- Konu Sahibi iloveyou45
arkadaşlar ben 19 yaşındayım üni 1 deyim şu an ve bi problemim var çok az arkadaşım var. bi tane çok yakın kardeşimden de öte gördüğüm biri var zaten tamam onla mutluyum ama ben okulda hiç kimseyle konuşmuyorum ve bu durum beni çok üzüyor. neden konuşmuyosun derseniz de o kadar saçma sapan insanlar var ki hepsi birbirini gösterme telaşında, kapı gıcırdasa espri yapmaya çalışacak insanlar var yani. millet birbirinin evinde kalıyo ben kaç ay oldu daha kimseyle konuşmuyorum. insanların kalabalık arkadaş gruplarını gördükçe çok kıskanıyorum. ilkokuldan bi arkadaşım var hem üniversiteden, hem liseden, hem mahallesinden hem de yazlıktan kalabalık arkadaş grupları var. ben de kalabalık bi arkadaş grubum olsun isterdim ama bu saatten sonra olmaz heralde. her gün geliyorum evde tv izliyorum akşama kadar sanki emekli gibi. (Yanlış anlaşılmasın aşağılamıyorum kesinlikle) sadece akşam olmasını bekliyorum ve böyle böyle yıllar geçecek biliyorum. çok boş.. gerçekten hayat beni boğuyo artık. geleceğime umutla bakamıyorum hayata niye geldim diye düşünüp duruyorum hatta. ben eskiden sporcu olmayı çok isterdim eğer olmuş olsaydım cidden dünyanın en mutlu insanı olurdum. şu an olamayacağımı bildiğim için gelecekle ilgili hayalim de kalmadı. neyin hayaliyle mutl uolucam ki ben ne mutlu eder beni bundan sonra. yarın psikiyatre gideceğim hatta bakalım o ne diyecek..