Umutluyum anne olacağım....

elifli06

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
1.965
5
316
34
herkez ANNE olsun herkez mutlu olsun İNŞALLAH:72:

BAZEN UMUTSUZLUĞA DÜŞSEKTE
DAHA YOKMU BEBEK DİYENLERE SUSSAKTA
BEBEK GÖRDÜĞÜMÜZDE AĞLAYIP
SABIRSIZLANSAKTA
BİZ HEP BEKLEYECEĞİZ UMUTLA....
:24:

SABIRSIZLANSAKTA

rabbim tüm isteyenlere içinde bizlerede hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallahhh:49::49::49:

hoşbulduk canım,inşallahhhhhhhh
inşallahhhhhhhhhhhhh
10 yıldır evliyim :((((
peki sen

ben 21 yaşındayım 1 yıl 9 ay oldu evleneli 1 yıldırda olmuyor iki aşılamam var ikincisi tuttu hemde ikiz ama düştü şimdi tekrar bekliyorum anne olmayı sende sorun ne?

Son düzenleme:

SABIRSIZLANSAKTA

Mübarek cuma günü mübarek saatlerde allah herkesin gönlünde rızasına uygun isteklerini kabul etsin,bizlerinde inşallah.
Allah dertlilere deva,hastalara şifa,yuva kurmak isteyenlere yuva,bizlere de sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Hani derler ya kör göze parmak sokmak.Hemen hemen her gün en yakınlarının,iş arkadaşlarının,eşimin arkadaşlarının eşlerinin hamile oldugu haberi gelir mi?Onlar adına
gerçekten seviniyorum,içimdeki burukluk benimle ilgili rabbim biliyor kesinlikle kıskançlık değil.Allah kimseye bu durumu yaşatmasın.Beni de zaman zaman olan isyanlarım için bağışlasın.

Aminnnn

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı
Kapılar kapanana kadar isteyip,direnip,sabredip,sonrada olmuyor demeden Rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun.
RABBİM için olmayacak hiç birşey yoktur ol der oluverir.
YETER Kİ İSTEMESİNİ BİLİP, İSTEDİKTEN SONRA DA BEKLEMESİNİ BİLELİM
RABBİM İNŞALLAH BÜTÜN OLMASINI İSTEDİĞİMİZ DUALARIMIZ İÇİN OL DER

AMİN...

Mübarek cuma günü mübarek saatlerde allah herkesin gönlünde rızasına uygun isteklerini kabul etsin,bizlerinde inşallah.
Allah dertlilere deva,hastalara şifa,yuva kurmak isteyenlere yuva,bizlere de sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Hani derler ya kör göze parmak sokmak.Hemen hemen her gün en yakınlarının,iş arkadaşlarının,eşimin arkadaşlarının eşlerinin hamile oldugu haberi gelir mi?Onlar adına
gerçekten seviniyorum,içimdeki burukluk benimle ilgili rabbim biliyor kesinlikle kıskançlık değil.Allah kimseye bu durumu yaşatmasın.Beni de zaman zaman olan isyanlarım için bağışlasın.

Aminnnn

AMİNNNNN

sabretmek en önemlisi RABBİM bizede nasip edecek malesef aynı duyguları bende yaşıyorum

AMİNNNNN

sabretmek en önemlisi RABBİM bizede nasip edecek malesef aynı duyguları bende yaşıyorum

İnşallah canım.Ben çok üzülüyorum eşimde ben üzülüyorum diye üzülüyor.Ama biliyorum ki o da çokkkkk takıyor bunu
kafasına.Her şerde bir hayır vardır,umarım en yakın zamanda bizlerinde yüzü güler.

İnşallah canım.Ben çok üzülüyorum eşimde ben üzülüyorum diye üzülüyor.Ama biliyorum ki o da çokkkkk takıyor bunu
kafasına.Her şerde bir hayır vardır,umarım en yakın zamanda bizlerinde yüzü güler.

amin canım

kaç yıllık evlisin ne kadardır olmuyor?
üzülme ve umutlu ol stres malesef cok büyük bir etken

Allahım şu mübarek cuma günü isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah o güzel duyguyu.banada

Mevlam cuma gununun ve bugune denk gelen Peygamber Efendimiz (s.a.v)in kutlu dogum haftasinin hurmetine evlat diye yanan tum kardeslerime ve bizlerede hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah. Amin

Back
X