• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz ve mutsuzum

eşin seni gerçekten sevse kilona takılmaz kilon yüzündne seni sevmekten vazgeçmez tmam kiloyu sevmeye bilir ama bunu seni kırmadanda dile getirebilir
hayatım seni seviyr begenyrm ama kilo versen hem saglıgın hemde görsel açıdan daha iyi olur diyebilir sana olan sevgisini hissetirerek bence sorun kilodan çok aranızdaki sevgi sandıgınız seyde

sizin iradenize sahip çıkamayışınız, çok yemek yemek isteyişiniz tamamen psikolojik, mutsuzluktan.. Genelimiz mutsuz olduğumuzda mutfağa koşuyoruz.. Kilo vermelisin ama ordan burdan bulduğun diyetlerle değil. diyetisyen kontrolunde.. sadece bir ay sabret dişini sık diyet yap, kilo verdiğini görünce daha da hırslancaksın zaten... Eşinin kilo için aranıza duvar örmesi mantıklı gelmedi seven insan gelip geçici güzellikler için araya sogukluk sokmaz.. Kilo bu bugün alırsın yarın iradeyle verirsin. Eşin yanında olmalıydı.

sakın kafanıza göre diyet yapmayın ,uzman bir diyetisyenden yardım alın ,zaten bu beslenme alışkanlığınıza göre bir program hazırlanıyor ,yani sık sık az yiyebileceğiniz bir menüyle diyet yaptığınızı bile anlamıyorsunuz ..belki insülin direncinizde problem var bu yüzden veremiyorsunuz?
size tavsiyem her öğünden önce metebolizmayı hızlandıran zencefil zerdeçal tarçın kürünü mutlak tüketmeniz,52 kilo bir kadın olarak söylüyorum ki kesinlikle kilo kontrolü sağlıyor,burası yeri olmadığı için uzun uzun yazmayayım ama konular arasında mutlaka bulursunuz

Arkadaslar 29 yasindayim bir bucuk yasinda bir oglum var esimle birbirimizi severek evlendik.esim makyajdan suslenmekten hoslanmaz ona göre guzelligin tek ölçütü zayif olmak.gelgelelim ben hicbir zaman zayif bir kiz degildjm ne tanistigimizda ne iliskimizde nede simdi .boyum 173 kilomda 70 civatlariydi.oysa dogumdan sonra cok ciddi rahatsizliklar gecirdim yoğun bakımda kaldim ameliyat oldum uzun süre tedavi falan.su an tam 92 kiloyum.kendime olan saygimi yitirdim.eskiden esim bana aşık aşık bakardi cok zayıf olmamama rağmen asikti bana sacima yuzume kokuma ne bileyim iste.simdi ise yuzume doğru düzgün bakmiyor bile kilo vermem konusunda beni uyarıyor hergün diyete başlıyorum ama hergün bi noktada bozuyorum mutsuz oldukca kendimi yemeğe veriyorum.esimle aramizda görünmez bile diyemiycem görünür bir duvar var artık cok uzaklastik birbirimizden.bir hafta sonra bayram ve biz memlekete gidicez ben ne giyicem napicam gene.kenndime saygim kalmadi.eakiden esim beni kaybetmekten cok korkardi simdi ise ben onu kiskaniyorum deli gibi.zaman gectikce o karizmatiklesti bense bir zavallı kadın moduna girdim.yaziyorum yazıyorum ama.kim ne diyecekki bana bogazimi tutmam lazim dimi ama yapamıyorum icimi dökmek istesim.herkese Teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun. hep diyorum kilo alınır da verilir de. Allah çaresiz dert vermesin. düzenli beslenme, diyet, spor.

eskisinden güzel fiziğiniz olur. eşiniz çok yanlış davranmış. kilo vermenizi isteyebilir tamam ama yüzünüze bile bakmaması uzak davranması çok çok yanlış. bir kişiyi çekici bulmakla sevmek ayrı kavramlar. belki sizi artık çekici bulmuyordur tamam ama sevgisi de mi bitti yani. sağlık sorunları yaşadığınız için her türlü yanınızda olmalıydı.

şimdi kendiniz için zayıflayın, güzelleşin, özgüveninizi toplayın. sonra eşiniz sizi kıskansın, o düşünsün.

