Umuttepe tüp bebek

senbenbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
8
0
1
23
Merhaba kızlar Umuttepe de tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama aşılama sürecine girmek ve uzatmak istemediğim için direkt ücretli tüp bebek yaptırmak istiyorum hormon testi sprem testi vs istendi sadece bunlar eksik geriye kalan herşeyimiz hazır hormon testi için sabah saatine mi randevu almak gerekiyor erken saate randevu bulamadım tüp bebek yeni başlayanlar için randevu almıştım ilk gittiğimde şuan yine hormon testi için aynı yere randevu aldım doğru mu bilemiyorum ücretli ve raporlu fiyatının arasında çok fark var mı emek beyde yaptırabilmem için ona mı randevu almak gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Merhaba,
Zaten tahlillerinizin istemi yapılmış anladığım kadarıyla. Sisteme girilmiştir. Direk gidip kan vereceksiniz normalde.
İstenilen tarihin üzerinden çok mu zaman geçti?

Ben Ocak-Şubat gibi orada 2 aşılama geçirdim.
Zam gelmediyse o zamanki raporlu fiyat 25binlerdeydi. Ücretli ise 50-70 arasında bir fiyattı. Taze ve dondurulmuş transfer fiyatı farklıydı ama net hatırlamıyorum. Tabi ücretli de ilaçları da devlet desteksiz alınıyor. O da ciddi bir maliyet. Raporumuz karşılamasaydı 50bine yakın ücret ödeyecektik.

Emek Bey'e yaptırabilmek için ondan özel randevu almıştım ben. Orada gördüğüm kadarıyla herkes istediği doktora özel bir muayene randevusu alıp gelmişti. Diğer türlüsü denk gelirse gibi oluyor herhalde.

Merhaba hayır çok geçmedi 26 ekimde gitmiştim siz tüp bebek aşamasına geçtiniz mi orada memnun kaldınız mı?

Merhaba hayır çok geçmedi 26 ekimde gitmiştim siz tüp bebek aşamasına geçtiniz mi orada memnun kaldınız mı?
O tarihe göre istem süresi geçmiş olabilir tabi. Yeniden randevu almak mantıklı.

Açıkçası oraya başlarken tüp bebeğede orada devam etme niyetim vardı. Raporu çıkarttırdım, ilaçları aldım. Bizdeki sorun erkek faktörlüydü. Sperm dna hasarı çok yüksekti. Sperm seçim yöntemleri olsun, kuvvetli bi laboratuvar olsun diye özele geçtik. Raporu özelde kullandık.

Tekrar randevu aldım aslında ama sabah erken saate alamadım kan vermek için erken mi gidilir onu bilemedim sizin nasıl geçiyor süreciniz gebelik olmuştur inşallah

Tekrar randevu aldım aslında ama sabah erken saate alamadım kan vermek için erken mi gidilir onu bilemedim sizin nasıl geçiyor süreciniz gebelik olmuştur inşallah
Benim ilk kan testimde açlık şekeri gibi değerlerede bakılmıştı. Erken gitmekten ziyade aç gitmek gerekmişti. Öğlene kadar aç kalamayacağım için ben erken saatlerde vermiştim kanı.

Transferim çok yeni oldu. Henüz sonuçlandırmadık süreci. Bekliyoruz

Hayırlısıyla güzel haberi alırsınız inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…