Umutsuz bekleyi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi karadestan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karadestan

Ziyaretçi
merhaba

11 ay önce kaçarak evlendik eşimle.Ailem kabul etmemişti.Fakat onlarda kabullendi daha sonra..Eşim ilk başlarda iyi idi.Fakat sonradan arkadaslarıyla gezmeye evini ihmal etmeye vede eşinden ayrılan görümcemle sürekli dışarıya çıkmaya başladı.Açıkcası ben sadece köle olmaya başladım..Sürekli tartışmalar ve en sonunda dayak tabiki..Sevgi varmı bilmiyorum..Ama ne yapacağımada karar vermedim.Ailem dayak konusunu bilmiyor.aNLAYACAĞINIZ içim buruk.Şimdide hafta sonu için arkadasları ile antalya ya gitmek istiyor.Bizim evlilik bitmiş.Ayrılmak istiyorum ama yapabilirmiyim onsuz..Yada neler bekliyor beni.lÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN..iÇİME ATMAKTAN MAHVOLDUM ARTIK

dayak ne demek yaa:1no2:
seni bırakıp gezmeler falan kafamçokkarıştı

al karsına acık acık konuş.. neden bu halde oldugunuzu. neden kendini bukadar kötü hissettigini anlat.. belki basmıyordur kafası.. vardır öyle tipler sen bi şekilde ikna et onu konus.. düzelmeye calıssın.. cunku dayak bikere başladımı sonu gelmez.. biran önce önlem almak lazım.. içine ata ata nereye kadar....benneyaptımki ayrılıncada emin ol yapabilirsin.. cok sükür saglıgın yerinde en önemlisi akıl saglıgından bahsediyorum.. eziyet dolu bir hayat sürmektense kendi ayakların üstünde dur.. hayat neler neler cıkaracaktır önüne.. sen yeterki istediklerin konusunda kararlı ol.. cocuk yoktur insallah bu eziyet içinde...

Neler oluyor insanlara böyle, anlamak mümkün değil.

11 aya ne çok şey sığdırmışsınız. şakkıdı

Ailenin rızası ile olsaydı daha kolay olurdu bence bu durum olan olmuş kaçtığınız için sizi eleştiremem keşke böyle olmasaydı diyebilirim sadece :1closedeyes:

fakat bu zamana kadar eşinizlemi yaşadınız onunlamı geldiniz dünyaya bir evlilikte şidddet varsa bence noktalanması gerekir

ailen seni eşine kölelik yap diye dünyaya getirmedi sirkelen, kendine gel, kendine yeniden güven ve kararlı ol herşeyden önce yasakkelime

belki bi müddet "biz sana söylemiştik kendin ettin kendin buldun çek cezanı" vs derler, ama en nihayetinde af ederler kaldıki af etmişler zaten kabüllenmişler evliliğinizi anladığım kadarıyla fisfisfis

son bir kere eşinizle konuşun bence eğer böyle devame edersen ben ayrılık kararı almak zorunda kalacam dersiniz baktınız aynı tas aynı hamam o zamanda ailenizla oturup dertleşin güzelce ve noktalayın bu evliliği fakat bunu yapmak için cesur olmanız lazım

mesela "ben onsuz yapabilirmiyim " diye kendinizi ona mahkum hissetmekten vazgeçmelisiniz bu dünyaya onunla gelmediniz tabiki yapabilirsiniz kimse vazgeçilmez değildir hele hele karısına şiddet uygulayan bi adam asla değildir.siz şimdi bişeyler yapmazsanız ilerde şiddet dozunu artıracaktır emin olun taviz kapısını bir kere aralarsanız sonuna kadar açmaya mahkum kalabilirsiniz benneyaptımki

büyük geçmiş olsun sevgilerimle :teselli:

CEVAPLARINIZ ıÇıN TEŞEKKÜR EDERıM.Çocugum yok.Allahtan..