Arkadaslar 29 yasindayim bir bucuk yasinda bir oglum var esimle birbirimizi severek evlendik.esim makyajdan suslenmekten hoslanmaz ona göre guzelligin tek ölçütü zayif olmak.gelgelelim ben hicbir zaman zayif bir kiz degildjm ne tanistigimizda ne iliskimizde nede simdi .boyum 173 kilomda 70 civatlariydi.oysa dogumdan sonra cok ciddi rahatsizliklar gecirdim yoğun bakımda kaldim ameliyat oldum uzun süre tedavi falan.su an tam 92 kiloyum.kendime olan saygimi yitirdim.eskiden esim bana aşık aşık bakardi cok zayıf olmamama rağmen asikti bana sacima yuzume kokuma ne bileyim iste.simdi ise yuzume doğru düzgün bakmiyor bile kilo vermem konusunda beni uyarıyor hergün diyete başlıyorum ama hergün bi noktada bozuyorum mutsuz oldukca kendimi yemeğe veriyorum.esimle aramizda görünmez bile diyemiycem görünür bir duvar var artık cok uzaklastik birbirimizden.bir hafta sonra bayram ve biz memlekete gidicez ben ne giyicem napicam gene.kenndime saygim kalmadi.eakiden esim beni kaybetmekten cok korkardi simdi ise ben onu kiskaniyorum deli gibi.zaman gectikce o karizmatiklesti bense bir zavallı kadın moduna girdim.yaziyorum yazıyorum ama.kim ne diyecekki bana bogazimi tutmam lazim dimi ama yapamıyorum icimi dökmek istesim.herkese Teşekkürler
Hey gidi. Bi aralar şişman bir kız yazıyor bunu dikkatli oku lütfen . 90li kilolarına görmedim ama hep 15 kilo fazlam vardı uğraşır diyet yapar 5 kilo ancak verir geri alırdim. Ama miutluydum. Sonra aşık oldum ha siz saniyosunuz ki aşık olduğum kişi beni beğensin diye kilo verdim çabucak
Hayır. O kişiyle çıktık bir süre ama beni terketti sorun kilo falan da değildi tabi. Hic barismamak üzere ayrıldık. Sonra gelsin depresyon iki ayda 17 kilo verdim su an 34 bedenim ha sana demiyorum ki depresyona gir ama görüyorsun hem sağlığın için önemli hem de sosyal hayatin için. Boşver önemli olan iç güzelliği diyenleri. Bak kocan bile boyle yuzeysel davranabiliyor. Zayifla ama önce kendin için. Benim annem diyetisyene gidip 1 yılda 40 kilo verdi. Lütfen yapamam zayiflayamam olmuyo falan deme. Birçok kişi aşağı yukarı sağlıklı beslenip spor yaparsa zayıflayacak metabolizmaya sahip. Bazısı hızlı verir bazısı yavaş. Ama sonuçta verir. Hırs yap ve zayifla zaten ilk bir ay diyet yapınca miden küçülür eskisi gibi iştahla yiyemezsin. Ben su an zorla yiyorum mesela

eşin seni gerçekten sevse kilona takılmaz kilon yüzündne seni sevmekten vazgeçmez tmam kiloyu sevmeye bilir ama bunu seni kırmadanda dile getirebilir
hayatım seni seviyr begenyrm ama kilo versen hem saglıgın hemde görsel açıdan daha iyi olur diyebilir sana olan sevgisini hissetirerek bence sorun kilodan çok aranızdaki sevgi sandıgınız seyde
Oylemi dersin sevgimi saniyorum oylemi sanmisim acaba bugune kadar belkide dedigin gibi kendimi kandiriyorum

Boyum 1.78. Kilom 105.5tu gectigimiz eylulde. Su an 66 kiloyum. Koruma donemindeyim. Iradeniz zayifsa tek caresi diyetisyen, birine duzenli hesap verme sizi frenler. Ben diyetisyen esliginde kilo verdim. Esiniz icin degil cocugunuz icin kilo vermelisiniz. Benim en buyuk motivasyonum kizimin 1.yas gununde guzel bir anne olarak gozukmekti ve amacima ulastim. Siz de yapabilirsiniz ama bahane uretmeden cozume odaklansaniz en iyisi olur.

benim erkek arkadaşımda zayıf olmamı ister çoğu erkek dile getirmesede genel kanı bu yöndedir. bence sizde elinizden geleni yapın hem insan zayıfladıkça kendini çok daha iyi hissediyor kendinizede bi ödül olur

Oylemi dersin sevgimi saniyorum oylemi sanmisim acaba bugune kadar belkide dedigin gibi kendimi kandiriyorum
canım ben kilo alsam eşim bana buşekiklde davransa ben böyle düşünürüm benm eşim 300 kilo olsa benm için aynı olur sadece saglıgını düşünürm

Bi arkadaşım (26 yasindayken) 110 kiloydu. Boyu da 1.68 falan. Sadece daha az yiyerek ve hafta ici gunde (ise gelirken 15 giderken 15 dk) toplam yarim saat yürüyüş disinda spor yapmadan 1 yilda 47 kilo verdi :KK56:

Sonucta bu kiloları uzun bi surecte almissindir ve bir yil bu kilolardan kurtulmak için ideal. Yürüyüş gunde yarim saat de olsa bu sayede sarkmadi da vücudu. Daha fazla zayıflamak istemedigi için de kilosunu koruyor suan. Yani istese daha fazla kilo verebilirdi. Bir gun fazla kacirsa 2 3 gun yediklerine dikkat ederek kilo kontrolünü sagliyor.

Siz yürüyüşü bir saate de cikarabilirsiniz spor yapma şansınız yoksa. Yani isteyince oluyor merak etmeyin :) Tabi hastalık gecirdiginiz için yine bi doktora da görünmek de fayda var.

Kesinlikle hata hemen yarin hirs yapin diyetisyene gidin simdi randevu alin kendinize belki sandiginozdan bile cabuk verirsiniz insulinle herhangi bir saglik sorunuyla alakaliysa cunku dengelicek birseyler yapiyolar diyetisyen gitmelisiniz onceden saglikla alakali sikintilariniz oldugu icin daha oncr gittinizmi diyetisyene hirs yapin zayiflayin ustunede bi kuafor bir sac degisimi bu arada ne zaman dogum yaptiniz

Simdi gordum dogumda yeni sayilir bununda etkisi var tabi hersey sizin elinizde kilo verip bizede burdan yazin tekrar beraber sevinelim:KK9::KK9:

Bacım adam zayıf istiyor öyle çekici buluyor seni sende önce saglığın sonrada eşin için verecen kiloyu .hem adam kötü birşey istemiyor .caresi senin elinde bahane üretirsen asla basaramazsın

Back
X