiğim sağlıklı besinler çok yavan geliyor... kaydirigubbakcemile3
sen ne yapıyorsun, okullar açılınca göreve başlayacak mısın?
babıycım sanırım rapor alıcam yapamam bu halde..............zaten benım buyuk ıht erken doğum olabılır..............bakalım hayırlısı...............bende cok zor yıyorıum onumde dondurma tatlı yıyolar cok seven ben bı granm yemıyom tatlı hıç yemıyorum ekmek asla..............ya ışte bole zora gıdıyom ınş duzelırrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?