Umutsuz bekleyi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi karadestan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keisnlikle deniz_güneşe katılıorummm. . . .sen onsuzsun zaten .
eşinde zaten senin varlığını hissetmiyorki hal ve hareketleri sen olmadan gerçkleşiyor.
bence ailene açıkla eminimki onlarda böle birşeye göz yumamazlar
Allah yardımcın olsun

valla benim bildiğim evli bayanlar mutluluğun tadını eşleri çocuklarıyla çıkarırlar.. bekarlar için çeşitli seçenekler mevcuttur..

ne demek istediniz acaba:uhm:

kimse icin kendini uzmeye degmez hele isin icinde dayak girerse ask bacadan coktan cikmis olur insan sevdigi deger verdigi seye vuramaz onu kirmaz ici titren 11ayda evlilik tukenmis unutma cok degerlisin cunku kadinsin anne adayisin birgun evlatlarin olucak seni bu denli uzen hirpalayan biri icin tirnagini feda etme derim gun gelir 11ayina uzulursun dogru kisiyi buldugunda 11ayin 1gununu hatirlamazsin bile ailene gelince sen onlarin kuzususun cocuklar ne hata yaparsa yapsin yinede aile onu sarar sarmalar bu konuda kendini kotu hissetme onlar birkacgun belki kizarlar soylenirler ama bu gecer seni sevgiyle kucaklarlar tek basina tatile gece gezmelerine Antalyalara giden erkek bilki yanliz kalmaz yol ver gitsin bakalim kac kadin onu ceker SENI BIR SEVMEYENI SEN BIN SEVME

benim dayımın kızıda kaçarak evlendi. daha doğrusu arkadaşlardı
ama kocası bunu kaçırdı.. zorla evlendi diyebilirim.. dayım üzüntüsünden mide kanaması geçirdi
aile perperişan oldu.. daha sonra iki aile barıştı düğün yapıldı. kaynanasının yanına gelin girdi.. kocası eve gelmemeye başladı orda burda yaşadı.. sonra ayrı eve çıktılar. kocası eve birgün bunlar bizim akrabamız diye bir kadın ve 20 yaşında kızını getirdi.. birkaç gün kaldılar falan.. neyse bizim kız bu arada çalıştı kocası askeregidince kaynanası glini yanına gitti bileziklerini aldılar kazandığı parayı kocasına gönderdi.. elinde avucunda birşey yok. herif askerden geldi gitit gelmez yine. sonraadn öğrendik askerde gasp olayına karışmış, o eve getirdiği kadın akrabası değil dostuymuş.. kendisinden kaç yaş büyük.. kuzen eve tekrar döndü. napcak babası sokağamı atcak. hele bide bizimkızı istemediler etmediler bunlar hoop kaçmış ortada fol yok yumurta yok.. neyse çocuğu vermek istemediler falan kocası yakalandı hapse girdi. bunlar boşandılar ve herif hapiste kendisinden bilmem kaç yaş büyük bi kadınla evlendi o eve getirdiği kadınla..
konu dağıldıysa özür dilerim ama bunalrı yaşayan benim kuzen.. affedip evine alan dayım
nolcak evlat sokağamı atılcak. başına ne gelirse gelsin onlar senin ailen hep yanında olacaklardır...
ki siz evlisiniz dayak atmak o herifin ne haddine. otur güzelce konuş. seni biryere gidemez bana mecbur düşünmesin. ailen arkanda durmazsada gençsin bi iş bulur çalışır ayaklarının üstünde durursun . .
şükret çocuğun yok.. o zamanherşey daha zor...

kendı adıma bana dayak atan bı adamı sevmem sevemem

dayak atan erkek basittir adamlıgından şüpe ederim

gücü bi bayana yeten asalaktır

gitsin kendı dengi birine vursun bakalım :1closedeyes:

cok sert oldu belkı ama böyle kusura bakma lütfen

Valla evli bir bayan olarak mutluluğun tadını çıkarıcam demişsin koca koca harflerle ne demek istedin anlamadım (anladım aslında da umarım anladığım şeyi kastetmiyorsundur)..
Evlşi bir kadın olarak ben mutluluğun tadını eşimle gezerek, tatile çıkarak eğlenerek ve bol bol sohbet ederek çıkarıyorum...
E eşiniz sizin yanınızda değilse nasıl tadını çıkaracaksınız????

