Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mevlam cuma gununun ve bugune denk gelen Peygamber Efendimiz (s.a.v)in kutlu dogum haftasinin hurmetine evlat diye yanan tum kardeslerime ve bizlerede hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah. Amin
Bende kendimi anlatayim 21 yasindayim 1.5 yildir evliyim ve korunmadigmz halde olmadi cunku bende yumurtlama problemi var 3-4 ay once 2ay klomen kullandim ama olmadi simdi oluruna biraktik artik. Rabbim ol emrini tevekkul ve umutla bekliyorum
Bende kendimi anlatayim 21 yasindayim 1.5 yildir evliyim ve korunmadigmz halde olmadi cunku bende yumurtlama problemi var 3-4 ay once 2ay klomen kullandim ama olmadi simdi oluruna biraktik artik. Rabbim ol emrini tevekkul ve umutla bekliyorum
henüz çok gençsin inşallah olacaktır, eşindede bir problem yoksa neden olmasın ki.
canım daha çook gençsin hayırlısıyla olur inşallah.ben 26 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz bizde ama henüz nasip olmadı
insallah olur canim Rabbim tez zamanda arattirmadan nasip etsin sanada