Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi hevin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani hiç mi hayal gücümüz yok
yabancı diziler o kadar güzel ki senaryolar öyle farklı değişik
ama yok biz calarız ancak yada klasik agalık yok töre yok aşk konularını cekeriz
sonra bu kadroya gelince deniz akkaya bree ne alaka nerde onda bree de ki asil duruş
bree yi dolunay soysert filan oynasaydı bari
hande ataizi gaby olacakmış cok komik bari şöyle dogal esmer güzeli bir kız koysalardı inandırıcı olurdu
bir tek berna lacin güzel olmuş linet rolüne
oda bunların arasında harcanır

sonra bunlar o hatunlara göre genc degilmi ya benim bildiğim kadarıyla gaby hariç hepsi 40 üstü onların

Yalan oldu bu dizi galiba, hic haber yok. :1ninca:

ayy illaki yabancı versiyon çekecez eminim çok saçma olur biraz kendi içimizden bi konu bulalım ya sonuçta umutsuz ev kadınları tiplemesi bizim türk kadınımıza uyan bişey değil ki
ha bizim türk kadının yansıtırsa onu bilemem evin hizmetçisi gibi tek işi yemek bulaşık çamaşır bi de çalışan bayansa hayat daha da zor ..

Hande Ataizi'nin estetik yaptıra yaptıra mimikleri kaybolmuş zaten.
Ne diye o kadını hala bir dizide hem de baş rollerden birinde oynatırlar anlamıyorum.
Her şeyden önce sevilen biri de değil zaten milletimiz tarafından.
Iyyykkkk , böööyyykkk... suratını gördüğüm an kanal değiştiririm.
Gaby'i böyle itici bir kadın oynamamalı.

eğer bu kadro varsa hiç başlamasınlar bence
bu ne ya?:76:
orjinalini seyrederim daha iyi

Songül Öden de Umutsuz Ev Kadını Oldu

Songül Öden Umutsuz Ev Kadını oldu...

Bol Emmy ödüllü Amerikan dizisi "Desperate Housewives"ın yerli versiyonu "Umutsuz Ev Kadınları"nın kadrosu yavaş yavaş netleşiyor. Milliyet'in haberine göre; Medyapım'ın imza atacağı dizinin kadrosuna Songül Öden de katıldı. "Gümüş" dizisiyle Ortadoğu'da da çok tanınan Öden, "Umutsuz Ev Kadınları"nda Teri Hatcher'ın canlandırdığı Suzan Mayer rolünü canlandıracak. Karakterin Türkçe adı da Suzan olacak. Çekimleri yakında başlayacak olan dizinin diğer oyuncuları Ceyda Düvenci ve Evrim Solmaz ile geçen günlerde el sıkışılmıştı.

Son düzenleme:
küçük sırlarıda gossip girlden kopyaladılar ilk zamanlarda izlendi sonra sıkıldı birçok kişi hala yayında ama bence kimse doğru düzgün herhafta heyecanla takip etmiyor gossip girli hala izliorum ama küçük sırlar sarmadı beni becerememişler sanırım

Son düzenleme:
yerli versiyon mu yaaa
olmaazzzzz böyle bir şey yapmayın severek izledim desperate housewafe i yerli yapmayın. :18:

Nerdeyse iki yıl önce açmıştım konuyu,
oynamıcak diye sevinirken başlıyor mu yoksa gerçekten?

Bol Grammy ödüllü Amerikan dizisi ?Desperate Housewives?ın yerli versiyonu ?Umutsuz Ev Kadınları?nın kadrosu yavaş yavaş netleşiyor

Medyapım?ın imza atacağı dizinin kadrosuna Songül Öden de katıldı. ?Gümüş? dizisiyle Ortadoğu?da da çok tanınan Öden, ?Umutsuz Ev Kadınları?nda Teri Hatcher?ın canlandırdığı Suzan Mayer rolünü canlandıracak. Karakterin Türkçe adı da Suzan olacak. Çekimleri yakında başlayacak olan dizinin diğer oyuncuları Ceyda Düvenci ve Evrim Solmaz ile geçen günlerde el sıkışılmıştı.

yaaa gül gül öldüm konu 2 yıl önce açılmış dizinin yerinde yeller esiyor bizde yorum yapıoruz kim çekti ki başa anlamadım

gerçekten de çekilecek galiba.kesin tutulmaz ama en azından doğru düzgün oyuncular seçsinler.en azından genç olmamaları lazım.orta yaşa yakın oyuncular olmalı.

Beş yıl boyunca ?Yaprak Dökümü? dizisinde Fikret karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Bennu Yıldırımlar, yeni sezonda ünlü Amerikan dizisi ?Desperate Housewives?ın (Umutsuz Ev Kadınları) yerli versiyonunda rol alacak.

Yeni yayın döneminde Kanal D?de ekrana gelecek olan Medyapım imzalı ?Umutsuz Ev Kadınları?nda Yıldırımlar, orijinal versiyonda Marcia Cross?un canlandırdığı temizlik, yemek, düzen saplantısı özellikleriyle öne çıkan Bree Van De Kamp karakterini oynayacak. Rolün Türkçe adı ise Berrin olacak. Dizide diğer rolleri ise Songül Öden, Ceyda Düvenci ve Songül Öden canlandıracak.

Serhat Tutumluer ve Özge Önder de diziye katıldı

Amerikan televizyonlarının en çok izlenen ve bol ödüllü dizilerinden biri olan, Desperate Housewives'tan uyarlanacak olan dizideki altı başrol belli oldu.

Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan Desperate Housewives uyarlamasında, bayan başrollerden Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Songül Öden ve Bennu Yıldırımlar kesinleşirken, kadronun son bayan başrolünü de, son olarak Ömre Bedel adlı diziyle ekranlara gelen Özge Özder kaptı. DiziFilm.com'un haberine göre, dizinin erkek başrolü de belli oldu. Sahra'yla yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serhat Tutumluer de izleyici karşısında olacak.

Eylül ayı itibariyle Pazar akşamları Kanal D ekranlarında olacak ve adı önümüzdeki hafta netleşecek olan uyarlama dizinin çekimlerine, 22 Ağustos'ta başlanması planlanıyor.

Dizinin dış çekimleri Küçükyalı'da, iç çekimler ise, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Keşanlı Ali Destanı gibi yapımlara ev sahipliği yapan Beykoz Kundura'daki stüdyolarda yapılacak.

Dizinin kıyafetlerini ise ünlü modacı Dilek Hanif hazırlayacak.

Desperate Housewives uyarlamasında, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Songül Öden, Bennu Yıldırımlar ve Özge Özder umutsuz kadınları oynayacak. Dizinin erkek başrolü de belli oldu. Sahra'yla yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serhat Tutumluer de izleyici karşısında olacak.
Eylül ayında başlayacak ve Pazar akşamları Kanal D ekranlarında olacak dizinin adı önümüzdeki hafta netleşecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…