Görümcenizle gece gezmeye çıkıyormuş, siz hiç giyinp süslenip ee nereye gidiyoruz bu gece dedinizmi eşinize???
Yanlız tatile gitcekmiş, niye sizle gitmiyor mutlaka bunun bir açıklaması olmalı... ne diyor, niye yanlız gitmek istiyor, siz niye ben de gelcem demiyorsunuz, çoluk yok çocuk yok, sizi evde tutan hiçbir sebep yokken niye birlkte gitmiyorsunuz bişey söylemedi mi????

Bence konunuz çok saçma, ve çelişkili....

karadestan kullanıcısından alıntı

Bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu akşam alıp karşıma adam akıllı konuşucam..Bu saatten sonra kaybedecek birşeyim kalmadı..Ya yeni bir geleceğe merhaba ile başlıcam.YaDA EVLı BıR BAYAN OLARAK MUTLULUĞUN TADINI ÇIKARMAYA BAŞLICAM

benim bu yazıdan anladığım,konuşma sonunda ya ayrılıcaz,yada eşim bana hak verirse mutlu olarak devam edicema.s.

bencede önce konuş,baktın düzelmiyor çekmek zorunda değilsin
çocuğunda yokken bişeyleri düzeltmen gerekiyor
bu dayak atan erkekleri biyere toplayıp hergün dövmek lazımklava:

Canım benim daha evliliğin cicim aylarında yaşadıklarına bak mafoldumben Açık ve net konuşucam canım eşinin seninle ilgisi hiç yok . sensiz gezmeler,ilgisizlik,özellikle dayak bunların hiçbirisi normal değil.Açıkçası şuan da bunları yaşadıysan ilerde neler olur nelerrr :mymeka: Mantıklı davran sevgi bi yere kadardır untuma ilerde çok daha pişman olursun.Otur ve ciddi ciddi konuş ne yapmaya çalıştığını sor ve evliliği bitirmeyi düşündüğünü tavrı ne olcak bakalım.klava: Eğer tavrı ne yaparsan yap tarzındaysa bitmiştir herşey.Eğer aklı başına gelirde özür diler ayrılmak istemez seni sevdiğini söylerse şans ver derim.Ama 1. şıkka hazırlı ol canım
Bu arada ailenin de nabzını yokla bence ne düşünüyolar her zaman arkanda olurlar mı ?:teselli:

Evlenirken ailelerin onayının ne kadar önemli olduğunu kendi evliliğimde de yaşamış biriyim.
Öncelikle arkadaşım sizi malesef zor günler bekliyor. 11 ayda evliliğiniz bu duruma düştüyse, hele hele birde üstüne dayak eklendiyse malesef iyi günleri unutun. Çocuğunuz yok, hemen bu yoldan dönün. Aileniz tepki göstersede dönün. Yoksa istemediğiniz bir evliliği yıllarca sürdürmek zorunda kalırsınız.
Benden bir abla tavsiyesi, sakın çekinmeyin ve işi bitirin.

