Umuttepe Tüp Bebek

Mero4001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
210
63
48
28
Merhabalar burda sizlere umut olmak için yazıyorum profilime girerseniz daha önce yaşadıklarım mevcut 5 tane gebelik kaybım oldu ve artık tüp bebek yaptırmaya karar verdim umuttepeye gittim tedavim başladı Özge hoca yumurtalarımı topladı sonrası emek hocaya özel randevu alıp devam ettim çünkü asistanların incelemesini pek istemiyordum 5.güne 5 tane embriyom gitti ve 5aa kalitesinde biri transfer edildi(donmuş transfer oldum) geçen sene Ağustos ayında ve şuan çok şükür bebeğim 4 aylık umarım bu yazıyı okuyan yüreğinde annelik duygusunu taşıyan herkese ümit olurum

Ben de Özge hocada oldum tüm işlemlerimi ve şükür ki 22. haftamıza giriyoruz :) okuyan herkese umut olsun, ben çok okurdum transfer zamanı çünkü pozitif yorumlar arardım

Ben de Özge hocada oldum tüm işlemlerimi ve şükür ki 22. haftamıza giriyoruz :) okuyan herkese umut olsun, ben çok okurdum transfer zamanı çünkü pozitif yorumlar arardım
Evet canım bir umut insan arıyor pozitif yorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyeti ne bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…