umutsuz vaka

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
merhaba arkadaşlar aranızda kasık çektirip hamile kalan var mı bide soğan kürü deneyip hamile kalan var mı bunların hiç birini denemeyip hamile kalan var mı ayy ben sıkıldım artık her ay adet görmekten :( :( :(

Merhaba canım benim de sıkıntim seninle aynı bende hamile kalamiyorum. Bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Sen ne zamandan beri deniyorsun?

valla canım bende bi senedir çocuk deniyoruz olmuyor açıkcası soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama

Sorma aynı durumdayiz. Yine bi umutla beklerken geldi bugün kırmızılar :/
Allah yardımcımız olsun canim, inşallah hayırlısı ile bizde bi gün anne olacağız

Amin canım benim burdan yine haberleşelim. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalırız

Amin canım benim burdan yine haberleşelim. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalırız

inşallah canım ya valla sıkıldım bide biliyor musun arkadaşlar felan ayy noldu sizin tedavi diyor bende diyorum biz tedavi görmedik ki onu nerden çıkardın bu seferde diyorlar ee hastneye gittiniz ya diyorlar tmm gittikte sanki kısırlık için mi gittik genel kontrol için gittik insanı daraltıyorlar yeminle :(

Ay sorma ya benim daha dün çocukluktan bi arkadaşım noldu senin bebek işi dedi, bende dalgaya vurdum beceremiyoz biz bi tutturamadik dedim. Benim hemen tutuyor biz ikinciyi erteledik siz daha durun vs demeye başladı. Allah vermedikten sonra yapacak birşey yok inşallah planlarınız tutar dedim. Çok sinir bozucu, gerçekten sanki bizim elimizde gibi. Sanki kendisinin olduğu için bi havalara girme durumları beni sinir ediyor

Ay sorma ya benim daha dün çocukluktan bi arkadaşım noldu senin bebek işi dedi, bende dalgaya vurdum beceremiyoz biz bi tutturamadik dedim. Benim hemen tutuyor biz ikinciyi erteledik siz daha durun vs demeye başladı. Allah vermedikten sonra yapacak birşey yok inşallah planlarınız tutar dedim. Çok sinir bozucu, gerçekten sanki bizim elimizde gibi. Sanki kendisinin olduğu için bi havalara girme durumları beni sinir ediyor

aynen canım aynen sanki kendiliğinden oluyor allah vermedikten sonra olmuyor yani sıkıntın olsada vermiyor olmasada . benim arkadaşım vardı eşinde sıkıntılıydı doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi tüp bebek yapın gidin felan demiş bayağı moralleri sıfır oldu ondan sonra başka doktora gittiler eşi ilaç kullandı ertesi ay kız hamile kaldı şuan da 5 haftalık düşün yanş onlarda bi sene felan uğraştılar vermeyen rabbim vermiyor

aaaaa gerçekten mi ben onu hiç duymamıştım :/
evet canm benım bı arkadasım yapıyodu bu kürü kız çok düzenli yapıyodu sonuna kadar içiyodu tiksinmeden çay gibi. ona ragmen gecmemıştı kistleri. öncedende amelıyat felen olmuş sanırım. bende öyle duyunca korktm açıkcası. ama fayda verdiğide vardır mutlaka da.. işte

aaaaa gerçekten mi ben onu hiç duymamıştım :/
evet canm benım bı arkadasım yapıyodu bu kürü kız çok düzenli yapıyodu sonuna kadar içiyodu tiksinmeden çay gibi. ona ragmen gecmemıştı kistleri. öncedende amelıyat felen olmuş sanırım. bende öyle duyunca korktm açıkcası. ama fayda verdiğide vardır mutlaka da.. işte

Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. 1 hafta daha devam ettim. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.Bakalım sonucu merak ediyorum artık beklemedeyim 10 ocakta adet olcam

tabi doğrudur canım benim bi arkadaşım vardı bekar daha oda adet düzensizliği vardı o yğzden içti çok faydalı dedi bana ne varsa akıyor temizleniyor dedi sende dene dedi çocuk için içenler var dedi ve sonuçta hamile olanlar var dedi ben bi kere içtim tiksindim içemedim ama bu ay denemek istiyorum sonuçta herşeyi deniyoruz doktorların verdikleride bazen olmuyor tutmuyor mesela klomen ilacı klomeni kullandıktan sonra yumurta çatlamazsa kist yaparmış bu yüzden doktorun çatlatma iğnesi vermesi gerekiyormuş ama bana vermedi iğne felan bende kist oluştu

Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. 1 hafta daha devam ettim. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.Bakalım sonucu merak ediyorum artık beklemedeyim 10 ocakta adet olcam

canım yakı dediğin nedir süt buharı nasıl yapılıyor ne işe yarıyor

Back
X