sanırım küçük yaşta aklınız ermeden doğru kararlar almadan bu evlilik olayına kalkıştınız.ailenizle aranızı düzeltmeniz sizin adınıza olumlu bir gelişme.arkanızda bir dayanak hissetmeniz manevi olarak size yeter.kız kardeşiyle gezmeler , tatile gitmeler falan ne oluyor dedirtiyor insana.hiç normal değil.belkide gideceği kişi erkek arkadaşları bile değil.üstelik dayakta söz konusu..durum oldukça zor.keşke baştan işleri sıkı tutup bağınızı güçlendirmiş olsaydınız.
şimdi size şunu yap bunu yap diyeceğim ama inan hiç içimden gelmiyo...kolay olmayacak söylemesi bile.yapması kimbilir nasıl olur
yüreğinizi dinleyin ben bu yolda devam ederim seviyorum katlanırım derseniz bu evliliği kurtarmak için elinizden geleni yapın...
haa gücüm ve umudumda yok derseniz zararın neresinden dönsen kardır......bir düşün kendini ölç biç tart derim.herşeyin cevabı sende...

resmen evliliği elinde patlayanlardansın..vallaha hiçç normal şeyler değil bunlar.sertçe bi tepkinin zamanı gelmişte geçiyor..böyle geçmez bu zaman emin ol,bir an önce tedbir almalısın..:1no2:

dayak atması bilmem nerelere arkadaslarıyla gitmesi kafasına göre takılması
ve en önemlisi cocuğumun olmaması boşanmam için yeterde artar bile
zaten bu şekilde davranan bi adama karsı içimde sevgi saygı kalmaz
böyle oluncada aynı evde aptal yerine koyulmak için mi evli kalayım

evli değil iki arkadaş gibi takılırken nasıl evliyim diye düşünebiliyorsunuz ki ??

şu anda adına evlilik denemeyecek bir ilişki yaşıyorsunuz ne yazık ki resmi olarak !!!

evlilik kriterlerinizi yazında ona göre yorum yapalım

zamanında ailenize sırt çevirmişsiniz bu zaten büyük bir hata

ne büyüklüktür ki onlar affetmişler sizi ve görüşüyorlar

asla ve asla size şiddet uygulayan biriyle mutlu olamayacağınız nasıl göremiyorsunuz ???

son noktayı koyma zamanı gelmişde geçiyor !!

rica ederim daha fazla kendinizi ezdirip gururunuzu ayaklar altına aldırmayın !!!

Kesinlikle katılıyorum..Bir şeyler bittiyse ve işin içine dayak girdiyse daha bunu devam ettirmenin anlamı ne ?

Evet isterseniz sürer gider bu evlilik ama ne için??

canım isin zor gercekten bende şu anda boşanmak üzere olan bir kadınım. bu isler zor ama dünyanında ucu yok nereye kadar bana sorarsan cocuk yapmamaya dikkat ederek biraz daha bekle en azından hukusal acıdan bir yıl dolması lazım. cocuk olmadan biraz bekle konus anlat düzelebilme ihtamalarini dene derim hemen bosanma ama dayakta varmıs işin zor. ama her ne olursa olsun saygının ve sevginin bittiği bir evlilik bitirilmeli bence. iyi düşün kararını ver ve bu kararının arkasında dur. allah yar ve yardımcın olsun...

Eşin sana dayak atıyor. Gününü kardeşiyle harcıyor. arkadaşlarıyla geziyor sende hala onsuz yapabilirmiyim diyorsun. Kafanı kullan biraz kafanı. Adam sensiz zaten bu hayatta. Sadece sahip mal ilişkisi var evliliğinizde.
Ağır oldu biliyorum ama belki aklın başına gelir.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.

eşin de,senin onunla kaçarak evlenmenin verdiği rahatlık ve vurdumduymazlık var..Arkadaş çevresi de çok etkiliyodur onu..Ailene hiç olmassa dayak yediğini söyle..yeteri kadar onların haberi olmadan kendi başına kararlar alıp,uygulamışsın zaten..Belki destek olurlar sana ve herşey daha da kolaylaşır.

biliyorum ve hâlâ inananıyorum ki hiçbirşey baki kalmaz.. kalmıyor..
lütfen siz de inanın..
yaslanma gücü verir..

bu olayda şiddet etkiledi beni
şiddete şiddetle karşıyım
sen bilirsin arkadaşım
bir kere oldumu bilki devamıda gelir bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…