Ünal Şahin Hasta Yorumları Burun Estetiği

Melan2010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
2.925
914
248
Diğer
ankara da ünal şahine burun estetiği olan arkadaşlar lütfen iyi veya mutsuz olan varmı?resimli olarak paylaşsın benimle.cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.sayfaları araştırdım genellikle ankara dışı.Bu da bizim açımızda biraz zor olur.uzun zamandır araştırıyorum fakat ünal şahin ile ilgili fazla bir paylaşım göremedim yardımlarınızı bekliyorum kızlar.....

ben ünal beye ameliyat oldum burdaki tavsiyeler üzerine ama memnun değilim üstelik bana petek dinçözün burnunuda ben yaptım demişti hiç güven vermedi. tekrar düzeltmesi için ameliyat istedim hep zamanla düzelir diye başından gönderdi.şuan tam 3 yıl oldu düzeldiği filanda yok benim bi arkadaşımda onun hakkında hiç iyi şeyler duymamış bi bayan hastasına yakın ilgisi varmış

sonunda ünal beye ameliyat olduk....7 ay oldu...hiç bir problemmimiz çıkmadı....biz çok memnunuz...ilgisi alakasıda çok iyi....sık sık kontrole çağırıyor....resimdede bakabilirsin...burnu dahada küçüldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…