- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
- Konu Sahibi karadestan
-
Bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu akşam alıp karşıma adam akıllı konuşucam..Bu saatten sonra kaybedecek birşeyim kalmadı..Ya yeni bir geleceğe merhaba ile başlıcam.YaDA EVLı BıR BAYAN OLARAK MUTLULUĞUN TADINI ÇIKARMAYA BAŞLICAM[/QUOTE]
şu büyük harfle yazdığınız şeyi umarım yanlış anlamıyorumdur.
ne tarz bir mutluluktan bahsediyorsunuz.
Bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu akşam alıp karşıma adam akıllı konuşucam..Bu saatten sonra kaybedecek birşeyim kalmadı..Ya yeni bir geleceğe merhaba ile başlıcam.YaDA EVLİ BİR BAYAN OLARAK MUTLULUĞUN TADINI ÇIKARMAYA BAŞLICAM
merhaba
11 ay önce kaçarak evlendik eşimle.Ailem kabul etmemişti.Fakat onlarda kabullendi daha sonra..Eşim ilk başlarda iyi idi.Fakat sonradan arkadaslarıyla gezmeye evini ihmal etmeye vede eşinden ayrılan görümcemle sürekli dışarıya çıkmaya başladı.Açıkcası ben sadece köle olmaya başladım..Sürekli tartışmalar ve en sonunda dayak tabiki..Sevgi varmı bilmiyorum..Ama ne yapacağımada karar vermedim.Ailem dayak konusunu bilmiyor.aNLAYACAĞINIZ içim buruk.Şimdide hafta sonu için arkadasları ile antalya ya gitmek istiyor.Bizim evlilik bitmiş.Ayrılmak istiyorum ama yapabilirmiyim onsuz..Yada neler bekliyor beni.lÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN..iÇİME ATMAKTAN MAHVOLDUM ARTIK
Evlenirken ailelerin onayının ne kadar önemli olduğunu kendi evliliğimde de yaşamış biriyim.
Öncelikle arkadaşım sizi malesef zor günler bekliyor. 11 ayda evliliğiniz bu duruma düştüyse, hele hele birde üstüne dayak eklendiyse malesef iyi günleri unutun. Çocuğunuz yok, hemen bu yoldan dönün. Aileniz tepki göstersede dönün. Yoksa istemediğiniz bir evliliği yıllarca sürdürmek zorunda kalırsınız.
Benden bir abla tavsiyesi, sakın çekinmeyin ve işi bitirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?