- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkçası bu dediklerinizi neredeyse her ay yapıyorum ama evet şekerli gıda çok yiyiyorumBenim önerim 1 ay boyunca dişinizi sıkıp gün aşırı ya da 2 günde 1(yumurtlamaya yakın ve yumurtlama zamanı gün aşırı) birliktelik ve birliktelik sonrası ayakları kaldırıp bir süre uzanmak. Özetle 1 ay boyunca sadece yumurtlama zamanı değil tüm zamanları değerlendirin bence. Bir de şekerli gıda çok tüketmeyin 1 ay.
Çok haklısınız inşallah kafamı toparliycamDaha çok yeni evlisiniz bebek olayı strese gelmez psikolojiniz bozulur. Hersey zamanda gizlidir bırakın akışına vakti geldiği zaman inşallah bebeginiz olacaktir. Her ay adet beklemek korkunç birseydir onun için söylüyorum. Çevrenize kulak asmayın hatta kimseye bebek istediğinizi söylemeyin. sorana henüz istemiyoruz deyin. Insanlar tuhaf istediğinizi söyleyince vah vah olmuyor bu gariplerin diye düşünüyorlar. Inanın bu çevre baskısı yüzünden birçok çift gereksiz tüp bebek zahmetine giriyor.
Bir de rafine şekeri neredeyse hiç tüketmeyip, meyve vs doğal şekeri de ve karbonhidratı da kontrollü tüketip deneyin. Bence etkisi olacaktır.Açıkçası bu dediklerinizi neredeyse her ay yapıyorum ama evet şekerli gıda çok yiyiyorum
Karmasik kurlere ben de karsiyim ama mide probleminiz ve bir rahatsizliginjz yoksa sogan kurunu deneyebilirsiniz, rahmi temizliyor sonucta ve sadece gebe kalmak icin degil her kadinin en azindan sene de bir kez yapmasi cok faydaliymis, ben sogan kurunu yaptigim ay hamile kaldim ...dedigim gibi saglik sorununuz yoksa deneyebilirsinzKürlere hiç girmek istemiyorum açıkçası hormonlara etki edebilir diye![]()
Bağışıklık içinde çok etkilidir soğan kürü. Ben covid dönemi özellikle yapıp içiyorum...Karmasik kurlere ben de karsiyim ama mide probleminiz ve bir rahatsizliginjz yoksa sogan kurunu deneyebilirsiniz, rahmi temizliyor sonucta ve sadece gebe kalmak icin degil her kadinin en azindan sene de bir kez yapmasi cok faydaliymis, ben sogan kurunu yaptigim ay hamile kaldim ...dedigim gibi saglik sorununuz yoksa deneyebilirsinz
Okulumu okudum mesleğimde var Allaha şükür evden çalışıyorumDaha 21 yaşındasın sen çocuksun birkaç yıl bekle
26 yaşındayım yeni evlendim 2-3 sene çocuk istemiyoruz sen daha çok küçüksün acele etme
Çocuk işi çok zor uykusuzluk gaz hastalığı filan derken 21 yaşında bunları yaşama
Okumadıysan git oku meslek sahibi ol çalış![]()
BendeÇocuk düsunuyo musunuz sorusunu soran insanların neslinin tükenmesini istiyorum![]()