işte benim hep üzerine basa basa vurguladığım bir konu aile onayı olmadan yapılan evliliklerde çogu zaman hüsrana uğranıyor yazık sana canım çekmemelisisn bence hayatının baharında çiçeklerini soldurmalarına izin verme

ooo kızkardesını gezdırme k ıcın yapyordur
kızkardes dul kaldı mı ya da bekar oldu mu erkeklerın yapmıcagı sey yok bılıyosunuz
karısını sallayıp onlarla gezebılıyo bı cok erkek kardeş

sızın hanım da ewlenınceye kadar sıze rahat yüzü yok eve gıtsın gelsın ses etmeyın madem
bı hobı bulun onla ugrasın hıc kızıyomus uzuluyomus gıbı davranmayın

aılenızı arkanıza destek alabılceksenız bosanabılırsınız goze alıyosanız
cunku duzelmesı zaman alıcaktır adamın.

insanlar şiddet uygulayarak nereye varabileceklerini zannediyorlar anlayamıyorum gercekten :sm_confused:. hele şu dönem o kadar arttıki bu tür olaylar. ölüme kadar gidebiliyor. artık bu tür olayları görmemek için tv bile doğru düzgün izlemiyorum, insanın piskolojisini bozuyorlar ve insanları evlenmek ten soğutuyor böyle insanlar gercekten. haaa tabiikide herkes aynı değil, bi kefeye koymamak gerek herkesi ama insan ister istemez korkuyor etkileniyor maalesef...:çok üzgünüm:

gelelim senin konuna. bence eşini karşına al ve konuş.''Severek kactık neden bi anda böyle değiştin'' de. ''eğer böyle devam edecekse senle böyle bi yaşam istemediğini'' belirt bence. Ve bunu yaparken kararlı bi şekilde konuş tepkini koy. ciddi olduğunu anlasın. Cünkü eğer bi insan 11 ayda bu kadar farklılık gösterebiliyorsa ilerisini düşünemiyorum bile maalesef. düşünsene bi ömür boyu o kişiyle birlikte aynı çatı altında yaşıcaksın en az bi 25 sene demek bu. korkunç gercekten...:uhm:
bi de iyi yanından bakalım: Tamam bi insan hatayla belki 1 kez el kaldırmış olabilir. insanlık hali. tabiikide güzel bişey değil ama olan olmuştur. ama sonrasında onun bu yaptıklarından pişman olup bi daha uygulamaması gerek. sana daha fazla sıcak davranarak affetirmesi gerek diye düşünüyorum...
belkide; sen severek kactın yaaaCADIARZU. Ailesine nasıl olsa geri dönemeyecek o bana mecbur gözüyle bakıyordur belkide. kendi ayaklarının üstünde durabileceğini ona göster, ona mecbur olmadığını göster en kısa zamanda...
ama en iyiside cocuk olmaması ortada. Şimdi kafanı topla ve eşinle ne konuşacağını mantıklı bi şekilde düşün bence...
çok isterdim güzel bişey yazmayı. ama mallesef yapamadım. inşallah eşin en kısa zamada hatasını anlar ve eski haline döner:Saruboceq:. sevgiler....​

ıster aile rızası ile olmuş ister tam tersi,sen sana dayak atan adama katlanmak zorunda değilsin,karşına al konuş,düzelsin düzelmezse eğer,ayrıl gitsin,dayak ve sonrasını yaşamaktansa,kendine yeni bir hayat kurman daha mantıklı bence...

aşk heyecen 11 aymış demek insanlar birşyleri elde edince gerçek kimliklerini nasılda açığa vuruyorlar yazık çok yazıkkötükedihüso

Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah. Onu çok fazla seviyorsunki ayrılmayı düşündüğün halde onsuz nasıl olurum diyorsun...Ama şu var hadi ihmal ediyor diyelim hadi tartışmalar da oluyor diyelim bunların hepsi geçer birşekilde hallolur amaaaa iş dayağa gelince orda durmak lazım... Sende bir anne evladısın kimse dayağı hak etmez kimse dayak yemek zorunda da değildir. Sevmiyorsa makul şekilde ayrılınır ama dayak affedilecek bir durum değil,BENCE. Tabi böyle konuşmak da kolay hani uzaktan uzaktan sonuçta olay kişinin başına gelmeden gelen kişi kadar iyi anlamaz bir şeyleri burda herkes elinden geldiğince senin anlattıkların doğrultusunda sana fikir yardımında bulunmaya çalışır. Yapacağın şey vereceğin karar tamamen sana kalmıştır bunu da sakın unutma derim.

Bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu akşam alıp karşıma adam akıllı konuşucam..Bu saatten sonra kaybedecek birşeyim kalmadı..Ya yeni bir geleceğe merhaba ile başlıcam.YaDA EVLİ BİR BAYAN OLARAK MUTLULUĞUN TADINI ÇIKARMAYA BAŞLICAM

Ne kötü yaa..

Sonucta bu kız mutlu olucam dıye evlenmiş,kocam demiş,evet demiş,ailesını silmiş..

Evde kendısını bekleyen karısına bı koca nasıl yapar,anlamıyorum ben.

Galıba herseye tozpembe bakıyorum,ve nısanlımın böyle bişey yapacagına ınanmadıgımdan başkasında duyunca cok üzülüyorum.
mafoldumben
Canım,yapmışsın bı hata,boşver,Allahından bulsun.Dön aılene ve rızasız iş yapma.Allah yardımcın olsun

adam akıllı konus
kardesını gezdırmen guzel ama sen onun kocası degılsın de
bana da deger vermelısın ben de kadın oldugumu hıssedyım ben sensızken
o senle beraber senın keyfını o sürüyor de
o dabırak hem kızı da bı koca bulsun gıt basında n de
bana da bak de aılenle de zaten barısmıssın gerı alırlar ama mantıklı konus

bır de kendıne hobı bul kavga dan kacın dövcegı ana kadar zorlama kotu bıse cunku

Saygıyı bu kadar cabuk yitirecek ne yaptınız acaba?eşinize bagırmak çağırmak,ailesini kötülemek,evi yemeği,ilgiyi esirgemek gibi durumlar oldu mu ?yoksa neden yalnız basına tatil istiyor?şu an el ele göz göze oturmanız lazımdı..
eşinizin aile yapısı hatta memleketi de çok önemli alışmışsa kabalığa,küfre hele de babadan gördüyse kadına şiddet o da yapar..cok çok kötü bi sey dayak atması kabul edilmez..iyice düşünün inş.her sey düzelir ama yerinizde olsam alırdım karşıma her seyi yeni bastan alıp konuşurdum öyle tatiller falan sakat iş olmaz...bi konuşun anlarsa..

ah ah genç kızlar neden anlamıyorlar
aileleri istemiyorsa
bildikleri bir şey vardır.
erkek her zaman bulunur ama aile bulunur mu?
seni ailenden başka kim daha çok düşünebilir ki?
yine ailene sığınacaksın başka yolu yok.
buraya kadarmış demek ki
gerçek yüzünü göstermiş.
üstelik kayınvalidenler geniş düşünen insanlar değillerse
"kendi ayağıyla gelenin kıymeti olmaz"
mantığıyla yaklaşırlar.

dayağın affedilecek bir yanı yok..
saygı da bitmiş..
bence bu saatten sonra bu evlilikten ne köy olur ne kasaba..

bu evlilikmi şimdi. dayak,tartışma,geceleri gezmeler. sizi bırakıp kızkardeşiyle hem de. (bu da ilginç. ne iş anlamadım ya.)
bunların olduğu yerde sevgi yok ki zaten
ha şimdide antalyaya tatile geliyor.
burada yaşayan biri olarak neden geldiğini tahmin etmemem mümkün değil. malum turistlerin olduğu şehir.
evliliğin bittiğini yazmışsınız.
madem bitmiş. sizde harekete geçin artık. ayrılın

aileniz niye kabul etmemişti başka?
sizin görmediğiniz bazı şeyleri görmüş olabilirler mi?
11 ayda dayak yediyseniz bu evliliğin kurtarılacak bir tarafı kalmamış bana göre..

Onsuz yapabilir miyim? diye sormuşsun..

Sen zaten onsuzsun canım anlattıklarına göre..

Ailen haklıymış demek, zararın neresinden dönersen kardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…