• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz bı evlılık yardm edınnn

bu evlilik böyle gider bikere eli alışmış her tartışmada kaba kuvvette başvurur kocan sen buna izin vermemelisin ben bunları ilk eşimde yasadım evliligim iki çocugum oldugu için 10 yıl anca sürdü çocuklar için çekiyordum evliligimi ama yannış yaptımı anladım sonunda ayrılmaya karar verdim çünkü hayatımdan zamanlarım gidiyordu sana söylüyecegim bu evlilikte dayak varsa öyle gider degişir diye bekleme zamanını boşa harcama derim daha gencsin kaybedecegin hiçbirseyin olmaz ama keşke hamile olmasaydın çocuk içinde hayatından olma bence çocuk bişekilde büyür :50:

Hic kimse kimseye el kaldirma hakkina sahip degil ve bu kabul edilemez.ne demek vuruyor ya inanilir gibi degil😁
Cok,cok tazesiniz oturun konusun biraksin bu huylarini aksi halde neye basvuracaginizida bildirin.

Siddet olaylari duyunca cok kiziyorum ayni andada sinirlerim zipliyor.😠😠

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Dün konusup bosanmaya ıkna etmıtım ama dunden berı aglayıp yalvarıyo son bi şans diye bana yardımcı olun arkadaslar ne yapmalıyım o son sansı vermelımıyım sızce..dene gor en ufak hatamda ayrılırız dıo

Dün konusup bosanmaya ıkna etmıtım ama dunden berı aglayıp yalvarıyo son bi şans diye bana yardımcı olun arkadaslar ne yapmalıyım o son sansı vermelımıyım sızce..dene gor en ufak hatamda ayrılırız dıo

bence sans falan vermeyın huylu huyundan vazgecmez . henuz ısın basında ıken cocuk falan gırmemısken araya bu ısı bıtırın yoksa ılerde emın olun daha zor ve yıpratıcı bır hal alır. tecrube ıle sabıttır. bı sey olmuosa olmuodur 2*2=4:19::19:

Arkadaşla bu arada eşim dava açmıyor ve benden bekliyor sizce bunun sebebi ne olabilir neden o davayı sen açacaksın diyor

Türk mahkemeleri genel anlamda kadından yana olduğu için kadınların açtığı boşanma davaları çok daha çabuk sonuçlanıyor. Eğer o dava açar siz boşanmak istemiyorum derseniz mahkeme uzaaarrrr giderrrrrr, ama yok siz açarsanız bir kaç celsede biter. Mahkemenin uzaması riskini, sizin gıcıklık olsun diye işi uzatma riskini göze alamıyor olabilir.

Bir arkadaşa nafaka vermemek için demiş ama, ilgisi yok. Zaten çalıştığınız için tarafınıza nafaka bağlanmaz. Fiziksel ve psikolojik şiddeti delillerle ispat edebilirseniz en fazla manevi tazminat alabilirsiniz. Tazminat talep ederseniz de, mahkeme yine uzar, onlar itiraz eder temyize gider, vs vs...

Valla şahsım adına, bu konularda biraz fazla boşvermiş olabilirim ama, böyle bir durum da , üstelikte çalışıyorsam ne nefaka ne de tazminat peşine düşerim. Mahkeme salonlarında para için o adamın önünde eğilmem. Bir an önce kurutulur, hayatıma yeni bir yön çizerim. Çünkü mahkeme süreçleri sancılı oluyor, kesinleşinceye kadarda bir düzen kuramıyorsunuz, isminizin sorulduğu yerde bile hala onun soyadını kullanıyor olmak bile yeterince huzursuz edici bence.

Açın davanızı, uğraşırım fark etmez diyorsanız tazminatta talep edin, boşanın gitsin. Çünkü eşiniz oldukça dengesiz, hayatınızı çalmasına müsaade etmeyin.

dün konusup bosanmaya ıkna etmıtım ama dunden berı aglayıp yalvarıyo son bi şans diye bana yardımcı olun arkadaslar ne yapmalıyım o son sansı vermelımıyım sızce..dene gor en ufak hatamda ayrılırız dıo

canım herkes son bi şansı hakeder ama son şansı vermek sşze bağlı sevginiz ona karşı ne kadar kalbiniz ne diyor sizce hakediyormu o şansı

canım herkes son bi şansı hakeder ama son şansı vermek sşze bağlı sevginiz ona karşı ne kadar kalbiniz ne diyor sizce hakediyormu o şansı

bilemiyorum o kdar perişan haldeydi ki hakediyo gbiydi ama cokkk kararsızımm:44:

Öncelikle sakin olmalısın. Herşeyi detaylıca düşünmelisin. Artıları eksileri. Bende senin durumunun tam zıttını yaşıyorum şuan. Kocam benim ona ilgisiz olduğumdan, çok değiştiğimden onu sevmediğimden şikayetçi. Gerçektende haklılık payı var. Ne oldu bilmiyorum ama evlendikten sonra kocama karşı soğudum. Onun her kafı bana batar oldu. Onunla aynı yatakta yatmak bile istemiyorum. Ve gerçektende ona pek iyi davranmıyorum. Kocamsa sabır diyip dururdu taki 6 ay öncesine kadar. 6 ay önce bir akşam artık bana katlamadığını benim onu sevmediğimi ve hayatı ikimizede zindan ettiğimi vurgulayarak boşanmak istediğini söyledi. İşte o an beynimden vurulmuşa döndüm. Sadece sustum bütün gece düşündüm. Adam gerçekten haklıydı. Beni çok seviyordu ilgiliydi alakalıydı. Bir dediğimi ikiletmiyordu. Ama bense ona hep ilgisiz alakasızdım. Bütün hatalarımı düşününce ondan düzelmem için süre istedim. Kabul etti. Kendimi değiştirmek için çok ugraştım ama başaramadım ve sonunda boşandik. Diyeceğim o ki; sevgi olmadan olmuyor!!!

Back
X