- 19 Ağustos 2023
- 977
- 527
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Ben 8 sene önce atanmış bir öğretmenim ilk akdeniz bölgesinde bir ile atandım ordan batı tarafında bir ile geldim ama memleketime hala otobüsle 10 saat uzaklıktayım. İlk atandığım yerde arkadaşlarım vardı daha mutluydum ama burada hiç dikiş tutturamadım. Okulda 2 kişiyle geçen sene samimi olmuştum onlarla aram bozuldu saçma şekilde anlatmıştım geçen bir konuda. Bir buçuk sene önce bir sevgilim oldu çok sevdim onu yani o da beni seviyordu hafta da 3-4 gün beraber kalırdık şu an hala yaşadığım evde . Her gün akşam olmasını dört gözle bekler pencereden görünce çocuk gibi sevinirdim öyle severdim 1 gün bile ayrı kalsak o da koşa koşa gelirdi evlenmek istiyor gibi davranıyordu ama bir anda ayrıldık evlenmek istemediğini söyledi sonra kanlı bıçaklı olduk ben hala onun varlığını özlüyorum ama çünkü burada hiç kimsem yok evde her gün yapayalnız oturuyorum bir cafeye oturacak bile kimsem yok. Beni böyle yalnız bıraktığı için bunu da bildiği için çok kızıyorum birileriyle tanışma yolları arıyorum ama olmuyor. 33 yaşındayım artık evlilikte çok zor gibi görünüyor zaten onunla yaşadığım şeylerden sonra hala toparlanamadı psikolojim uzun süre geçti biliyorum ama ara ara da görüştük barışmak istedi olmadı 5 ay önce de son kez görüşelim diye başka şehirden geldi sonra da engelledi beni açmazda artık. Kendimi yapayalnız hissediyorum okulda arkadaşım yok beni seven kimse yok